baterie NiMh GP 2700 sa hrejú
baterie NiMh GP 2700 sa hrejú
Kupil som to do vysielačiek ,ale pri nabijaní nabijačom s deltapeakom z lidlu na 8ks tuškáčov s invid. pristupom - ten som aj otestoval , vypada byť Ok..sa strašne ku koncu zohrejú sice sa dajú držať v ruke aj na tvári ale pália, hodil som ich na Ultramat 14 prúd 0,3A deltapeak nastavený na 10 .
A tiež vrelé ako párok .
Teraz neviem či je to baterkami a je to v poriadku, alebo sú nejaké vadné
Sady k WH sú sice iné články a pri nabíjaní sa sice prihrejú ale takto nie a to im davam 1C až 2C
A tiež vrelé ako párok .
Teraz neviem či je to baterkami a je to v poriadku, alebo sú nejaké vadné
Sady k WH sú sice iné články a pri nabíjaní sa sice prihrejú ale takto nie a to im davam 1C až 2C
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309
Nestiham všetko čítať a keď aj prečitam nier vždy si to všetko zapamatám
a je to do setovky od WH inak nikde nepojdu , hľadal
som NICD ale žiadne v NAY nemali ** no a v sobotu ráno , aby sme mohli zo synom isť lietať .
Wonderky som nechcel a alkaline je tam škoda ,toto sa dá aspoň dotlačiť
som NICD ale žiadne v NAY nemali ** no a v sobotu ráno , aby sme mohli zo synom isť lietať .
Wonderky som nechcel a alkaline je tam škoda ,toto sa dá aspoň dotlačiť
-
OuvejAchich
Svého času jsem pln nadšení koupil pro svou zrcadlovku dvě sady (8ks) AA Sanyo 2700mAh. Pár měsíců jsem fotil jak o život, nabitá sada zvládla bez problémů přes 500 fotografií. Po necelém roce už to bylo s odřenýma ušima 100. O nehorázném samovybíjení ani nemluvím. Dnes jejich místo obývají Sanyo Eneloop a to je jiná. Baterie s nízkým samovybíjením již jsou i v mém TX.
"Cuiusvis hominis est errare;
nullius nisi insipientis in errore perseverare."
nullius nisi insipientis in errore perseverare."
Jano píše:Viem ale z TTmodelu by mi to šlo tyždeň a potreboval som surne - polepšilo sa počasie .
Nebol si nahodou dnes na Strehovej okolo 14,00 ?
Dík
potrebujem 8+4 sice v dxke vydržali alkalické od jari do jesene
Nie, nebol, bol som na Sklabinej s
Junior-CUB
Neboj, bude ich dosť
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
Po všech chytrostech (jedině eneloop) co tu čtu se ani neodvažuji napsat, že problém není v bateriích. Problém je v nabíječce, protože delta peak je u ní udělán tak aby byl i pro NiCd. Takže na konci nabíjení dostávají kouř, neb NiMh a NiCd se chovají trošku jinak a to co pro NiCd je OK pro NiMh znamená přebíjení. To platí i při těch 10 na Ultramatce. Zalov u autíčkářů (než taky všichni přejdou na LiPo a LiFe) na fórech a dočteš se tak 3-5 na článek.
dusi píše:Jano píše:Viem ale z TTmodelu by mi to šlo tyždeň a potreboval som surne - polepšilo sa počasie .
Nebol si nahodou dnes na Strehovej okolo 14,00 ?
Dík
potrebujem 8+4 sice v dxke vydržali alkalické od jari do jesene
Nie, nebol, bol som na Sklabinej s
Junior-CUB
Neboj, bude ich dosť
to su tie eneloopy ??