Výplň/výstelka kufru

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#16 Příspěvek od rampa_mckvak »

AR1 píše:Z focení mám jeden nápad - nemít kufr. Protože je na něj potřeba ruka, protože když se nosí věci z paneláku, každá ruka dobrá. A na focení existuje fotobatoh. Proč ne RCbatoh? Použil jsem jako jiní původní polystyren z krabice, batoh stojí v rozmezí 200-300kč a protože jakožto elektroletec nepotřebuju nosit palivo, i 6 bateriových packů se tam vejde. A mám vše na zádech a ruce volný.

Sakra to je nápad baťoh. Já jsem včera zkoušel nacpat dx6i do tašky přes rameno od Sony kamery. Jde z toho udělat i baťoh (jen se přehoděj popruhy), ale moc tam nešla. Hlavně vejška byla na prd.
Co neubrzdíš neukecáš.
zdzd

#17 Příspěvek od zdzd »

V baťohu kámoš zničil vysílač. Šplhal na svah, ujela mu noha a spadnul. Překulil se přes baťoh na na TX olámal spínače a ucho...
AR1
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od AR1 »

Z čehož plyne poučení, neválet se s vysílačem po zemi :D

Ale vážně - nosit foto výbavu na zádech je věc osvědčená a běžná a foto výbava (na kterou je potřeba batoh) je setsakra dražší než nejlepší RC radio.
Já mám vysílač v polysyteru z krabice od vysílače, je docela širokej takže batoh na šířku úplně vyplní a nemůže se nikam pohnout, batoh má výstelku na záda takže ochranou vysílače jsem si jistej. Je to trochu otravnější že se to z batohu musí vždycky celý vytáhnout, kufr se jen otevře. Ale jak jsem psal, preferuju mít volnou ruku.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#19 Příspěvek od rampa_mckvak »

Kufr, nebo baťoh? Kufr, nebo baťoh? Kufr, nebo baťoh? Kufr, nebo baťoh? Kufr, nebo baťoh?
Tak nevím každé má svoje pro a proti.
Ještě tu někdo navrhne kolečkovou tašku a půjdu se zastřelit.
Co neubrzdíš neukecáš.
Dr.LuckyLuke
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Dr.LuckyLuke »

A proč třeba nezkusíš tašku na kolečkách? :lol: :lol: :lol: :lol:
were
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od were »

Asi nejsetrnejsi zpusob - kdyz upadne na svahu, taska s vysilackou bezpecne sama sjede dolu pod kopec :D
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
garfield
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od garfield »

Dr.LuckyLuke píše:A proč třeba nezkusíš tašku na kolečkách? :lol: :lol: :lol: :lol:

To já sebou zásadně beru přítulnici ;) nevěřili by jste co všechno pobere :lol:
=== VŠECHNO JDE, JEN HADI SE PLAZÍ ===Optic 6 PLL 40 MHz, kanál 53Challenger Pitts (ORACLE) |
happy_cz
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od happy_cz »

Jednoznacne batoh, uz jsem dokonce premyslel o tom, ze bych si nechal na vysilacku usit "obal" pro setrnejsi vlozeni do batohu, proste uz to tu padlo, kazda ruka dobra 8)
Mini Corado, Mustang P51D, Vespid, Funcub - Futaba T8FG
---
http://rcmapy.cz/cs/map/1/location/300
volente
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od volente »

Já to válím různě v autě a doma a když někam vyrazím tak mám takovou prima kabelku co byla pro děcka aby jim v tom mlíčko vydrželo teplý a zmrzlinka studená. Prostě malá termo taška do ruky i přes rameno.
F 104 je můj sen
Skoky
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Skoky »

rampa_mckvak píše:Taky by mě to zajímalo (promiň, že ti sem lezu). Já ještě nemám ani vybranej kufřík. Koukal jsem v Obi na jeden za 500 a druhej za 600. Rozměry už jsem zapoměl (zhruba asi 38x16x25). Jeden byl stříbrnej a druhej zalenej s výstelkou (přepážkama), ale nedokázal jsem se rozhodnou jestli to je ok když jsem koukal na kufry přimo pro modeláře za 2000 :evil: :roll: :cry: .
Můžete prosím někdo dát nějakou foto pro inspiraci i jak to máte uspořádaný ve vnitř?

koupil sem kufr v Obi nebo baumaxu (byl v něm i ještě jeden malý)
a do toho velkého sem to udělal takto, jelikož mám pár elektroletů tak je potřeba přihrádky na baterie.
spalováky příjdou posléze :lol: máš to na mailu nevím totiž jak se tu vkládají obr.
helifish

#26 Příspěvek od helifish »

garfield píše:
Dr.LuckyLuke píše:A proč třeba nezkusíš tašku na kolečkách? :lol: :lol: :lol: :lol:

To já sebou zásadně beru přítulnici ;) nevěřili by jste co všechno pobere :lol:
Pobere treba venec burtu, sisku chleba, kybl horcice 10 - 15 lahvacu (zalezi jak se ne letisti zadari nez to rozmlatim a pojedeme domu) balik dreva na zatop, sadu sirek a platicko "tuheho podpalovadla". Dale kanistr s cistou vodou, mydlo a rucnik. Preci si nebudu s rukama umastenimy od burtu smatlat po me krasne DX7. :D :D
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
Igel
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Igel »

V kufru vysilacku a v tasce burty...
WW2
otass

#28 Příspěvek od otass »

Tak se musim pochlubit novým kufříkem. Výstelka je ze šedého molitanu a řezat to jde buď hodně ostrým nožem, nebo klasicky na svislé odporové pile. Výsledek docela ujde. A deska vystačí na polstrování cca 6 ti kufrů :D
Optima II /2,4 GHz..Solius /2,4 GHz.
Šlehač NE SoloPro 328
JENDA01

#29 Příspěvek od JENDA01 »

rampa_mckvak píše:Kufr, nebo baťoh? Kufr, nebo baťoh? Kufr, nebo baťoh? Kufr, nebo baťoh? Kufr, nebo baťoh?
Tak nevím každé má svoje pro a proti.
Ještě tu někdo navrhne kolečkovou tašku a půjdu se zastřelit.

Ahoj,
já jsem pro pevnej futrál. Bez něj už bych měl vysílačku na sračku :lol: .Jeden dobrák mi ho přejel kolem :D Ještě že jsem ho vyrobil fortelně.

http://jenda01.rajce.idnes.cz/KUFRIK_NA ... KU_002.jpg

Jenda
malcomx

#30 Příspěvek od malcomx »

v Bauhausu maj moc peknej velkej foto kufr s predrezanym molitanem,
staci vyskubat co je potreba.
cena dobra: 890,-
Odpovědět

Zpět na „Dílna“