LamaCup Ostrava

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#256 Příspěvek od Nakadah »

sqames> jste slabsi :D

Ja to kolem 18h vytahl tady na louku. Foukal sice vitr ale nic hrozneho. Nejvic sem to vytahl za 45s na 292m tj. prumer 6,5m/s. Nasledne prumerne opadani 1,7m/s tedy necele 3minuty. Holt proste plachtit neumim, ale snad se to naucim :oops:

Behem 15,5 minut 5x nahoru a spotrebovano 705mAh. Pohodicka, na pul plynu to zere 5A, muzu si poletovat pul hodiny no problemo. Nak
petan64

#257 Příspěvek od petan64 »

Tak já dnes udělal asi 4 starty, v tom větru jsem to musel trochu dovážit, ale dalo se to, Nejhorší bylo, že foukal od řeky a tedy od stromů a nad zemí byly děsné víry - málem jsem chudáka Tweetyho zrušil... Ale nakonec se jen odlepila směrovka a vteříňák to spravil :-) Další let byl krásný RCEJ max - tedy vlastně nula za celokvých 670sec :oops: Nějak jsem nehlídal čas a Jarda taky ne... Byl tam s Kuráněm a spěchal na noční, tak jsme to v 19 zabalili... Už aby mu přišla vysílačka!
Naposledy upravil(a) petan64 dne čtv 02.04.2009 23:25, celkem upraveno 1 x.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#258 Příspěvek od Nakadah »

11 minut? 8O to valim bulvy, Nak
petan64

#259 Příspěvek od petan64 »

Jojo, je to ale včetně 60sec. motoru, takže klouzavý let byl jen 10minut - potom už jsem ho tlačil proti větru asi z 10m dolů abych se trefil "k noze", byly to nervy, ale čas mi nevyšel... :-( Taky se mi to nezdálo, ale mám na to důvěryhodné svědky - třeba Jarda Šmehlík... :-D To éro se nějakou náhodou povedlo, ale další bych asi stejné nesvedl, uvidíme. Jarda a Aleš už mně lámou, abych začal jezdit na soutěže...
Naposledy upravil(a) petan64 dne čtv 02.04.2009 22:34, celkem upraveno 1 x.
tks
Kontaktovat uživatele:

#260 Příspěvek od tks »

petan64 píše:mám na to důvěryhodné svědky - třeba Jarda Šmehlík... :-D

Hehe, tak to sis vybral tu nejvyšší možnou důvěrohodnost. 8) :D :D :D
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Snek
Kontaktovat uživatele:

#261 Příspěvek od Snek »

tks píše:
petan64 píše:mám na to důvěryhodné svědky - třeba Jarda Šmehlík... :-D

Hehe, tak to sis vybral tu nejvyšší možnou důvěrohodnost. 8) :D :D :D

:lol: :lol: :lol:
Apocalypsus
Kontaktovat uživatele:

#262 Příspěvek od Apocalypsus »

zdravím chlapi tak dnes tam budete bezemne.. nějak jsem si nespočítal čas :-D
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#263 Příspěvek od Nakadah »

Ja urcite taky ne, vidim to az mozna na zitra a to me jeste ceka od 14h servis (olej + filtr) jedne motorky takze kdo vi kdy se dostanu do hrabove. Nicmene nedele na 100% pokud bude pocasi.

stolek + slunecnik beru, napoje si vemte sami :D Nak
sgames
Kontaktovat uživatele:

#264 Příspěvek od sgames »

tak jsem dneska rozjebal corado :((((((((((((((((()

letim assi 20ty let ... tocim nad panelakama cca v 200 metrech,najednou prestalo jit vse .... ero bylo na kridelkach seklych,a zacalo to spiralou smrti,pak zacla fungovat vyskovka , ale kridela porad nic :(

pak na zada,a ero zmizelo za panelakem,rana, a nic ... utikam a koukam,zazrak ... ero je zabodle v krovi a na pohled v celku .. pri blizsim ohledani asi ero v letu na zadech narazilo do strechy nebo zdi panelaku,pak se odrazilo a zabodlo do kraku ...
skody : zlomena hridel na motoru , nenalezeny kuzel, nenalezena kabinka, pomackle baterie , kridlo na prave strane narazem zlomene,rozlepene , trup pomackany cca 3 centaky od motoru po tom narazu.
kdyby ero narazilo od baraku do zeme,tak je po nem totalka ! tak jsem ho donesl alespon v celku domu.

bohuzel vidim zavadu v prijmaci.ta kurva uz pred 2 dny zlobila,ale ja ocas ji tam dal zase .... uz je v kosi kurva jedna !!

corado spravuju,nakonec to neni tak horke,jak to vypadalo,vsechny zlomeniny jdou spravit.jedine bude kosmeticky neduh,ze jdou videt ty promackliny co se delaji proste na laminatu :-/

DIKY BOHU ZA KRAKY !!!
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#265 Příspěvek od Nakadah »

Ajajajaj ! 8O

Snad to pujde opravit, velka skoda... :(

Pouceni pro priste -> vadny prijimac nepouzivat. Nak

PS. vim ze po bitve kazdy general, asi sem te moc nepovzbudil
sgames
Kontaktovat uživatele:

#266 Příspěvek od sgames »

na ten desivy zvuk co to vydalo kdyz to narazilo do panelaku,a pak druhy kdyz to narazilo do zeme,jsem cekal ze ten krehky laminat bude jen hromada trsatek,ale spadlo to tak sikovne na strechu a pak se to zabodlo do kraku,ze uz to mam skoro spravene ... UFF
doufam ze v nedeli pujdu na zalet.
tks
Kontaktovat uživatele:

#267 Příspěvek od tks »

No, tak aspoň už známe někoho, kdo prokazatelně spadl na Assana. :wink:
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
sgames
Kontaktovat uživatele:

#268 Příspěvek od sgames »

to jo,ze ja vul to tam daval ... v paskove to bylo taky tak tak,doletel jsem,a pak uz nesel,proste jen blikal cervene .. doma taky chvili nesel,ale pohybal jsem tema antenkama a sel .. dal jsem ho do era .. to byla mega blbost.
ted mam jen jednoho s kratkyma antenkama :(
vandurat7
Kontaktovat uživatele:

#269 Příspěvek od vandurat7 »

Štěstí že to nikeho nesejmulo.
Teďka je prý nějaký nový pojištění pro modeláře,kdyby udělali nějakou škodu. U brachy jsem to teďka viděl,myslim že RCR na unor.

Já minulej rok dával do éra jako náhradu HFS-06. Zezačátku v pohodě,ale potom to už začalo cukat a v dálce mi to spadlo do vyvrtky.Naštěstí se to zase obnovilo a já tak aspon omezil učinky přitažlivosti zemské :oops: no vyrovnal jsem to. Do roviny,ale stejně to padalo. Jediná škoda bylo zlomené ucho na křídle. :wink:

Co jsi tam měl za přijimač ? Já mám sextu od MzK. Velmi spolehlivy,ještě mi to ani nezakmitalo když jsem nechtěl.Dokonce sexta na 35Mhz funguje s Optic6sport na 40 Mhz :lol: nechápal jsem,ale funguje to bez potíží.Uplně stejně jak s 35 Mhz. Fakt zajímavý
Clear sky,glider fly..
petan64

#270 Příspěvek od petan64 »

Aleš (Sgames) lítá na 2,4GHz, ale měl smůlu na vadný příjmač - bílý ASSAN s dlouhýma anténkama. Problémy už měl a neměl ho tam už dávat. Poučil kde není dobré šetřit a je zbytečné to rozmazávat. Vadná elektronika z číny - kvalita za nízkou cenu! 8O

Já lítám taky s ASSANem na krátkých anténkách, ale mám 2 příjmače s dobrým dosahem, vybrané asi z 5-ti kusů. Na zemi měly dosah kolem 250m, fungovaly i když vysílač ani nebylo vidět - byl schovaný za oknem v autě za stromy na druhém břehu potoka! Jiné při stejném testu vypadly třeba i po 100m a v dohledu vysílače...

Aleši, mám pro Tebe hřídel i kužel, kleština je převrtaná a vůbec nehází :-D Zítra to vidím někdy po obědě, snad kolem 14 hod. Přeji dobrou noc! :-)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“