Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Tweety byl včera nejvýš asi 280m, Corado odhadem asi o 100m výše... Ale ještě asi ve 30m foukalo tak, že jen stál na místě a pomalu couval... Tvůj "banan" takový vítr ani nepozná, snad jen trochu zpomalí... Kdy ho uvidíme ve vzduchu?
Kurnik chlopi, teď tak přemýšlím.... Kdo že to má regulátor z mého LamaCup speciálu? Nerad bych ho znovuzalítával až na místě soutěže, plánoval jsem alespoň jeden trénovací let.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
tks píše:Kurnik chlopi, teď tak přemýšlím.... Kdo že to má regulátor z mého LamaCup speciálu? Nerad bych ho znovuzalítával až na místě soutěže, plánoval jsem alespoň jeden trénovací let.
ja ne
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
petan64 píše:Tweety byl včera nejvýš asi 280m, Corado odhadem asi o 100m výše... Ale ještě asi ve 30m foukalo tak, že jen stál na místě a pomalu couval... Tvůj "banan" takový vítr ani nepozná, snad jen trochu zpomalí... Kdy ho uvidíme ve vzduchu?
prirej,vcera to byly fakt vysky
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
Vzdyt pisu, ze Corado bylo o 100m vyse - takze asi 380m... No mozna i pres 400, hele rozbal ten Jarduv vyskomer a otestuj ho, na to staci zajit u Tebe na louku.
Čau.
Rád bych se přijel podívat, případně i zalítat. Kde je to letiště v Hrabové? Viděl jsem už kolem Hrabové lítat nějaká letadla, ale nevím přesně kde.
Dejte vědět.