Nákup přes Hybby City

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
vojta.smisek
Kontaktovat uživatele:

Nákup přes Hybby City

#1 Příspěvek od vojta.smisek »

Zdravim,
chtěl ksem se zeptat jaké máte zkušenosti s nákupem přes Hybby City. Tím myslím kolik je poštovné z Honkongu do ČR, jaká je spolehlivost a jaká je dodacílhůta?

Díky za odpověď.

Omlouvám se za chybu, Něco se seklo. Tím myslím tema je třikrát. :roll: :!: :?: 8O
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od EPPmaniac »

Moja osobná skúsenosť :
1,9m Yakolev od Hyperionu ( yak 120E)
osadeny motorom :
Turnigy SK bla bla bla 3150W ( doporucena vrtula aZ dokonca 24x12 vraj odskusane v Edgovi pri extremnom lietani )
RegL TURNIGY sentilon 100A
5X power HD servo 9110MG (tah 10,5KG)
UBEC na 15A
Zippy LIPOLY 1800mAH (prijmacovky 2clanok)
10S FLIGHTMAX 20C 5000Mah(pohonny pack)

Takze :
Prvy let: 4 minuty 3D akrobacie ( dokpoy mozno 10sekund plny plyn )

po 4minutach vo vzudchu zadrety motor ( stastie ze to nebolo v tej chvili ked som s tym visel asi 1,5m nad zemou )
pristatie som trafil presne na centimeter ako som potreboval ( nastastie ),
z motora vyleteli magnety ( nie som jediny ktoremu sa to stalo,staci mrtknut na akroforu ,jednemu sa to stalo po 10sekundach ,na HC su aj komenty k motoru dalsiemu tiez v 2m yakovi po 3minutach...)
takze MOTOR = K.O
2 mesiace som cakal na DUALSKY ,stastny som ho mountol do Yaka.
zapojim Regl : hm nič.paráda.
Takze cely cumak vykuchat a vysrobovat regl: kondenzatory odthnute , Integrovane obvody spalene , niektore rozdrvene...
REGL NAHRADENY JETI SPIN OPTO 99
REGL = K.O

SERVA =
Po prvom lete : Rychlost nie podla mojich predstav no NA LACNY SETUP to staci,hovoril som si.Dnes : skusam serva v obyvaku : po 10sekundach vyskovkove servo na pravej polke vyskovky vyskoci an doraz a zasekne sa,servo sa hybat da ako keby mu nic nebolo akurat je na maximalnej vychylke vyskovky a druha polovica ostáva normál.
po 5 minutach packovania sa servo zazracne vratilo naspat a tvarilo sa ako keby nič.( pekné ze sa to nestalo vo vzduchu,no počul som uz aj to ze jednemu borcovi takto ostalo stat v jednej polohe na obrovi cca 2,5m .... Tiez POWER HD... )

To znamená že :
Všetkych 5 serv von Z era = K.O

Nahradené SAVOX ( ALIGN ) CORELESS 0,08s/60 12KG na vyskovke a kridielkach(4x)
SMEROVKA SAVOX 20kg 0,16s/60 20kG(1x)

Dodnes prezilo : UBEC NA 15A , prijmacovy 2clanok a pohonny pack ktory ma 3 nabitia...

Cize ako som uz inde spominal.
Z HC maximalne suche zipsy alebo tie odvibrovacie samolepiiace pasiky...

Bola to moja a velká chyba, ze som sa vobec dal na nieco podobné nahovoriť + velká chyba ze som si nezmeral odbery ( nakolko som na mieste turoval motor asi 2minuty a bol chladný... a nakolko som veril cinskym testom v 2,3M EDGovi) ....
+ najvacisa xyba ze som sa vobec snazil setrit na 2metrovke s ktorym budem coskoro lietat Muzikály...
ale co uz : neustale dobiezdanie na letisku typu: si K****T ze si kupujes značkové veci ,TU ma kazdy z HC a je to to najlepšie aj e to overené.atd...

+ kamarát si kupil komplet vybawu do 1m EPPaka ( 4 serva odisli v priebehu par dni - 1,2KG mikro servá )

+ rady tipu : je to overné prečitaj si komentáre.
Rad by som vedel kto píše tie komenty ked čo chytím do rúk to sa mi P0j3b3.

Kazdopadne zasielky som mal doma do 2 tyzdnov od objednania.

Je to len moja osobná skúsenosť takže sa toho nemusíš chytať.
Mozno rekreačním letcom to stačí no zrejme ako nahle hodim eroplan na chrbat HC kvalita je stratená...

Ešte raz lutujem že som sa na to dal nahovoriť .TEraz cakam na serva a regl , som o par tisic korun ( uz o par 100eur ) lahsi a stále mám za sebou 1let..
dufam ze DUalsky motor ktory pouzival kolega v F3A na sutazne lietanie VYDRZI,
Jeti SPIN 99 Opto bude lepší ako bol ako píšu na regli BULETPROOF ( preložte si ... )

a že SAVOX servá ktore su ALIGN len s inou nalepkou a lietaju s nimi vrtulnikari ako ALAN SZABO a podobne mi vydrzia viac ako POWER HD s ,,MAXI,, Sílou...

držím palce...
Toť moja osobná skúsenosť.
:wink:
Padre

#4 Příspěvek od Padre »

Pre EPPmaniac
Krasny prispevok!
Mam podobne skusenosti ktore som tu uz opisoval.
........... Nakoniec som nic neusetril!!! Kupil som motor aj regler od Hackera a visim si so svojim 2600g Suckom v pohode bez obav ci mi nevypadnu magnety alebo sa pohadaju fazy v reglu!!!!

Z hobbycity sa oplatia kupit baterky, su fakt dobre a lacne. Mam odskusane!
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od EPPmaniac »

Padre píše:Pre EPPmaniac
Krasny prispevok!
Mam podobne skusenosti ktore som tu uz opisoval.
........... Nakoniec som nic neusetril!!! Kupil som motor aj regler od Hackera a visim si so svojim 2600g Suckom v pohode bez obav ci mi nevypadnu magnety alebo sa pohadaju fazy v reglu!!!!

Z hobbycity sa oplatia kupit baterky, su fakt dobre a lacne. Mam odskusane!

Ja som mal v 1,5metrovej Extre od Extreme flight nakupene fakt poriadne veci a ta extra slape doteraz ako hodinky.
Kupis nieco z HC a poprvom lete sa ti to odpali.

Baterky mozu byt ,tie este odskusane nemam maju 2 cykly musim polietat s yakom a potom sa vyjadrim :)
vojta.smisek
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od vojta.smisek »

Omlouvám se za zbytečné zakládání nového témata. Poslední dobou jsem tak v zápalu protože si chci koupit HK-450, takže mě ani nenapadlo to hledat, proto jsem založil nové téma.

Díky za pochopení.
Kissman
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Kissman »

nevite jestli najdi na HC taky klasiku bizu jako treba koncovky tahel na serva aj.? Koukal jsem ale nenasel jsem...
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
helioland
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od helioland »

nevite jestli najdi na HC taky klasiku bizu jako treba koncovky tahel na serva aj.? Koukal jsem ale nenasel jsem...

Parts & Accs. - > Horn/Hinge/Clevis a nebo Push Rods

mají tam toho mraky
Choze
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Choze »

Nevíte kde mají na hobbycity "bačkory" na kola?
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“