Supermarine Spitfire Mk.V z http://www.rcspitfire.cz/
To Mikvalik, Rampa - kluci dávám k dispozici své auto, ale na ty vteřiny suprového letu plachtícího spita jedu s váma!!!!
Specielně spit lítající jako plachťák mne totiž zajímá. Díky aerodynamickým zákonům (které ještě nějak nikdo nezměnil - nevím proč - slovo nejde nemám ve svém slovníku) byl a asi ještě dlouho bude spit érem, které se musí řídit a to hodně dobře! Věřím tomu, že ten dotyčný pilot to určitě umí, ale má asi hodně nalítáno, u začátečníka si to nedovedu - teda vlastně dovedu představit..Nic si z toho nedělejte - má drahá když to viděla v tv, tak se mne taky zeptala (naštěstí) jestli to nechci ke kulatinám
Snad jsem ji to důrazně vysvětlil NÉÉÉ
Ale zase uznejte, že ta reklama je krásná - teda hlavně to éro, a konečně taky tam nejsou jen vložky a prášky na praní. I když vlastně tohle bude prát kapsy, někdo na tom možná pere prachy, ještě se potom hodí i reklama na bolesti hlavy a my co víme oč kráčí tak si dáme gambrinus....

geo
geo píše: Ale zase uznejte, že ta reklama je krásná - teda hlavně to éro, a konečně taky tam nejsou jen vložky a prášky na praní.
Jo to jo, rozhodně se líp kouká na Spita než na vložky. I když by se to možná mohlo i zkombinovat, protože zrovna s touhle stavebnicí pocit sucha a bezpečí rozhodně jeho majitelé mít nebudou
zdzd píše:Pokud se někdo přimotáte do Londána a nebudete mít co dělat, doporučuji:
http://zd.wwwcity.cz/ImperialWarMuseum
Rozhodně lepší než London Eye...
to je nádhera až tam příště pojedu tak na to nesmim zapomenout když jsem tam byl naposled tak jsem byl na tý lodico stojí na temži a ta tak y nebyla k zahození ale tohle to je nádhera
MK Katoda Sokolov :-)
Azy píše:zdzd píše:Pokud se někdo přimotáte do Londána a nebudete mít co dělat, doporučuji:
http://zd.wwwcity.cz/ImperialWarMuseum
Rozhodně lepší než London Eye...
to je nádhera až tam příště pojedu tak na to nesmim zapomenout když jsem tam byl naposled tak jsem byl na tý lodico stojí na temži a ta tak y nebyla k zahození ale tohle to je nádhera
No, pokud to budeš chtít projít celé, počítej tak se dvěma týdny.
http://london.iwm.org.uk/server.php?show=nav.00b
Mimochodem: Tohle je docela drsné. http://london.iwm.org.uk/server/show/nav.00b005 Lidi od tama vycházejí docela rozhození.
Abych nezapomněl: Vlezné je nula.
Naposledy upravil(a) zdzd dne úte 24.02.2009 13:55, celkem upraveno 1 x.
Marcos píše:Technická: Už jste někdy někdo při stavbě modelu použil kladívko?
Tak sice jsem zatím nestavěl z balsy, ale nedokážu si představit k čemu by to kladívko bylo
Zajímavé bylo přečíst si diskuze na UK stránkách, jak lidi hledají po ebay chybějící díly a nebo měsíce čekají na dodávku součásky, která se kdesi záhadně ztratila...
Pokud někdo opravdu tak rád staví, tak si myslím, že lepší by bylo si koupit stavebnici v rozsypu a nebo i sehnat plánky, nakoupit balsový desky... A máte to nejen stavbu, ale k tomu i zdarma vyřezávání dílů
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
...možná mohlo i zkombinovat, protože zrovna s touhle stavebnicí pocit sucha a bezpečí rozhodně jeho majitelé mít nebudou ... napsal Kovboj. Ale víš co - možná se uplatní i náplast na opar, protože se z toho musíš zákonitě osypat...
A ke kladívku by měl být ještě majzlík - to až se to bude vyklofávat ze země, ale možná se pletu
A ke kladívku by měl být ještě majzlík - to až se to bude vyklofávat ze země, ale možná se pletu
geo
[/quote]
Jo jemu lítá jak plachťák, ale co tobě? A už jsi lítal? Navíc čekat 2 a více let. To se mě moc promyšlený nezdá. Takhle se stavěj opravdu velké makety od píky. Chci lítat teť, tak se podle toho zařídím a né čekat až nějakej časák mě to dovolí, A navíc máš kolem sebe zkušené piloty a aysi i maketáře, tak bych časák vůbec neřešil a šel do něčeho jiného.
[/quote]
Lítam gumáky a volnýho motoráka - překopaná tátovo A-jednička TOM na detonační ruskou Mk-17. Spitoura se nebojím - daji k tomu lehkou vysílačku a její obsluha je podle prospektu nenáročná. Zajišťuje plnou kontrolu nad modelem. Myslím že to nemůže byt až tak těžké . Pro let nahoru přitáhnu jednu páčku k sobě a do zatáčky druhou páčku zase vyhnu stranou. To nemůžou být zase takové nervy jak tady někteří píšete. V Medlánkách jsem na piloty koukal a lítání je pro ně relax. Konečně si nebudu muset pro model docházet, ale pěkně si připlachtím se Spitorem až k noze . Jak já se na to těším.
Daník
Jo jemu lítá jak plachťák, ale co tobě? A už jsi lítal? Navíc čekat 2 a více let. To se mě moc promyšlený nezdá. Takhle se stavěj opravdu velké makety od píky. Chci lítat teť, tak se podle toho zařídím a né čekat až nějakej časák mě to dovolí, A navíc máš kolem sebe zkušené piloty a aysi i maketáře, tak bych časák vůbec neřešil a šel do něčeho jiného.
[/quote]
Lítam gumáky a volnýho motoráka - překopaná tátovo A-jednička TOM na detonační ruskou Mk-17. Spitoura se nebojím - daji k tomu lehkou vysílačku a její obsluha je podle prospektu nenáročná. Zajišťuje plnou kontrolu nad modelem. Myslím že to nemůže byt až tak těžké . Pro let nahoru přitáhnu jednu páčku k sobě a do zatáčky druhou páčku zase vyhnu stranou. To nemůžou být zase takové nervy jak tady někteří píšete. V Medlánkách jsem na piloty koukal a lítání je pro ně relax. Konečně si nebudu muset pro model docházet, ale pěkně si připlachtím se Spitorem až k noze . Jak já se na to těším.
Daník
Daines píše: Spitoura se nebojím - daji k tomu lehkou vysílačku a její obsluha je podle prospektu nenáročná. Zajišťuje plnou kontrolu nad modelem. Myslím že to nemůže byt až tak těžké . Pro let nahoru přitáhnu jednu páčku k sobě a do zatáčky druhou páčku zase vyhnu stranou. To nemůžou být zase takové nervy jak tady někteří píšete. V Medlánkách jsem na piloty koukal a lítání je pro ně relax. Konečně si nebudu muset pro model docházet, ale pěkně si připlachtím se Spitorem až k noze . Jak já se na to těším.
Daník
Tak nevim, myslis to vazne nebo si jen delas srandu? Ta 'lehka' vysilacka s nenarocnou obsluhou je na urovni hracek cinskych z Tesca, do dva a pul kiloveho spalovaku bych to nedal ani s pistoli u hlavy.
Kovboj píše:......do dva a pul kiloveho spalovaku bych to nedal ani s pistoli u hlavy.
s pistolí u hlavy dal a ještě rád
Lidi nevím že se takovým troubou vůbec necháváte rozčílit. A až ten dotyčný ňouma půjde s letadlem do vzduchu, tak si myslím, že České dráhy vypraví speciální vlak do lokality kde se zálet uskuteční. Protože takovou návštěvnost jakou bude mít, by mohla troufnout i počet lidí přítomných při jmenování prezidenta USA