zkušenosti s hobbycity
ASW28
Jestli na to dobře koukám, tak je to jen model se vším zabudovaným.
U nás to prodává Pelikán, ale je to v sadě i se vším (vysílačka, lipol + nabíječka) a dá se to sehnat i za 3490,- Kč v HK.
Nevím kolik stojí jen model...
U nás to prodává Pelikán, ale je to v sadě i se vším (vysílačka, lipol + nabíječka) a dá se to sehnat i za 3490,- Kč v HK.
Nevím kolik stojí jen model...
PayPal je moc fajn vec - dela prostrednika mezi tebou a obchodnikem. Mam k uctu "vrtualni" platebni kartu, jeji udaje mam svazany na muj PayPal ucet a kdyz neco z hobbycity platim, tak se jen prihlasim do PayPalu a odsouhlasim platbu, hobbycity od PayPalu dostane okamzite oznameni o zaplaceni a me se z karty strhnou penize. HC pritom ale nevidi cislo me karty ani jine kompromitujici udaje, ty vi jen PayPal a ten je duveryhodny. Navic, Penize z karty se mi strhnou v CZK a HC dojdou v USD, PayPal sam provadi smenu (ale to jde pripadne vypnout). Jen to chce pro praci s PayPalem urcitou miru znalosti anglictiny.
Jeste vyslovim jednu domenku, ktera ale zatim nebyla vyvracena - prvni balik zaslany na nejakou adresu vzdy projde "bez cla", at se sebepodezrelejsi.
Jeste vyslovim jednu domenku, ktera ale zatim nebyla vyvracena - prvni balik zaslany na nejakou adresu vzdy projde "bez cla", at se sebepodezrelejsi.
Live smart, die happy...
- Wasek
- Kontaktovat uživatele:
sejvi píše:Nejlepsi je platit pomoci PAYPAL - asi nejbezpecnejsi placeni pres Net.Wasek píše:A to když beru větší balík, tak mi zaplatí cenu poštovného...
Zaplati ti postovne?
Ne, to vždy platíš ty, já jsem to myslel tak, že rozdíl v ceně přijímače AR7000 (Spektrum) u náas a na HC mi zaplatí poštovné za celý balík (u nás je cena o cca 500 Kč vyšší a to je cena dopravy mého zatím kalkulovaného balíčku
A jinak nevím nevím, posílal jsem si DX7 z USA a i když to byla první objednávka z USA, tak mi clo napařili, takže se neztotožňuji s myšlenkou, že projde vše. Kamarád objednával brýle Oakley z ebay.com a taky, nikdy nic neobjednával ze zahraničí a dostal clo. Tak na to rozhodně nespoléhejte a dejte si do kalkulace případně i clo (pokud balík přesáhne hodnotu 150€)
Multiplex Easy Star
Multiplex Mentor - neustále opravován...
Spektrum DX7
Spektrum DX7
meilon píše:Ne ne to poštovné je plus.
Pay pal neznám , ale už jsem to někde viděl. Tzn budu pokračovat ve vzdělávání. Samozřejmě se mi nechce nikde udávat číslo karty. Zatím jsem všechno kupoval dobírkou.
Doporucuju vyhradne Paypal, jak pises, nikde se neudava cislo karty atd.
Dobirka ze zahranici nikde nefunguje, uz z principu je chapu. Pak by si to tady spousta lidi rozmyslelo a zasilku nechalo na poste dokud se neodesle zpatky. S HC mam jen pozitivni zkusenosti. Super kram.
- Wasek
- Kontaktovat uživatele:
Jj, když se paypalem na začátek protrápíš a dáš tam vše, co potřebuje, tak pak je to velmi jednoduché. Dáš zaplatit paypal, přihlásíš se na vlastní účet a jede to. A doporučuji se poptat v bance, jestli tvoje kreditka fachá při této transakci, abys nebyl nemyle překvapený při objednávání
. To je pak zdržení
Paypal využiješ na hodně místech při placení na internetu. Na ebay.com se neplatí skoro vůbec jinak. Takže když si uděláš ten čet, otevřou se ti dveře k nakupování na netu po celém světě
Paypal využiješ na hodně místech při placení na internetu. Na ebay.com se neplatí skoro vůbec jinak. Takže když si uděláš ten čet, otevřou se ti dveře k nakupování na netu po celém světě
Multiplex Easy Star
Spektrum DX7
Spektrum DX7
Toto ti urcite pomuze - Návod: jak nakupovat na eBay a platit přes PayPal.
http://www.zive.cz/Clanky/Navod-jak-nakupovat-na-eBay-a-platit-pres-PayPal/sc-3-a-142621/default.aspx
http://www.zive.cz/Clanky/Navod-jak-nakupovat-na-eBay-a-platit-pres-PayPal/sc-3-a-142621/default.aspx
Super 3D flatform EPO | AXN Floater-Jet (prodáno) | Micro Cessna 781 | V-MAX TY901 | Mad Truck 4x4
Má to jen jeden důvod - malý trh a tím i malá konkurence. Proč je u nás neustále nějaký vyšetřování antimonopolním úřadem - stavební spořitelny, benzínky, Škodovka, která nám tady v ČR smaží největší ceny v Evropě.
Včera jsem psal do Axi na Axi2826/12. Během celého pracovního dne dnes žádná odpověď. Říkal jsem si, motor stojí 2 litry, připlatím si za dobrou kvalitu, ale na zkoušku pohonu to nerisknu, tak se zeptám. Jestli mi nepřijde do úterý odpověď, objednávám za 30 USD china kopii. Je mi líto. Potřebuju 2.
Včera jsem psal do Axi na Axi2826/12. Během celého pracovního dne dnes žádná odpověď. Říkal jsem si, motor stojí 2 litry, připlatím si za dobrou kvalitu, ale na zkoušku pohonu to nerisknu, tak se zeptám. Jestli mi nepřijde do úterý odpověď, objednávám za 30 USD china kopii. Je mi líto. Potřebuju 2.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Jo, tak ještě k tomu sprcháči. doprava byla 200 eur. Platil jsem to před měsícem a v tehdejším kurzu to vycházelo na 51000,-i s dopravou Z toho jsem vypozoroval, že německej obchodník má tak 20% ale českej by chtěl 100% No nevím. Mám malý bar, myslíte, že když budu prodávat
10 gambáč za 40,-Kč, že budu do podzima milionář????
Asi ne, co? Taky si myslím, že v tom hraje velkou roli jazyková negramotnost českého národa. A to jak němčina, tak angličtina
10 gambáč za 40,-Kč, že budu do podzima milionář????
Asi ne, co? Taky si myslím, že v tom hraje velkou roli jazyková negramotnost českého národa. A to jak němčina, tak angličtina