zdravim, chcem si prepojit vysielac zo sky lady s FMSko,ale ked spustim sim grafika je nedokoncena,lietadlo je nekompletne vykreslene a aj krajinka, neviete v com moze byt problem, mam notebook toshiba a grafika je tam HD2600, skusal som uz vsetky verzie FMS
nie, toto je celkom vykonny notebook, ponuku na 256 farieb ani neponuka, kde by este mohol byt problem, proste lietadlu chyba krydlo, zadna cast a krajinka je tak rezana 2 farbami
to neni v notebooku ale v programu,myslím že je to ve vlastnostech někde,tak se na to mrkni(klikem pravým na zástrupce co se ti vytvořil,vlastnosti,a v nějaké záložce to bude)
Ta grafika mi tam obcas taky blba. zkus shodit trochu rozliseni a pak dat 16bit barvy misto 32. Jeste muzes zkust starsi verzi. ta nova je asi stale beta.
Tahle chyba se diskutuje i v cizojazyčných forech a zdá se, že problém se projevuje jen u některych karet (s čipem ATI?), když pracuji v širokoúhlém rozlišení (16:9). V klasice (800x600 resp. násobky) se to prý OK. Bohužel zatím řešení není známé, chyba se projevuje i na nejnovějších ovladačích a stejná je i ve starších verzí FMC....
Zdravim,
jelikož jsem nikde nenašel problematiku nižé uvedonou "slavnostně jsem si dovolil zložit nové téma" Můj problém je v tom že když si chci zalétat ve FMS simulátoru tak grafika je sice dobrá ale jsou tam všude takové čáry.
prosím potřebuju poradit, pripojim normal pres usb vysilac k PC ale nerozezna ho FMS, FMS se tvari jako ze je neco pripojeny ale vsechny ty kanaly litaj a blaznej jakoby pomoc