Nine Eagles Free Spirit - zkušenosti?

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
scaly

#151 Příspěvek od scaly »

to jistěže nebudu, jenom to vyzkouším protože už mě ty dvourotoráky začínaj nudit jak sou strašně posedný :D a než našetřim na spiritka bude to chvilku trvat mno :(
Padouch

#152 Příspěvek od Padouch »

hele z tech stabilizatoru sundavate jen ty gumy? a v cem to pomuze?
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#153 Příspěvek od Jetson »

scaly píše:to jistěže nebudu, jenom to vyzkouším protože už mě ty dvourotoráky začínaj nudit jak sou strašně posedný :D a než našetřim na spiritka bude to chvilku trvat mno :(

Ty si kup radši nějakého hotlinera, stíhačku s dmychadlem, nebo pylon speciála. Popřípadě nějaké auto se stříďákem. Myslím, že řešit pořád rychlost u helin, není nejlepší cesta.
off
Kontaktovat uživatele:

#154 Příspěvek od off »

Blbost, ale možná to pomůže - když - jako já - poztrácíte takové ty gumové nesmysly, co je jima zajištěná kabinka, tak lze zcela ideálně použít O-kroužek 1.42 × 1.52, který je běžně k dostání v každé potápěčké prodejně jako "o-kroužek na tyčku k manometru" (oni už budou vědět). Předpokládám teda, že potáp. prodejnu máte přece jen blíž, než speciálku na o-kroužky :-)
Padouch

#155 Příspěvek od Padouch »

ja jen tak ze zvedavosti jak se ti povedlo ty krouzky stratit vzdyt tam drzi jako prilepene:-D (zatim) a co ten stabilizator co o nem pisu v predchozim prispevku ty to tak mas?
off
Kontaktovat uživatele:

#156 Příspěvek od off »

Padouch píše:jak se ti povedlo ty krouzky stratit vzdyt tam drzi jako prilepene

No vidis to... v te rychlosti co mi to lita se zrejme roztavily trenim o vzduch :idea: 8O

Padouch píše:a co ten stabilizator co o nem pisu v predchozim prispevku ty to tak mas?

Ze stabilizatoru NEJDE "jen" sundat guma, ona tam ta guma drzi to zavazi. A co se stane, kdyz sundas/zmensis zavazi? Naschval - zkus to vymyslet :-)
Rotvík

#157 Příspěvek od Rotvík »

Padouch píše:ja jen tak ze zvedavosti jak se ti povedlo ty krouzky stratit vzdyt tam drzi jako prilepene:-D (zatim) a co ten stabilizator co o nem pisu v predchozim prispevku ty to tak mas?

On to zase takový problém není,když to párkrát rozebereš tak se nejspíš malinko ,,vytáhnou".Už se mi to taky povedlo :roll: .U Kestrela je to celkem v pohodě,kastli má dole jištěnou lyžinami a nahoře stačí stáhnout jednou gumičkou podobně jako je zde navrhováno pro baterku. :)
scaly

#158 Příspěvek od scaly »

Ty si kup radši nějakého hotlinera, stíhačku s dmychadlem, nebo pylon speciála. Popřípadě nějaké auto se stříďákem. Myslím, že řešit pořád rychlost u helin, není nejlepší cesta.[/quote]

no to právě nechci protože heliny mě táhnou kvůly tomu že člověk s nima může letět hoodně rychle a nebo jen tak stát ve vzduchu a dívat se na něj to je prostě největší požitek... ale pochop že s dvourotorákama spíše stojíš ve vzuchu a kocháš se, ale neletí to moc rychle :) a teďka už jsem tam dal závažíčko dopředu a je to pěknej fičák dokonce tak velkej že mám pomalu strach to hodně rozletět :D
off
Kontaktovat uživatele:

#159 Příspěvek od off »

Lítá krásně, doleva i doprava krásně klopený zatáčky, ale TAHAT to chce s CITEM... jinak to dopadá takhle... :-) Tak už zase fačuju... 8O
Obrázek
scaly

#160 Příspěvek od scaly »

dobře jsi mu nabančil :D :D
JM

#161 Příspěvek od JM »

off píše:Lítá krásně, doleva i doprava krásně klopený zatáčky, ale TAHAT to chce s CITEM... jinak to dopadá takhle... :-) Tak už zase fačuju... 8O

Jo, to škrtání závažíček mě taky štve..jediný řešení by bylo ohnout oba konce stabilizátoru se závažím pod přesně stejným úhelm mírně nahoru, ale to by asi zase brzdilo pohyb :? má s tím někdo zkušenost?
ariane
Kontaktovat uživatele:

#162 Příspěvek od ariane »

- scaly..
[i]dvourotorákama spíše stojíš ve vzuchu a kocháš se, ale neletí to moc rychle a teďka už jsem tam dal závažíčko dopředu a je to pěknej fičák dokonce tak velkej že mám pomalu strach to hodně rozletět [i][/i]

Nasaď mu Xtreme motory, místo 2 čl. 3 čl. a zažiješ nepoznané:-) Regl i motory to vydrží, osobně vyzkoušeno už na 2 vrtulnících, ale bacha klasické 180 motory mají životnost do pár minut !!!![/i]
Padouch

#163 Příspěvek od Padouch »

mam takovy maly dotaz: nejak se mi povedlo uplne rozladit prijimac a ted mi jde cela helikoptrera do prava takze se toci hrozne rychle na miste poradi mi nekdo jak to vyladit vim ze musim tim extevt do prava a tim sensitive do leva?
raging

#164 Příspěvek od raging »

Padouch píše:mam takovy maly dotaz: nejak se mi povedlo uplne rozladit prijimac a ted mi jde cela helikoptrera do prava takze se toci hrozne rychle na miste poradi mi nekdo jak to vyladit vim ze musim tim extevt do prava a tim sensitive do leva?
Co te vedlo k tomu,ze jsi to takhle rozdrbal :?:
JM

#165 Příspěvek od JM »

Padouch píše:mam takovy maly dotaz: nejak se mi povedlo uplne rozladit prijimac a ted mi jde cela helikoptrera do prava takze se toci hrozne rychle na miste poradi mi nekdo jak to vyladit vim ze musim tim extevt do prava a tim sensitive do leva?

Nejlepší je vzít heli do ruky, dát cca 3/4 plynu a druhou rukou pomalu štelovat oba seřizovací šroubky (jak už bylo napsáno-vzájemě se ovlivňují) kam otáčet poznáš sám, to takhle vysvětlit nepůjde. V ruce dobře poznáš, kam má helina snahu táhnout a je to rychlejší než ji pořád dávat na zem...samozřejmě je třeba dávat bacha na oba rotory-ikdyž mají prd sílu, stejně sáhnutí do roztočeného rotoru zabolí :wink: A nestrkat si roztočenou helinu to do blízkosti očí beru jako samozřejmost!!!!!!
Já to taky na začátku total rozladil-vinou obráceně nasazené vrtulky se vrt'as pořád stáčel na jednu stranu a než jsem na to přišel (díky fóru) tak jsem rozladil tu jednotku. Ale po správném nasazení vrtulky to opětovné seřízení trvalo cca 5 minut, nic na tom není :wink:
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“