nostromo píše:DX7 jsem mel a nikdy neprojizdela rozsahy. V okamziku zapnuti byla v polezi kniplu.
mě to udela u prvotniho zapnuti vysilačky a modelu ,pak už mužu model vypnout a zapnout a nic nedela ale jak vypnu vysilačku je to to same. Dela mi to i u T 450 ,tak nevim kde je problem
nostromo píše:A jedna se o starou DX 7 nebo je to DX 7 SE
Je to jen DX7 a taky jsem si všimnul že o proti dx6i ma kanal aux1 v reverzu .
Zkousel jsi to znova sparovat
No zkoušel ,tim to neni,ale mam dva kamoše co maj stejnou DX7 ,jeden 450 a druhej Blade 400 a tem se to taky při prvotnim zapnuti nekam rozjede a pak se to srovna jak ma u te 450 to ta hlava nejak pobere asi ty male serva nemaj tak velkou drahu ale u toho Protose se mi to proste spříči
tak po opakovany sparovani asi odstraneno ,zati mse to chova tak jak ma . Tak me napada co špatne asi u toho parovani delam že to tohle deje.. doufam že už to delat nebude a ja ho konečne dostavim.... Strasne diky za pomoc
do prijimace dat bind konektor, potom zapnout
nastavenou vysilacku, to znamena mit pri sparovani aktivovanou funkci throttle hold, protoze pri sparovani se nastavuje failsafe.
Ted drzis bind tlacitko a zapnes, drzis do te doby nez stale sviti ledka na prijimaci.
Jenom bych doplnil, ze je jeste potreba mit kniply (vsechny) ve stredove poloze a plyn na minimu.
Protoze v te poloze ve ktere se to sparuje v te se to i zapne a je to v ni nez prijimac najde signal z vysilacky (1-2sec).
Takze pokud si to sparoval treba bez heli mixu mohli byt nektera serva v krajni poloze a v te se to pokazdy zapnulo a tim padem na to vysilac nemel vliv...
Jaké jsou Vaše zkušenosti s jinými něž MSH regulátory na Protose? Chci to použít k motoru Scorpion HK 3026 1000 KV. Objednal jsem kit bez motoru a reglu. V motoru mám jasno, teď jen regl. Na začátku tohoto vlákna je napsáno, že někdo lítá s Alignem 60A, někdo se Scorpionem 90A, ale je to ze září a prosince, tak se ptám na nějaké další dobré / špatné zkušenosti. Ten Scorpion 90 A se mi podle popisu docela zamlouvá,ale nevím, jak pohodové je to programování tím ovladačem, navíc je o něco dražší. Nevím, jak se nastavuje Align.
Nebo něco úplně jiného,ale nechci experimentovat, takže bych se přidržel zavedeného...
EDIT:zapomněl jsem napsat, že budu používat 6S Li-Fe
Díky.
Michal
Hodně lidí lítá Align ( programuje se vysílačem ). Scorpion jsem neviděl a neměl možnost vyzkoušet. Ale neslyšel jsem zatím nic negativního. MSH se tváří velmi dobře. Je to zřejmě kopie ( pokud to není vůbec originál vyroben pro MSH ) reglu Hacker. Jeti Spin 55 taky funguje vyjma governoru. No a pak to fakt dobrý a drahý. Kontronik Jazz a Jive. Je fakt, že jsem dlouho odolával ale zřejmě mě jeden Jive 60+LV přece jenom čeká
Vzal jsem set bez motoru a bez reglu,protože se těším na Scorpiona 1000 KV, takže teď musími regl koupit zvlášť. Bez motoru a s reglem myslím set neexistuje. No a kupovat teď MSH by bylo myslím dost drahý.
Align je 60A, setový MSH je 80A, Scorpion je 90 A. Nebude s tím problém, že by byl Align bez rezerv?
Nostromo: proč ne Scorpion ?
Align ti bude stacit, leta ho hodne lidi. Zpet ke Scorpionu mel jsem ho doma na par dni. Nekdy se stalo, ze se motor nechtel rozbehnout a jen cukal. Clovek mohl mit nastaveny jakykoliv timeming, kdyz clovek motoru pomohl, tak se rozbehl. Bylo to reglem, protoze po vymene se normalne rozbehl. Nekdy se stalo, ze po zapnuti nenabehl a musel se zapnout a vypnout. Treba to delal jen tento kus.