Ahoj,
já ho mam ale nevim jestli moc poradim, jsem začátečník a tohle je můj první ne EPP model. Kupoval sem ho jako komplet z druhé ruky takže se stavbou taky neporadim. Mam ho krátce asi tak 15 letů a zatim jsem spokojenej, ale bohužel nemohu porovnávat letové vlastnosti s jinýma modelama jelikož sem žádný podobný era neviděl.
Moc se mi nelíbí to přidělávání křídel na čtyry šrouby a trup mi příde celkem křehkej.
Jestli tě ještě zajmá něco konkrétního tak se klidně ptej ale nevim jestli budu moc nápomocný.
Díky za info:-) hlavně lítám s akrobatem a druhý ero jsem měl Staudacera z EPP a toho jsem poslal do modelářského nebe (už byl moc opravovanej) zbyla mi z něj elektroinstalace a ted po našich závodech RCV2 jsem zase dostal chuť na větroně (ale běhat s gumicukem po louce nechci) hledám něco pohodovýho ale zároveň i zivýho pro případlé blbnutí, prostě éro který si můžu vzít na louku když zrovna mám rozbitýho akrobata nebo třeba i na dovolenou. Láká mě skladnost rozebraného GEMa až na ten V ocas... ještě uvidím.....