EPP modely od pana Šplíchala

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Zpráva
Autor
blesk
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od blesk »

SirSkluzman píše:Dal bych tam asi motor co ma v nabidce:

Střídavý motor 160W 14A 1200 ot/V váha 40g hřídel 3mm délka 46mm průměr 28mm 2-3 LiPol vrtule až 10x5"

http://sad.okdar.net/Mot_160W.jpg

co na to říkáte? chtěl bych aby to nebylo líny a dobře to táhlo....

jo to poletí hezky
zollod

#32 Příspěvek od zollod »

chcete li někdo vidět jak to lítá (video) pošlite mi na SZ mail,pošlu vám to.
Mustang od ŠAD-u uletěl definitivně, DX6i,simulátor FMS s připojením na DX6i
Mustang od Ježíška (Phoenix) 1420 mm se spalovákem ASP 46a (7,5 ccm) - již postavený připravený k letu
601filip

#33 Příspěvek od 601filip »

Jo jsou to pomerem letavost/cena asi to nejlepsi co je u nas z kulicek k mani. Pokud nekdo nesouhlasite dejte vedet. Zatim mam jen Flopa a Z50 a maximalni spokojenost.Pokud jsou nejake mouchy tak je to barva a drobne konstrukcni nedostatky typu podvozek z hlinikoveho dratu, nebo nedostatecna tuhost trupu FLOPa ale s tim si lze snadno poradit. Flopa letam s koleckama, plovakama/i pekne vypada/ a ted jsem ho pokusne predelal na tlacny motor a porad pekne leta.
Choze
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Choze »

Taky musím souhlasit, ta cena je dobrá za Z50 jsem dal tolik co dáš u jiné firmy za nějakého plackoleta
volente
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od volente »

Choze píše:Taky musím souhlasit, ta cena je dobrá za Z50 jsem dal tolik co dáš u jiné firmy za nějakého plackoleta

Líbí se mě Z50tka i Mustang. Co mám doporučit manželce že mě má koupit? Brzy mám narozeniny, skoro padesát.
¨Kdo si hraje nezlobí. já už se nazlobil až až.
F 104 je můj sen
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Walhalla »

blesk píše:Lítal jsem s půjčenou Z-50 = bezproblémová pilotáž

jinak mi doma visí tohle:

http://www.lmk.vsetin.org/index.php?text=73

taky bych to měl už někdy vzít vyvětrat

Kód: Vybrat vše

Bezpečného prohlížení
Diagnostická stránka lmk.vsetin.org

Jaký je aktuální stav stránek lmk.vsetin.org?

Stránky jsou na seznamu podezřelých stránek – návštěvou těchto stránek můžete poškodit svůj počítač.

Za posledních 90 dní byla část těchto stránek 1× uvedena v seznamu stránek s podezřelou aktivitou.

Co se stalo, když Google tuto stránku navštívil?

Z celkového počtu 3 stránek, které jsme za posledních 90 dní otestovali, došlo na stránce/stránkách 3 ke stáhnutí a nainstalování škodlivého softwaru bez souhlasu uživatele. Google tyto stránky naposledy navštívil dne 2009-04-01. Na těchto stránkách se podezřelý obsah vyskytl naposledy dne 2009-04-01.

Malicious software includes 3 scripting exploit(s). Successful infection resulted in an average of 1 new process(es) on the target machine.

Škodlivý software hostuje doména(y) 1, včetně domén(y)letomerin.cn/.

U domén(y) 1 se prokázalo, že fungují(e) jako prostředník šíření škodlivého softwaru mezi návštěvníky těchto stránek, včetně domén(y) clarafin.info/.

This site was hosted on 1 network(s) including AS47317 (WEB4CE).

Fungovaly tyto stránky jako prostředník dalšího šíření škodlivého sofwaru?

Za posledních 90 dnů se u stránek lmk.vsetin.org neprokázalo, že by fungovaly jako prostředník infikace jiných stránek.

Hostují tyto stránky škodlivý software?

Ne, za posledních 90 dnů tyto stránky nehostovaly škodlivý software.

Jak k tomu došlo?

V některých případech mohou třetí strany přidat škodlivý kód na legitimní stránky, což nás přiměje k zobrazení výstražného upozornění.

Další postup:

* Vraťte se na předchozí stránku.
    * Jste-li majitelem těchto webových stránek, můžete požádat o kontrolu svých stránek pomocí Nástrojů pro webmastery Google. Další informace o této kontrole jsou k dispozici v Centru nápovědy pro webmastery.
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Walhalla »

Jinak flop byl v podstate moje uplne prvni letadlo. Sice rozbytne, ale slepitelne jak fík... :-) Podařilo se mi ho třeba jednou zlomit na třikrat.. na letisti slepil a za deset minut zase letel :)-

ke konci uz tam bylo vic lepidla nez polyse :-) A stale litalo...

Ted uz mam doma jen kridla, ktera se kupodivu nezlomila ani jednou
sejvi
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od sejvi »

Taky pokoukavam po mustangu od pana SPLICHALA...

Zajimave video:
P51d - SAD - splichal - zalet a crash
http://www.youtube.com/watch?v=4rAx2IwPJjs
Super 3D flatform EPO | AXN Floater-Jet (prodáno) | Micro Cessna 781 | V-MAX TY901 | Mad Truck 4x4
Abu
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Abu »

A to vam na tom "Mustangovi" nevadi ze to ma trup jako banan? Ten tvar se skutecne P51 podoba jen opravdu hodne vzdalene :(

Pro porovnani - SAD:
Obrázek

LM-model:
Obrázek

skutecna predloha:
Obrázek
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
zollod

#40 Příspěvek od zollod »

Jo ten crash se mi stal úplně stejným způsobempo analýze pádu jsem zjistil,že po posledním crash - se mi nalomila levá výškovka a opticky jsem to nezjistil.Takže před letem vyzkoušet všehna ovládání a kontrola tuhosti všech dílů. Člověk nesmí být zbrklý.

To ABU: jo máš pravdu taky nemá rád let na zádech,se celkem bojím ,chci to vyzkoušet ale ve velké výšce a taky při přetočení na záda musíš šíleně tlačit aby se nazabořil do země,ale jinak hodný éro a slepitelný i po zdánlivě těžké havárii.
Mustang od ŠAD-u uletěl definitivně, DX6i,simulátor FMS s připojením na DX6i
Mustang od Ježíška (Phoenix) 1420 mm se spalovákem ASP 46a (7,5 ccm) - již postavený připravený k letu
AR1
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od AR1 »

Abu - můj bratr ho má a pokaždý byl terčem mýho "posměchu" že s Mustangem to má společný jen ten název. Ale pokud člověk od toho nečeká podobu Mustanga, lítá to celkem pěkně.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
SirSkluzman
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od SirSkluzman »

Souhlasím s ostatními že za tu cenu to jde. Rozhodoval jsem se mezi mustangem a zlinem. Nakonec vyhrál zlín, takže už ho pomale dávám dohromady. doufam že se to podaří jelikož to bude moje prvni letadlo ktery bych tak nějak "slepil" sám (pokud nepočítám sestavení Cessny od Pelikana :P .
Jestli bude lítat tak pak nahodím pro případné zájemce nějaké to video, protože když jsem to při rozhodování jakej model koupit hledal, tak jsem na youtube našel všehovšudy 2.
Snažím se mít co nejvíce letů po kterých bych pak nemusel nic opravovat :-)
happy_cz
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od happy_cz »

2Abu: "Tvar ala banan" me fakt pobavil :lol: :lol: :lol:
Mimo tvaru je toho samozrejme vic (napr. zvetsene nosne plochy), ale zas na druhou stranu, lita to prece pekne 8)
Mini Corado, Mustang P51D, Vespid, Funcub - Futaba T8FG
---
http://rcmapy.cz/cs/map/1/location/300
sramy
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od sramy »

Prosím majitele Komety 900, zajímá mě jaká je letová hmotnost? Návod uvádí 490g je to letovka? Je mi jasné,že se to liší výbavou, ale pro představu, díky moc za odpovědi. Plánuji něco nového za Algola.
Q X7S,Bolero,Q10,Rival,Limit,FW190,Flash,SK450,Viking2E,PikePerfect,Bf109,Aladin
www.lmkchotebor.cz
Jezevec
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Jezevec »

sramy píše:Prosím majitele Komety 900, zajímá mě jaká je letová hmotnost? Návod uvádí 490g je to letovka? Je mi jasné,že se to liší výbavou, ale pro představu, díky moc za odpovědi. Plánuji něco nového za Algola.

Já mám Komet 900 ještě ve verzi I a aktuálně mi to hmotí 390g bez baterie. Mám dodělané ostruhové kolečko a v kabině pilota :-) Serva HS-55, přijímač Assan 6k, motor Pyhton 100 + regl.
Dostal už pár pěkných ran, takže dost nabral díky purexovým opravám.

Myslím, že to co uvádí návod je celkem reálné.
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“