Letiště Milovice - Mladá - změna režimu
Zdar,
na letisti jsem byl naposled cca pred mesicem a to klice fungovaly. O neco malo predtim ale zase nejakej dobrak zamek ze zavory opet ukradl a tak se chvili pouzival jinej s klicem v boude.
No, lidi jsou ruzni, a obcasnym komplikacim se vyhnout neda. V sobotu asi budu pryc, pokud bych zustaval v Lyse, tak bych sel asi dozabehnout a dozaletnout Tucano.
na letisti jsem byl naposled cca pred mesicem a to klice fungovaly. O neco malo predtim ale zase nejakej dobrak zamek ze zavory opet ukradl a tak se chvili pouzival jinej s klicem v boude.
No, lidi jsou ruzni, a obcasnym komplikacim se vyhnout neda. V sobotu asi budu pryc, pokud bych zustaval v Lyse, tak bych sel asi dozabehnout a dozaletnout Tucano.
V provozu - Future II, Travel Air 8ccm, Easy Glider Elektro, Toro 900 III.
RIP - Tucano 15ccm
Odlozeno/zruseno/prodano - Bellanca (cinan), Toro 900 I., Excel 2000 7,5 I., Excel 2000 7,5 II., Tornado XX
RIP - Tucano 15ccm
Odlozeno/zruseno/prodano - Bellanca (cinan), Toro 900 I., Excel 2000 7,5 I., Excel 2000 7,5 II., Tornado XX
Zao píše:Panove, nechal si nekdo jiz delat povoleni ke vjezdu na Milovicke letiste na tento rok? Je postup stale stejny?
Zkousel jsem se ted p. Macenauerovi dovolat, neuspesne. Web www.strmlada.cz je docasne pozastaven... Treba je vsechny Rath vymet'..
V provozu - Future II, Travel Air 8ccm, Easy Glider Elektro, Toro 900 III.
RIP - Tucano 15ccm
RIP - Tucano 15ccm
Myslim, ze mu zatim proklouzl. Ja se mu dovolal na pevnou do kancelare. Zvedl to jeho kolega a rekl mi, at poslu mailem zadost. Mail je: macenauer@kr-s.cz
Zatim zadna odezva, tak se mu ozvu zase v pondeli....
Arrow 3D - ASP S91AGee Bee Sportster - Saito FA6A6M5 ZERO - Saito FA65Pirat (Combat) - ASP 25A
Zao píše:Myslim, ze mu zatim proklouzl. Ja se mu dovolal na pevnou do kancelare. Zvedl to jeho kolega a rekl mi, at poslu mailem zadost. Mail je: macenauer@kr-s.cz
Dik za info, uz jsem mu to taky poslal. Snad se tam letos trochu dostanu, v motorech se uz zabydleli pavouci
Zdravím z Benátecké Vrutice a zapojuji se taky do debaty. Jeden a půl roku jsem byl mimo provoz, a tak jsem se začal znovu zajímat o přístup na letiště, až jsem našel tohle vlákno (díky za info). Naposled jsem předloni 18.8. pohřbil novou EXTRA 330L-50 hned při prvním letu
Tady pár aktualit. V březnovém čísle L+K byla zveřejněná zpráva o dočasném omezení letového prostoru v oblasti Luštěnice, Loučeň, Nymburk, Lysá n/L, Předměřice n/J, Benátky n/J, Luštěnice až do výšky 3000ft (~1000m) po dobu od 14.4. do 15.5. s odkazem na stránky LAA a že bude od 15.3. u vstupu na plochu letiště zřízena informační tabule. Ta tam ale ještě včera nebyla a na stránkách LAA jsem taky nic nenašel. Bude se tam natáčet nějaký film (údajně o černošské letce), tak jsem se tam včera zajel podívat. Ta stará vývěska je ulomená a oškubaná, závora u hlavního vjezdu otevřená. Na západním konci letiště se budují kulisy a už stojí podle dráhy několik baráků a stanové tábory. Pokecal jsem taky s p.Poláčkem (instruktor UL) a prý mají hrozné problémy s "padáčkáři", protože se jim proháněj a překážej přímo na hlavní dráze a nějaká letadla je prý vůbec nezajímaj.
Vypadá to, že na povolenky máme do půlky května čas
Libor
Tady pár aktualit. V březnovém čísle L+K byla zveřejněná zpráva o dočasném omezení letového prostoru v oblasti Luštěnice, Loučeň, Nymburk, Lysá n/L, Předměřice n/J, Benátky n/J, Luštěnice až do výšky 3000ft (~1000m) po dobu od 14.4. do 15.5. s odkazem na stránky LAA a že bude od 15.3. u vstupu na plochu letiště zřízena informační tabule. Ta tam ale ještě včera nebyla a na stránkách LAA jsem taky nic nenašel. Bude se tam natáčet nějaký film (údajně o černošské letce), tak jsem se tam včera zajel podívat. Ta stará vývěska je ulomená a oškubaná, závora u hlavního vjezdu otevřená. Na západním konci letiště se budují kulisy a už stojí podle dráhy několik baráků a stanové tábory. Pokecal jsem taky s p.Poláčkem (instruktor UL) a prý mají hrozné problémy s "padáčkáři", protože se jim proháněj a překážej přímo na hlavní dráze a nějaká letadla je prý vůbec nezajímaj.
Vypadá to, že na povolenky máme do půlky května čas
Libor
ja cekam teprve treti tyden. Pokousel jsem se mu dovolat na pevnou, mobil jsem potratil a vzdy mi to zvedl jeho kolega s tim, ze mu to pripomene. Bud jeste nebyl v praci, nebo mel dovolenou. Tak zatim nevim. Kazdopadne v nedeli jsem byl litat a vse probehlo hladce, bez sankci 
Arrow 3D - ASP S91AGee Bee Sportster - Saito FA6A6M5 ZERO - Saito FA65Pirat (Combat) - ASP 25A
Lark píše:Zdar pánové,
jak jste na tom s povolenkama? Stačí jen poslat žádost mailem, nebo budu muset p. Macenauera uhánět telefonicky až do udolání? Minulý týden jsem poslal mail a dodnes žádná reakce, tak mám obavy, že muj mail už je někde na chvostu, nebo v koši.
Dík za info.
Zdar vespolek,
podarilo se mi dohnat p. Macenauera na mobilu, nicmene zadne moc pozitivni zpravy. P. Macenauer jiz neni ve funkci (cca v pulce brezna, kdy jsme posilali zadosti akorat predaval funkci - ze by zauradoval pazDrath?). Odkazal me na p. Svermu (+420602303387) s tim, ze povolenky se i letos jiste vydavat budou.
P. Sverma me pro zmenu hbite odkazal na noveho reditele na miste p. Macenauera. Tim je p. Kralik (kralik@kr-s.cz), kteremu jsem poslal maila jak to bude s povolenkami a take jak to je s docasnym omezenim provozu na letisti. Snad se ozve.
P. Sverma tvrdil, ze filmari si - logicky - nepreji cokoli v dohledu a doslechu behem ziveho nataceni (coz by snad modely na 2,5 km mohly splnit), ale ze snad nebudou tocit aspon behem vikendu. Pozadal jsem p. Kralika i o kontakt na produkci filmu.
Dík za info, zkusím se jim taky připomenout a zaurgovat žádost.
Co se týká omezení provozu na letišti, tak o výkendech by neměl být problém, ale ve všední dny jsme asi bez nároku. Informace najdete tady:
http://www.flyinglegends.cz/redtails.php
Co se týká omezení provozu na letišti, tak o výkendech by neměl být problém, ale ve všední dny jsme asi bez nároku. Informace najdete tady:
http://www.flyinglegends.cz/redtails.php