ale pomohlo to jen castecne, ted uz se sice odlepi a krasne stoupa, jenze behem chvilky - cca 1-2 min zacne ztracet vykon a zase klesa
Walkera 4#3 B motor
Konečně někdo promluvil!!! vítejte kluci na tomto lehce zaprášeném vláknu, už dlouhou dobu jsou tady jenom 2 vyleštěná místa jinak nic, tak prosím piště další svoje dojmy. Neodchází vám často hlavní motor?
to gamer007:
To je škoda, co se ti stalo s tim zkratem
Já jsem totiž hrozně neopatrně zkratoval dvoje FlightPower baterky minulý léto, tak jsem od tý doby hodně opatrnej..
Hele ale 2A tam radši nelij do nich, nejde ani o to, že se rychleji zničí, ale aby se nestalo, že ti začnou hořet při nabíjení.
S těma konektorama máš fakt pravdu, všude se píše, že moc proudu nepouští, takže je taky s klidem obětuju a těším se na větší výkon s těma novýma!
Ten nový regl koupíš na rczoně?
to gamer007:
To je škoda, co se ti stalo s tim zkratem
Hele ale 2A tam radši nelij do nich, nejde ani o to, že se rychleji zničí, ale aby se nestalo, že ti začnou hořet při nabíjení.
S těma konektorama máš fakt pravdu, všude se píše, že moc proudu nepouští, takže je taky s klidem obětuju a těším se na větší výkon s těma novýma!
Ten nový regl koupíš na rczoně?
marvvincz píše:mas pravdu, dik moc ....
ale pomohlo to jen castecne, ted uz se sice odlepi a krasne stoupa, jenze behem chvilky - cca 1-2 min zacne ztracet vykon a zase klesa
Jsem přehlédl, že ti to nastavení pastorku pomohlo jen částečně. Jak dlouho tam máš ten nový motor? Možná totiž už dodělává i ten nový.. mně vydržel cca 10, 15 letů a to bylo se správnou vůlí u pastorku.
Hele já zjištuju, že se asi nenaučím nose in, dokud to nebudu mít přesně vykalibrovaný. Nejhorší teda je, ža mám trochu ohlou hl hřídel, takže pak i listy v letu jdou leden dolu druhej nahoru. S tim se asi nedá lítat, že? Mně se v tom totiž nechce moc vrtat, mám doma náhradní tu hřídel, ale říkal jsem si, že to snad zatím tolik neva. Ale zjištuju, že to asi začíná hrát roli..
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Kámo, tu hřídelku bych vyměnil, musí ti skrz to přece úplně vibrovat celej rotor. Vím, dělá se to pěkně blbě, ty malý šřoubečky se rychle strhnou a je to piplačka, ale ovlivní to určitě letový vlastnosti. Co jsem dal ty nový serva, tak to krásně reaguje, předtím to bylo takový tupý a konečně nic nebzučí když je v klidu....
Noise in trénuju tak, že nalítávám do zatáček až jsem bokem a zas zpátky abych se rozlítal a pak visim přad sebou bokem a pomalu se otáčím čumákem k sobě. Jde to, ale chce to koncetraci a klid prstů
...
Noise in trénuju tak, že nalítávám do zatáček až jsem bokem a zas zpátky abych se rozlítal a pak visim přad sebou bokem a pomalu se otáčím čumákem k sobě. Jde to, ale chce to koncetraci a klid prstů
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
Tak jsem to vyměnil.. nepříjemná dvouhodinová práce, ale mám aspon čistý svědomí teď. Zjistil jsem i ohnutou flybar, tak jsem vyměnil za uhlíkovou tyčku. Let se trochu zklidnil, ale vibrace jsou stejně nulový jako předtím, to mi právě dávalo důvod proč nevyměnit tu hřídel už dřív.
Ten trénink nose in dělám vlastně stejně. Zatím ale když zůstanu nosem in moc dlouho, tak to začne někam utíkat, já zpanikařím a už je to na zemi..
Ty serva si vyměnil za Béčkový nebo ty #3 ?
Ten trénink nose in dělám vlastně stejně. Zatím ale když zůstanu nosem in moc dlouho, tak to začne někam utíkat, já zpanikařím a už je to na zemi..
Ty serva si vyměnil za Béčkový nebo ty #3 ?
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
serva jsem dal stejny z 4-3, ale protoze jsem je dostal obe za 300. Jsou dobry, v tamtech starejch museli bejt vylamany zoubky ze tak kmitaly. Tyva ale vcera na letisti jsem tomu zase dal. Kdyz jsem cekal az se nabijou bat do HK, tak jsem ji chtel prolitnout. Litalo se mi s ni paradne, osmicky skoro jak s HKckem, vis noise in venku uplne v poho, pak jsem ale zalitl dal o sebe a ztratil orientaci a asi z 10m spadl rovnou na beton. Tyva to byla racha, ale rozflakal jsem jen tu novou canopku, jinak vsechno funguje a ani neni nic ohnuty. Je to fakt drzak...
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
Tak to je skvělý, že ses ani nemusel moc plácnout přes kapsu a taky to opět dokazuje, že s kvalitou Walkery to nebude tak hrozný..
Tak to jsi jí pořádně prověřil!
Já už jsem na ty hrozný zvuky zvyklej z domova, to je někdy rána, že se otřásá dům, ale škody vlastně stejně mizivý, jako uvádíš ty! Dnes jsem úspěšně atakoval skříň a odnesl to špatně připájený drát u Fley.. kdybych nebyl línej vytahovat pájecí soustavu, tak jsem za 5 min zase ve vzduchu
Mně to venku pořád někam utíkalo, i slabý vítr je dost problém, ale možná to bylo hlavně tou ohnutou osou, ještě to prověřím
Mně to venku pořád někam utíkalo, i slabý vítr je dost problém, ale možná to bylo hlavně tou ohnutou osou, ještě to prověřím
Tak to rád slyším, že ti to pomohlo! Já jsem zrovna dneska nainstaloval i listy hl rotoru z Qčka! Výsledek je ten, že s čerstvou baterkou visím skoro na třetině plynu, let je o opět stabilnější a dává trochu větší jistotu při pilotáži. (spíš jsem si chtěl zvykat na složitější pilotáž, ale tomuhle nastavení nejde říct ne...
)
Fakt to je takový zvláštní, připadáš si, že lítáš s helinou tak o číslo větší - to posuzuju podle modelů v Phoenixu, naživo jsem visel jenom před pár lety s Bladem CP od e-flite, tehdy jsem si myslel, že se s tím můžu i jako samouk začátečník naučit lítat..
, takže možná je to můj zkreslený pohled
Fakt to je takový zvláštní, připadáš si, že lítáš s helinou tak o číslo větší - to posuzuju podle modelů v Phoenixu, naživo jsem visel jenom před pár lety s Bladem CP od e-flite, tehdy jsem si myslel, že se s tím můžu i jako samouk začátečník naučit lítat..
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem včera mezi lítáním s MT proháněl našeho miláčka. Tady je videjko, sice trochu zmatek ale baví mě to s ní.... http://www.youtube.com/watch?v=mWCJDbUgqwY
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C