A co mi nelíbí? Že mají naměřeno toho:
11.1v (3S)
13x6.5 APC E
36.70 A
11.66 v
428 W
7665 t/mn
2178 g 83 %
Prakticky při stejný zátěži jsou jinde výkonově i tahem. Můj motor je horší.
powder píše:Pokud s vrtulí 12x6 (APC-E) má tvůj motor statický tah 1,9kg. tak to znamená, že točí 8280 ot/min - tedy výkon na vrtuli je cca 300W!
Tedy při uváděném proudu 37A (370W) účinnost vychází na neuvěřitelných 81%! Navíc otáčky na volt (při zátěži) mi vychází na 828KV - to by spíš odpovídalo cca 1000KV nezatížené hřídele...
AR1 píše:Můj motor je horší.Já když tam dám 13" vrtuli tak ho strhnu.
m2 píše:AR1 píše:Můj motor je horší.Já když tam dám 13" vrtuli tak ho strhnu.
Nemusí byť horší (s tým horší / lepší sa tu roztrhlo vrece), je iný a nevyhovuje Tvojim požiadavkám, lebo si sa odvíjal od publikovaných informácií, ktoré sa nezhodujú s realitou. Má zrejme vyššie kV, ako si očakával.
Technicky, v tom Tvojom zrejme použili iné (lacnejšie) magnety - ktosi písal, že Číňania zneužívajú to, že kalibrovaný Gaussmeter stojí majland a radi prenálepkovávajú magnety podľa módnych trendov... čo už. Takže aj značkoví výrobcovia majú zložitú situáciu. Alebo tam teta vo fabrike navinula menší počet závitov, no stane sa, mala zlý deň, doba je ťažká. Alebo UH objednali kV-900 a mali zrovna vyrobené kV-1100, oni dobre vedia, že to nikto voľným okom nezistí, sú šikovní.
Ja viem, že toto Ti je na houby a jediné, čo môžeš, je byť právom naštvaný. Predaj motor powderovi a kúp si správny.
AR1 píše:No mě to přesně napadlo, když je z něj tak nadšený!
AR1 píše:Pro mě je to vcelku zklamání, druhý Turnigy, a to oba SK, se nechovají jak bych čekal..
Doktor píše:Je tvá měřící technika (ampérmetr, otáčkoměr) v pořádku?
Doktor píše:AR1 píše:Pro mě je to vcelku zklamání, druhý Turnigy, a to oba SK, se nechovají jak bych čekal..
Reaguju na ten neopovedený výběr TR SK42-40 750kv (doufam, že se tenkrát jednalo o tento motor) do Smitha. Ve vedlejším vlákně "Jenda" naměřil defacto stejné hodnoty jaké teoreticky vypočítal calc podle kterých sme tenkrát motor vybírali. Teď opět nesrovnalost s měřením (SK35-48 900kv).
Asi položím trapnou otázku a pošleš mně posléze někam.![]()
Je tvá měřící technika (ampérmetr, otáčkoměr) v pořádku?