Koukám po
- GrizzlyCz
- Kontaktovat uživatele:
Ono to bylo tak že jsem prvně chtěl toho Foxe toho mi rozmluvily, pak jsem chtěl to ASW od Pelikána, ale když jsem koukal na vnitřek předku trupu tak jsem dostal dojem že to je nejslabší místo a hlavně to taky nikdo moc nechválí tak prostě padla volba na ASW 15 a už je připraven k letu. Hold se uvidí.

- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem ASW15 v sobotu provětral a musím říct že to lítá fakt nádherně. Kolega s easystarem jen bledě záviděl
. Ale pak se mi nepovedlo přistání a vylomilo se uchycení křídla. No večer jsem na to nastoupil se sekundovým lepidlem a izolačkou a dal to do kupy. Rovnou jsem pořádně přichytil směrovku. V neděli se šlo zase lítat. Tentokrát se už nic neulomilo i při tvrdším přistání. Jsem rád že mám tohle letadlo, ve vzduchu vypadá skoro jako opravdovej větron a na to že jsem začátečník ho ovládám perfektně.......
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
TERAZKY píše:Ahoj. Aké tam máš osadenie?
Dík.
Jestli je to na mě, tak to přesně nevim. Kopil jsem to létané a regl je obalenej páskou takže nevim typ a motor je schovanej a zatim jsem ho nevyndaval. Původní majitel to taky nevědel přesně. Nespíš je to nějaký 30A regl, střídák tmavě fialovej docela robustní co je vidět, serva V,S - HXT 900, Křidílka Hitec 55, lítám zatim z nimh 7,4V 600mah a to je strašně málo, nemá to pořádnej tah, ale zkoučel jsem lipo 11,1V a to už je fičák. Mám je objednaný, takže čekám.....
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
A to si skúšal tú LiPo 11,1V s tou samou vrtulou ako lietaš s 7,4V ? Docela odvaha... máš predstavu, aký max. prúd ten motor znesie a či ho s tou 3s nebudeš preťažovať ?
gamer007 píše:lítám zatim z nimh 7,4V 600mah a to je strašně málo, nemá to pořádnej tah, ale zkoučel jsem lipo 11,1V a to už je fičák. Mám je objednaný, takže čekám.....
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Marek71 píše:A to si skúšal tú LiPo 11,1V s tou samou vrtulou ako lietaš s 7,4V ? Docela odvaha... máš predstavu, aký max. prúd ten motor znesie a či ho s tou 3s nebudeš preťažovať ?gamer007 píše:lítám zatim z nimh 7,4V 600mah a to je strašně málo, nemá to pořádnej tah, ale zkoučel jsem lipo 11,1V a to už je fičák. Mám je objednaný, takže čekám.....
Doufám že to snese, nechal jsem to asi 5min běžet naplno a regl i motor byli vlažné. Vrtuli nechám stejnou. Asi je to risk, ale nějak to přežiju když to zkurvim
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Ideálne by bolo presne zistiť typ motoru a potom navrhnúť baterku a vrtulu. Nechať bežať motor u vetroňa 5 minút naplno a ešte k tomu na zemi bez chladenia je blbosť... v takomto režime sa predsa s vetroňom nelieta.
Radil by som ti zájsť k niekomu, kto má k dispozícii napr. WatsUp wattmeter a pohon zmerať. Pretože takto "naslepo" sa ti može stať, že buď motor preťažíš a zničíš, alebo naopak - ho nevyužiješ naplno, čo by bola škoda.
Radil by som ti zájsť k niekomu, kto má k dispozícii napr. WatsUp wattmeter a pohon zmerať. Pretože takto "naslepo" sa ti može stať, že buď motor preťažíš a zničíš, alebo naopak - ho nevyužiješ naplno, čo by bola škoda.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Neřekl bych že motor přetížím, vypadá jěště o něco větší než mám ve vrtulníku a tam 3S musí bejt. Asi se to teda nenavrhuje podle velikosti, ale mám za to že 3S lipo bude v poho. Váhově i rozměrově bude přibližně stejná, takže s těžištem nehnu. Ptal jsem se i v modelářství a tam mi řekli že s tím normálně 3S lítaj, je fakt že řekl, že taky žáleží na vrtuli. Fakt si z toho zas tak moc nedělám, když to uvařim, tak objednám za pár kaček z HC nový, je to tam nehorázně levný oproti našim prodejcům.
Ale díky za upozornění....
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
jako sice souhlasim, ze to stoji par kacek, ale je potreba se ke vemu nejak postavit. to jako rict, ze zkusim, zda to umim ridit, kdyz s tim prastim o zem, koupim novy letadlo. dyt stoji par kacek.. jenze cela vec je slozitejsi. co kdyz s tim prastim do nekoho... atd atd..
a pristupovat tak ke vsemu? jako co kdyz se mi vybijou lipolky uplne do mrte, tak je proste nekde odhodim a koupim si novy.. regl, kdyz odejde, tak je to jedno, kdyz odejde prijmac? no a co... a kdyz nekoho budu rusit? dyt si taky muze koupit vse novy.. stoji to par kacek preci...
a pristupovat tak ke vsemu? jako co kdyz se mi vybijou lipolky uplne do mrte, tak je proste nekde odhodim a koupim si novy.. regl, kdyz odejde, tak je to jedno, kdyz odejde prijmac? no a co... a kdyz nekoho budu rusit? dyt si taky muze koupit vse novy.. stoji to par kacek preci...