po cc 4 mesících jsem vytáhnul kamerku za tu dobu jsem na ni nesáhnul.. nenabíjel nic tak jsem ji dal na cca 3 hodiny a aji více na nabíjení a udelá asi 5 obrázků.. potom asi tak 10obrázků uplná tma a poté cc obrázků a poté vypne.. že by byla v háji integrovaná baterka?? jde to vůbec vyměnit?? nahrával jsem tam poslední aktualizaci ješte než jsem ji nepoužíval a fungovala..... prostě nevím
Mirek12 píše:po cc 4 mesících jsem vytáhnul kamerku za tu dobu jsem na ni nesáhnul.. nenabíjel nic tak jsem ji dal na cca 3 hodiny a aji více na nabíjení a udelá asi 5 obrázků.. potom asi tak 10obrázků uplná tma a poté cc obrázků a poté vypne.. že by byla v háji integrovaná baterka?? jde to vůbec vyměnit?? nahrával jsem tam poslední aktualizaci ješte než jsem ji nepoužíval a fungovala..... prostě nevím
Zkus jí nabít a vybít několikrát po sobě, možná se zase chytne.
koukám na stav aku a po cca 3h 99- hnedka to skočí na 66 a po cca minutě 33... +1min a CH a je hotovo.. ta ji poturuji a snad to zabere.. ale ta lipolka jestli to obsrala no potěš
Vstavaná batéria vo FCO/FCO2 stojí za děravou bačkoru. Odporúčam použiť držiak k FCO2 s konektorom a zapojiť doň napájanie z prijímača. Ak ide o drahší RC model, spraviť asi radšej samostatné napájanie (treba zohnať BEC na +5V). Ja lietam na "priamom" zapojení do prijímača a zatiaľ žiaden problém - limitom je potom len (ne)kvalita obrazu a veľkosť pamäťovej karty.
Nevím proč, ale mě kamera nešla ani přes ten konektor držáku.Proto jsem původní lipolku odpájel, oba vodiče mám vyvedeny s 2 mm konektory a připojuji k nim novou lipolku(450mAh). Baterku pak normálně můžu nabít nabíječkou. Od té doby žádný problém.
tak jsem baterku vypreparoval napojil na nabíječku a koukám že bude nějaká zaskočená z 200mAh vycucnu na hodnotu 3V cc 65mAh naprd je že když jsem ji vytáhnul a změřil že měla 0.013V a to je dávno po smrti... tak a tedka bud sehnat novou to sem zvědavej jak... aby se tam vešla a nebo napojit na přijimač ... asi to tak dopadne
no právě.... jasny co řeším napojím to na externí zdroj... ale to se mi moc nechce ...
baterku jsem turoval na nabíječce a tedka má kapacitu kolem 65mAh (200mAh na baterce) to je cca 60sát obrázků.. a to v teple, na letadle to udělá ani né polovinu jak se ochladí