Zivotnost motorku a mechaniky u EASY COPTER

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Zpráva
Autor
zdzd

#31 Příspěvek od zdzd »

Kovboj píše:
zdzd píše:Přitom dokáže zaletět toto:
http://zd.wwwcity.cz/zd/IRCHA.htm

Stejnak ale musí piloty skutečných vrtulníků neuvěřitelně štvát, že ovládají takové omezené hračky a ne vrtulníky... Nedělají oni ty Belly a Sikorsky a MI nakonec někde v Číně? Vždyť se ty hračky zaseknou už u úrovně 4 :-(

Ten seznam je směšný. Označ to jako úrovně pilota akrobatického RC vrtulníku a je vše ok. Ale netvrď, že pokud něco nezalétne tohle tak že to vrtulník není. RC vrtulník letící stabilně na zádech má s realitou asi tolik společného jako Easy Copter.

Uklidni se a přemýšlej. Je to materiál IRCHA, není o skutečných vrtulnících ani o hračkách tvaru vrtulníku. Jednoduše k tomu dospěl vývoj modelů vrtulníků za posledních třicet, čtyřicet let. Není důvod se vracet zpět o desítky let a cokoliv lepšího označit za směšné. Obávám se že poněkud směšný by jsi byl ty jim.

BTW: Kde se dělají vrtulníky Sikorsky vím docela dobře. Něco malinko s tím mám společného.
Naposledy upravil(a) zdzd dne úte 01.05.2007 10:45, celkem upraveno 1 x.
kjuba

#32 Příspěvek od kjuba »

to stavitel0: tzn ze ten Vortex funguje ale s tim rozdilem ze akceptuje signal normalniho vysilace ? zadne dalsi upravy si mu nedelal?

S tim klopenim/propadanim mas samozrejme pravdu (je to takovy "side effect") a ted uz chapu ten mix.

Mej se.
Kovboj

#33 Příspěvek od Kovboj »

kjuba píše:to stavitel0: tzn ze ten Vortex funguje ale s tim rozdilem ze akceptuje signal normalniho vysilace ? zadne dalsi upravy si mu nedelal?

S tim klopenim/propadanim mas samozrejme pravdu (je to takovy "side effect") a ted uz chapu ten mix.

Mej se.

Chvíli jsem se o Vortex zajímal (prodává ho třeba MontyModel) - má skutečně standardní příjmač a je ho možné ovládat klasickým čtyřkanálem.
stavitel0

#34 Příspěvek od stavitel0 »

jj, pasne to tam jak z jedne linky, uz jsem ho zas objednal. Nebavi me blbnout s nekolika vysilackama a v byte kdyz litas v klidku je ten mix super. venku si s tim stejne vitr dela co chce.
BobasV

#35 Příspěvek od BobasV »

Dá se nějak změřit nebo vyzkoušet jestli je ten motor už v pytli nebo jen podle toho, že už to neletí ?
majek-easycopterV6

#36 Příspěvek od majek-easycopterV6 »

kjuba píše:to stavitel0:
Jelikoz mam obdobnou zkusenost s tim rozmlacenim temer vseho chtel bych se Te zeptat: vsude jsem se docetl ze EasyCopter lita vlastne sam a ze je to vlastne hracka a nikdo s tim nikdy nemel problemy, zacal jsem si pripadat jako trovhu menecenny :))) Muj pocit byl takovy ze pokud si vrtulnik nikdy v ruce nedrzel tak nejaky ten list osekat musis, ulomit podvozek, ohnout vyvazovaci tyc, ja sem dokonce osekal i nejake to pohaneci kolo, dokonce se mi povedlo ulomit cep na desce cykliky (ale to byla spis moje opravdova blbost :))) )
Nicmene pokud si to tak vybavim tak moc neverim tomu ze nekdo kdo nikdy heli nemel to vybali z krabice a leti a nalita desitky startu bez techto problemu (nemluve o tom ze muj kus nesel ani poradne vytrimovat :))

Navic pokud si to tak prehraju tak predpokladam ze 95 % lidi s tim zacina v obyvaku coz je opravdu vrazedne pokud teda nema obyvak 10x15 bez nabytku.

Ad motory: jelikoz mi neslo vytrimovat boceni - porad tocil doleva (a i pri letu sel doleva napetniku a doprava horko tezko) tak mi borec v mod. prodejne rekl ze odchazi jeden motor, ale tomu moc neverim - ted je Copter v nemocnici na reklamaci tak uvidime co na to odbornici.

Muzu se mylit rad si prectu nazor nekoho jineho ....

Mejte se hezky

Kuba

Já jsem ho ještě nerozbil ani listy no prostě nic. A to litam od vanoc.
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“