Hacker model indoor open 2006
Hacker model indoor open 2006
Tak to máme za sebou
. Pěkná soutěž. Kdo nepřijel určitě prohloupil! Nemáte někdo náhodou nějaké fotky? Dal bych si je na web.[/b]
pěkná soutěž??? myslím, že co se týče organizace-teď porovnávám všechny uskutečněné jednodenní soutěže v zimní sezóně 2005/2006 tak to byla rozhodně nejhorší soutěž. Nemám rád když se ještě nedolétalo a už vás z haly vyhazují ti s kulatým nesmyslem....
takže moje hodnocení : poháry super, ceny pro účasníky super, organizace velmi vágní (kdybychom se do toho ve volné pauze nevložili tak se nestihly odlétat ani pylony!!! a to že se nelétala 3. kola AM a B-čka jednoznačný mínus!!!)
letu zdar
takže moje hodnocení : poháry super, ceny pro účasníky super, organizace velmi vágní (kdybychom se do toho ve volné pauze nevložili tak se nestihly odlétat ani pylony!!! a to že se nelétala 3. kola AM a B-čka jednoznačný mínus!!!)
letu zdar
Vladislav Plichta
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
Já bych to tak ostře neviděl... myslím že moc prostojů nebylo, skoro pořád se lítalo (bodovači taky potřebují občas vydechnout).
Problém v Praze a okolí je, že sehnat halu na celý den znamená objednat ji tak rok předem... ale to je těžké, protože se taky čeká na termíny německých soutěží atd..
Prostě v mezích možností myslím že Karel dělal co mohl. Mohlo se začít dřív, to beru tak trochu na sebe - asi jsem mu ty volejbalisty nekomunikoval dost jasně (halu jsem objednával já).
Volba pořadatele tedy byla - buďto všechno stihnout do 16.00, nebo nepořádat soutěž vůbec. Tady byla ovšem volba jasná.
Problém v Praze a okolí je, že sehnat halu na celý den znamená objednat ji tak rok předem... ale to je těžké, protože se taky čeká na termíny německých soutěží atd..
Prostě v mezích možností myslím že Karel dělal co mohl. Mohlo se začít dřív, to beru tak trochu na sebe - asi jsem mu ty volejbalisty nekomunikoval dost jasně (halu jsem objednával já).
Volba pořadatele tedy byla - buďto všechno stihnout do 16.00, nebo nepořádat soutěž vůbec. Tady byla ovšem volba jasná.
- PEPAN.EPAN