Stabilizační tyč Easy copter XS metal
Stabilizační tyč Easy copter XS metal
Mam prosbičku.Tyčka je lehce pokroucená a myslím si,že mi to způsobuje házení vrťase.nebo ,jestli to házení může být i něčím jiným... P.S: samo že to je po tom,co jsem hapal 
příčiny:buď nějaký list je nevyváčený,ale to asi ne,2.ohnutá hřídel,to se mi povedlo včera v hlinsku u lamy
3 ten uhnutej stabilizátor,to jsem měl taky včera
Spadl jsem s tím protože,omylem jsem si přepl reverse na plynu,takže jsem to zapojil,po chvíli to vyletělo ke stropu,tam se to omlátilo a pak to spadlo,ještě jsem to neopravoval,stabilizátor a všechny listy jsem tam ještě yměnil,ale na hřídel se vthnu až časem
a tak jsem soutěžně letěl s easycopterem
Spadl jsem s tím protože,omylem jsem si přepl reverse na plynu,takže jsem to zapojil,po chvíli to vyletělo ke stropu,tam se to omlátilo a pak to spadlo,ještě jsem to neopravoval,stabilizátor a všechny listy jsem tam ještě yměnil,ale na hřídel se vthnu až časem
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
[Tak jsem to ta nějak důkladně zkoušel a vrchní vrtule to nedělá,hází to,když se točí dolní.Bych se po***.to je furt něco.Už mam luxusní papírovou ploutvičku,x-tý podvozek a nové listy,a ted tohle.... chjo.
Jsem to pořeši a je to lepší.ale stejně..... No,k Peckovy dnes nepojedu
Jsem to pořeši a je to lepší.ale stejně..... No,k Peckovy dnes nepojedu
Naposledy upravil(a) Draeger dne ned 15.03.2009 16:22, celkem upraveno 1 x.