Ze zvědavosti jsem si dnes ráno koupil první díl, zajímalo mě co je v časopise.
Nevěřil jsem tomu, že bude pouze o Spitfiru, co by proboha psali v 71 dílech?
Bylo by to na slušněj román, ale je to tak. Má 14 stran, z toho 4 stránky o historii a zbytek návod (na 4 stranách je popis slepení prvních tří dřevěných dílů + polep vrtule samolepkou!). Srovnávat to s RC revue je trochu mimo.
Velká část jako by vypadla z teleshopingu, několikrát opakují dokola jak je to skvělé, ...
Materiál kvalitní, řezáno velmi přesně. Pasuje to k sobě perfektně. Třílistá vrtule (6013) je celkově tuhá, konce trochu pruží. Připomíná materiálem APC, ale v černé barvě. Skelných vláken tam moc nebude.
Za ty peníze 46 Kč tak akorát, více bych za to nedal ani náhodou. V príštím díle budou dva díly dřevěné, disk předního kola a štěteček, ale už za 199 Kč.
No nekupte to...
Marcos píše:Přesně tak, ikdyž na mustanga patří čtyřlist. Co to je za rozměr a matroš?
tak on spitfire měl až pětilisty sežeň mi na 1.10 mustanga 4 list aby mne to nezrůjnovalo dost na tom že uvažujeme s přáteli nad výrobou řadového 4 valce
Pozor! Důležité! V zájmu vlastní bezpečnosti si přečtěte následující informace. Model, který je součástí kolekce „Spitfire RadioControl“, není hračka.
Model můžete postavit v jedné ze dvou verzí: a) jako statický model (doporučeno pro začínající modeláře), b) jako rádiem řízený létající model poháněný spalovacím motorem
tak tohle ja za 13 000 (jak tu nekdo pocital) az neuveritelnej kup
MC-22s CH-50+Assan Towmaster, Tiger Trener Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Lubosh píše:Velká část jako by vypadla z teleshopingu, několikrát opakují dokola jak je to skvělé, ...
Je to skvělé. No není to skvělé Bobe,? Je to skvělé Tome! Tak neváhejte a kupujte tento skvělý telekrám. Kdo si koupí hned dvě vrtule, tak k tomu dostane celé éro zdarma v hodnotě 13 000. No není to skvělé Bobe a Tome?