Cau Cessnaci,
jak jsem jiz psal, tak jsem mel problemy s vysilackou a prijimacem, tak jsem celou Cessnu reklamoval. Prodejce ji zaslal zpet vyrobci a ja cekal trpelive 30 dni, kdyz jsem si Cessnu po 30-ti dnech vyzvedaval, tak mi prodejce sdelil, ze vyrobce zadnou zavadu nezjistil a ze je v poradku. I kdyz sam prodejce rekl, ze vymenili regl. Nevim co tim vyrobce sledoval (jestli mu to fungovalo normalne a nechapal co reklamuju...?). Prodejce mi ukazal, ze Cessna bezchybne funguje a tak jsem si Cessnu odnesl domu a trpelive cekal na priznive pocasi. Jelikoz pocasi nepralo, tak jsem si Cessnu dvakrat doma slozil a odzkousel a vse bylo oka. Jednoho krasneho dne uz slezl snih a dokonce i prestal foukat vitr a tak jsem si rekl, ze ted je ten spravnej cas. Vzal jsem Cessnu a vyrazil na pole. Prijdu na pole, sestavim Cessnu, zapnu vysilacku a pripojuju baterku...a jak jsem ji pripojil, tak smerovka a vyskovka se krecovite stocili v jeden smer a neslo s tim nic delat (jak jsem jiz drive psal) v tu chvily bych nejradsi celou Cessnu rozslapal, zapalil a nechal shoret!!!!

ale nastesti jsem se uklidnil, napocital do desiti a sel nasranej domu!
V pondeli zase k prodejci na reklamaci...ten se divil a rikal ze to promeri a zavola. Odpoledne zavolal, ze prej to je vysilac nebo prijimac a ze to vymeni a dohodne se s vyrobcem sam (to jsem mel radost, protoze dalsich 30dni mi prislo jako vecnost). Takze jsem si Cessnu vyzvedl a cekal opet na priznive pocasi. To prislo ted v nedeli. Po ranu vitr nefoukal a tak jsem vyrazil do terenu. Cessnicku jsem slozil, vyladil a sel na to.
Uprimne musim uznat ze pro me byl let o dost narocnejsi nez pro vetsinu debateru

Nejaky ladny let jsem urcite nepredvadel- spis jsem s Cessnickou bojoval, ale obkrouzil jsem par kolecek.... V jednu chvily jsem se moc soustredil na Cessnu a nevsiml si bliziciho stromu (spis jsem Cessnu vedl na strom

) A bylo po litani...v tom jsem si vzpomenul na forum, jak nekdo psal ze ne vsechny plochy jsou dost velky na litani....no pro priste.
Odnesl to kryt motoru, hridel od motoru a ocasni plochy(ty sroubky jsou fakt titerny)....takze jsem vzal modelarskou prodejnu utokem a doplnil poskozeny dily, jo a jednu CD-romku jsem taky znicil

plus jsem dokoupil skelnou izolepu, purex a dalsi nezbytny veci....
Za ten pocit to ale fakt stalo a uz se nemuzu dockat az dam Cessnu dohromady a zase vyrazim do terenu.....