Innovator nebo Mini titan...

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
petr6600

Innovator nebo Mini titan...

#1 Příspěvek od petr6600 »

Zdravím chci se zeptat mam Innovatora Experta a nejsem snim moc spokojen.Chci se zeptat jestli je dobra volba jít do Mini titana?
XB8R
Kontaktovat uživatele:

Re: Innovator nebo Mini titan...

#2 Příspěvek od XB8R »

petr6600 píše:Zdravím chci se zeptat mam Innovatora Experta a nejsem snim moc spokojen.Chci se zeptat jestli je dobra volba jít do Mini titana?
Já myslím, že to dobrá volba je. Sám Mini Titana vlastním a jsem spokojen.
Logo 500 VBar, nano CPX
BobasV

#3 Příspěvek od BobasV »

Co ti vadí na Innovaru. Jsem ve fázi výběru, taky jsem nad ním uvažoval, ale asi jen kvůli možnosti nastavovat to přes PC, je mi to bližší než na vysílačce. Pak jsem přemýšlel o Blade 400, ale teď se taky kloním spíš k MiniTitanu nebo Rexovi, případně když budu chtít ušetřit možná ten klon z HK.
petr6600

#4 Příspěvek od petr6600 »

No vadí mi na ňom třeba cenna baterek a že bez počítače na letišti ho nemůžeš dolatit malá možnost rošiřování...
cthulhu

#5 Příspěvek od cthulhu »

Já sám jsem dal na radu, abych si Mini Titana pořídil, že po Wolfovi to prej bude paráda polítání a tak jsem opravdu zvědavej, bude-li to tak... Kupoval jsem Mini Titana jako stavebnici v plastu bez motoru a regulátoru, takže bylo jen trochu práce se stavbou stroje. Na seřízení a zalítání ho po kompletaci ponesu ke zkušenýmu pilotovi.
Mini Titan FBL + Align 3G + Align 3GX Compact
Aurora 9 (Mode 2)
off
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od off »

Inno je - řekl bych - podstatně stabilnější a snazší na létání, lítá moc pěkně, klidně, v pohodě. Začínal jsem s nám jako s první velkou jednorotorovou mašinkou a ještě jsem mu - ťuk ťuk ťuk - nijak neublížil, což je myslím co říct.
Jinak bohužel hodně nevýhod - ani ne tak to nastavování přes počítač, to člověk zase tak často nedělá, ale ty "inteligentní" vyfikundace a specifická technika - když se ti nějak nezdá servo nebo gyro u čehokoliv jiného, tak to vyměníš a vidíš. Tohle u Inno nejde... U MD530 taky obtížný přístup k "vnitřnostem" - kastle je krásná a za letu to vypadá super, ale "komu by se chtělo ji sundavat jen tak preventivně..." - a u vrtulníku je to dotahování šroubků docela potřeba, zvlášť, když je výrobce bohužel nezajišťuje... Až ve mě chytne popel, tak tu elektroniku vykydám, dám tám klasickou soupravu a serva a bude to super lítání :-))
Jsou chvíle, kdy bych ho vzal a hodil z okna (to když řeším tu inteligenci sw. atd.) ale pak si s ním zalítám a je supr... Fakt sám nevím, za půl roku budu moudřejší - možná :-))
Naposledy upravil(a) off dne sob 02.05.2009 21:36, celkem upraveno 1 x.
blesk
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od blesk »

dneska jsem měl ten klon T-REXe 450 z HK v rukou a lítá to naprosto úžasně...
BobasV

#8 Příspěvek od BobasV »

No to jsem zapomněl napsat, že to mě právě odrazuje od Innovátora, možnost pouze jejich dílů, žádné možné vylepšení, žádná možnost výměny za něco jiného. No a na cenu baterek jsem už taky koukal. Dneska jsem v Kařízku taky koukal na to HKčko, uvidím, ještě se budu rozhlížet a číst než něco koupím. Taky bych si to dal rád dohromady sám, snad to zvládnu - hračka na starší kolena :lol: Zase do toho ale nechci hned vrážet majlant.
Mikelo

#9 Příspěvek od Mikelo »

Na innovatoru nejde nastavit o nic víc než co se dá napípat mnohem snadněji a rychleji, navíc bez jakéhokoli dalšího vybavení, do každého na dnešní poměry průměrného vysílače. Akumulátor je za ty peníze naprostý trapas.
MiniTitan nabízí za stejné prachy vyšší spolehlivost, kompatibilitu elektroniky a 3 kvalitní akumulátory. Nehledě k tomu že bude při stejné ceně kvalitněji vystrojen.
AdamProg
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od AdamProg »

Mohlo to byt moje HKacko, pokud melo kovovou rotorovou hlavu;)
Litalo to uplne super, na to ze neumim letat moc dobre, a teprve sem ho dostelovaval(rotorova hlava mi prisla ve stredu, tak sem ho v noci teprve opravoval). Jen doufam ze sem neznicil baterku, prehnal sem to a dolital ji uplne az na doraz(po nabyti to melo nejake nizke otacky a nechtelo se tomu do vzduchu).
Kotvik
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Kotvik »

off píše:Inno je - řekl bych - podstatně stabilnější a snazší na létání, lítá moc pěkně, klidně, v pohodě. Začínal jsem s nám jako s první velkou jednorotorovou mašinkou a ještě jsem mu - ťuk ťuk ťuk - nijak neublížil, což je myslím co říct.
Jinak bohužel hodně nevýhod - ani ne tak to nastavování přes počítač, to člověk zase tak často nedělá, ale ty "inteligentní" vyfikundace a specifická technika - když se ti nějak nezdá servo nebo gyro u čehokoliv jiného, tak to vyměníš a vidíš. Tohle u Inno nejde... U MD530 taky obtížný přístup k "vnitřnostem" - kastle je krásná a za letu to vypadá super, ale "komu by se chtělo ji sundavat jen tak preventivně..." - a u vrtulníku je to dotahování šroubků docela potřeba, zvlášť, když je výrobce bohužel nezajišťuje... Až ve mě chytne popel, tak tu elektroniku vykydám, dám tám klasickou soupravu a serva a bude to super lítání :-))
Jsou chvíle, kdy bych ho vzal a hodil z okna (to když řeším tu inteligenci sw. atd.) ale pak si s ním zalítám a je supr... Fakt sám nevím, za půl roku budu moudřejší - možná :-))

To mně pak zajímá, jestli půjde vykuchanej Innovator navlict na Mini Titana :D
Mám MT SE a nemůžu si ho vynachválit. Když už člověk rozumí alespoň trochu svojí vysílačce, tak nepotřebuje notebook aby poladil výchylky, nebo citlivost gyra a tak:))
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“