DX6i
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
Mají ji na Modelařině za 3.8 ,ale není to Praha....snad Ti to pomůže.
http://www.modelarina.cz/rc-souprava-sp ... p-192.html
http://www.modelarina.cz/rc-souprava-sp ... p-192.html
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
DX6i lze vypnout Model Match ?
Ve vysilacce mam nastaveny MDL1, prijmac je sparovany a vse funguje jak ma. Kdyz prepnu na MDL2 (je to kopie MDL1) tak prijimac prestane reagovat. Musim znovu sparovat a pak to zase funguje jak ma. Ovsem pouze s MDL2, pokud vysilacku prepnu na MDL1, prijimac nereaguje, dokud znovu nesparuju.
Mam ted vysilacku s verzi software 1.04 a takle se to chova. Docela mi to nevyhovuje porad dokola parovat. Drive jsem mel verzi 0.97 a tam byl prijimac sparovany stale pri vyberu jakekoliv pameti modelu.
Delam neco spatne nebo mi neco uniklo?
edit: zmenil jsem nazev tematu pro lepsi pochopeni
Mam ted vysilacku s verzi software 1.04 a takle se to chova. Docela mi to nevyhovuje porad dokola parovat. Drive jsem mel verzi 0.97 a tam byl prijimac sparovany stale pri vyberu jakekoliv pameti modelu.
Delam neco spatne nebo mi neco uniklo?
edit: zmenil jsem nazev tematu pro lepsi pochopeni
Naposledy upravil(a) houmr123 dne stř 01.04.2009 13:37, celkem upraveno 1 x.
chapu to tak, ze chces pouzivat jeden prijmac ve vice modelech a podle toho, jaky model vyberes na vysilacce, tak dle toho bude nastaveni pro stale tentyz prijmac?
tusim ze to prave popira myslenku parovani... kdy nemuzes pouzit nastaveni od jednoho modelu na druhy...
jinymi slovy se prijmac paruje s konkretnim modelem. kdyz naparujes jinam, tak automaticky se "odparuje" od toho predchoziho...
tusim ze to prave popira myslenku parovani... kdy nemuzes pouzit nastaveni od jednoho modelu na druhy...
jinymi slovy se prijmac paruje s konkretnim modelem. kdyz naparujes jinam, tak automaticky se "odparuje" od toho predchoziho...
Walhalla píše:chapu to tak, ze chces pouzivat jeden prijmac ve vice modelech a podle toho, jaky model vyberes na vysilacce, tak dle toho bude nastaveni pro stale tentyz prijmac?
Ano, neco takoveho. Jak uz jsem psal, mel jsem vysilacku se sw verzi 0.97 a tam jsem prepnul na jiny model a prijmac normalne reagoval aniz bych musel parovat. A to prave nechapu - jedine ze funkce Model Match nejak nefungovala nebo byla vypnuta.
Zajimalo by me jestli zrovna ten muj kus byl divnej nebo se tak chovaji vsechny s touto verzi sw a pokud jo tak aby si na to dali ostatni pozor.
Ja ted budu po kazdem prepnuti znovu parovat, ale nejsem na to zvykly...
Verze se zobrazi pri vstupu do kalibracniho menu. Tady je jak na to.
Pokud drzis horizontalni trimy k sobe behem zapinani TX tak se zobrazi verze sw (po dobu drzeni trimu).
Sw jsem neupdatoval, mam ted jen jinou vysilacku nez jsem mel drive.
Pokud drzis horizontalni trimy k sobe behem zapinani TX tak se zobrazi verze sw (po dobu drzeni trimu).
Sw jsem neupdatoval, mam ted jen jinou vysilacku nez jsem mel drive.