Ten 2212/1400 ze setu TP je naprosto v pohodě. Když jsem začínal a dal poprvé plný plyn tak jsem se fakt málem po.... Teď už jsem si zvykl, ale rozhodně mi to nepříjde pomalé. 150W na necelých 400g dá dost dobrý poměr výkon/hmotnost.
Myslím si že pro Toro je to takové rozumné maximum, dál už to dost limituje aerodynamika. Aby to letělo znatelně rychlej tak by bylo potřeba daleko výkonnější a těžší pohon, se kterým by se zas ztratila většina výhod které Toro má.
Ja mam ve svem Toru AXI 2208/26 Silver line a naprosta spokojenost, vetsi vykon uz by mi prisel zbytecny, na plny plyn to raketuje kolmo vzhuru, na ctvrt plynu pohodove poletani s docela dlouhym motorovym chodem (cca 24 min. s Ray 2s/1600). Takze ten 2212 z TP setu myslim musi stacit opravdu kazdemu
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
S jakou baterkou budes litat? Na 2S je to rychlovka a na 3S to je docela masakr... doporucuju mrknout na video u telinku a uvidis, je tam videt rozdil mezi 3s a 2s
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
já mám ten setový pohon s 3S a mám plné ruce práce to uřidit, plný kotel jsem snad ještě ani ze strachu nedal. Takže se toho vůbec neboj. Je to fakt býkarna na 3S. Ale moc do větru to není. Včera jsem zas musel vytasit purex.
jo tak to me taky, tak trosku "natrimuju" a jedu dal... popr. kdyz je vitr, tak krasne vyhodit vysoko pred sebe, vypnout motor a pak jen couvat proti vetru zpatky k sobe... to je nadhera
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Kissman píše:jo tak to me taky, tak trosku "natrimuju" a jedu dal... popr. kdyz je vitr, tak krasne vyhodit vysoko pred sebe, vypnout motor a pak jen couvat proti vetru zpatky k sobe... to je nadhera
to si trošku nedovedu představit. Já už jsem si myslel že mám špatně těžiště nebo tak. Ale když ti to dělá taky. Ten název toro je u mě trefný, protože jsem hned první let trefil krávu Holt foukalo a já to už nestihl zvednout.
Já tam mám motor 2812 za 5 dollarů vrtuli APC 7/6 a 3článek 1300 a je to celkem svižné polítání, zapnu motor, za 15 vteřin jsem vysoko, vypnu a plachtím
http://galerie.rcserver.cz/index.php a co takhle tam zkusit zadat do názvu toro 900? máš tam na výběr několk pohonů,ale u některých se moc nedozvíš,jelikož je tam napsaný třeba jenom nějaká čína nebo tak