Přepínač v kniplu

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
baisy

Přepínač v kniplu

#1 Příspěvek od baisy »

Ahojda.

Přemejšlím že bych si dal přepínač do kniplu. Máte s tím někdo zkušenosti? Vím že se dá koupit od výrobce ale nechce se mě dávat toliko peněz. Jednalo by se o 3-polohový do pravýho kniplu na FX-30.

Dikes Baisy :wink:
Petr_rc

#2 Příspěvek od Petr_rc »

MAD_BOXs
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od MAD_BOXs »

Toto jsem řešil asi před čtyřmí roky do Eclipse a narazil jsem na problém. Tří-polohový přepínač - v té době nebyl u nás k dostání, nevím jak dnes, takže tam šly dvoupolohové, jde to.
MAD_BOXs senior
baisy

#4 Příspěvek od baisy »

JJ dikes. koukal jsem na to ale bez vybavení jsem nahranej. taky jsem se dneska pořádně kouknul na kniply a v paneláku jen s vrtačkou nejsem schopen úpravy. Holt budu muset vzít z palmárního účtu na origo knipl :cry:
Petr H.
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Petr H. »

a neni ti lito bastlit FX-30ku kdyz je pravdepodobne jeste v zaruce? ty prepinace na kniply nejsou zas tak strasne drahy, kdyz si vezmes cas a moznost ze se to nepovede... nesel bych do takovyho bastlu..
AKRO 170 predelan na elektro
EXTRA 1,8m ASP 30ccm
Discus CZ
Ocelot
JART 2m (svahak,vlastni stavba,nedokoncen)
Mini titan
GRAUPNER MC-24 + SPEKTRUM MODUL
chystam Ju87 stuka cca 3m a ultimate 2m
baisy

#6 Příspěvek od baisy »

No právě že nebyly k sehnání a dát 1800 za Graupner yjsem nechtěl. Ale je vše jinak a jeden prodejce v Praze mě slíbil origo Futaba za dobrou cenu. No už se těším a doufám že to klapne.

Baisy
zdzd

#7 Příspěvek od zdzd »

baisy

#8 Příspěvek od baisy »

to ZDZD,

děkuji mnohokrát za odkaz = asi se to bude hodit. Ale je škoda že jsem se nezeptal osobně už dřív, protože by mě to ušetřilo dost času a námahy a za tyto peníze je to dost pecka.

v pondělí se zeptám toho obchodníka jak to vypadá a pak dám vědět jak jsem dopad.

Baisy
zdzd

#9 Příspěvek od zdzd »

Pozor. montáž je doporučena v servisu, jinak je to prý dost opruz. Nevím, nezkoušel jsem. Ale lidi co si to dělali sami to celkem potvrzují. Pokud nejsi dostatečně šikovný, neriskuj. Křižák se musí celý rozebrat, vylisovat páku, nalisovat, složit...
JardaF

#10 Příspěvek od JardaF »

zdzd píše:Křižák se musí celý rozebrat, vylisovat páku, nalisovat, složit...
Až tak? 8O Já před podobným problémem stál u MC-19 a šlo to bez rozebírání docela v pohodě. Já měl tedy štestí že mi dobře poradil TomasC. 8)
baisy

#11 Příspěvek od baisy »

Jo a včera jsem si koupil přepínač do kniplu origo FX 40 ale jak mě již varoval ZDZD tak zase velká hračka to tam dostat není. Od Pražskýho prodejce - od koho sdělím raději skrz SZ.
Nevíte někdo jak vyměnit tu osu v kříži i s tím plastíkem? Mám z rozebírání docela respekt ale ješitnost mě nedovolí to zanést k Hnízdilovi.

Baisy
F3X
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od F3X »

Zdravím.Na FX30 mám doma dělané přepínače a žádné rozebírání kniplů jsem neprováděl.Stejné jsem měl i v FC-28 a taky bez rozebírání kniplů.http://picasaweb.google.cz/www.f3x.eu/Prepinace#
JardaF

#13 Příspěvek od JardaF »

F3X píše:Zdravím.Na FX30 mám doma dělané přepínače a žádné rozebírání kniplů jsem neprováděl.Stejné jsem měl i v FC-28 a taky bez rozebírání kniplů.http://picasaweb.google.cz/www.f3x.eu/Prepinace#
Mě to přišlo taky divný že by Futaba šla jinou a složitější cestou než Graupner ale místní guru to asi vidí jinak páč drží bobříka mlčení.
JardaF

#14 Příspěvek od JardaF »

F3X píše:Zdravím.Na FX30 mám doma dělané přepínače a žádné rozebírání kniplů jsem neprováděl.Stejné jsem měl i v FC-28 a taky bez rozebírání kniplů.http://picasaweb.google.cz/www.f3x.eu/Prepinace#
Mě to přišlo taky divný že by Futaba šla jinou a složitější cestou než Graupner ale místní guru to asi vidí jinak páč drží bobříka mlčení.
JardaF

#15 Příspěvek od JardaF »

Odpovědět

Zpět na „Vysílače“