Začátečník - Praha Prosek

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
matejm

Začátečník - Praha Prosek

#1 Příspěvek od matejm »

Zdravím všechny,

chtěl bych začít létat s RC vrtulníkem a rád bych se touto cestou seznamíl se zkušenějšími piloty, kteří by mi mohli do začátku poradit....

Je mi 25 a bydlím v Praze na Proseku. Co jsem tak koukal na netu, nejbližší místo, kde by se asi dalo létat a tudíž někoho poznat je letiště v Letňanech, Klecanech, Sedlci a Slatině. Než se na nějaké letiště vydám, rád bych ale věděl že tam někdo bude.

Rád bych si ze začátku koupil simulátor (asi Phoenix) a nějaké rádio (DX6i), které bych dále použil k heli. O heli jsem přemýšlel T-rex 450, ale zatím je to tak, že jsem o tom četl a viděl videa, ale netroufám si něco kopit aniž bych to s někým nezkonzultoval...

Myslím, že bych si troufnul i na to si model sestavit, ale vím že to pro začátečníka není sranda proto bych uvítal každou radu ;-)

Předem děkuji za jakoukoliv odpověď. Martin
Max
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Max »

Zavolej Krtkovy do Heliservisu,kontakt najdeš na Heliservis.eu
F-5 TigerII X-tremejets,Vampir DH100 Vasamodel.
glouvl

#3 Příspěvek od glouvl »

já také začínám,jednou jsem heliservis navštívil,ale rád bych se vše naučil, protože když si člověk dělá servis sám dává si víc záležet i na detajlech,. Což bohužel z vlastní zkušenosti s heliservisem říct nemohu :( jo a také je to levnější...
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“