EOS0606i "No battery"
EOS0606i "No battery"
Nabíječka EOS0606i AC/DC mi po zapojení LiPol 2200 3S k nabíječce a stisknutí Enter, proběhne kontrola připojení balanceru O.K. a pak pokračuje kontrola a nahlásí "No battery". Silové kabely i baterky přívody proměřeny O.K.. Setkal se s tím někdo ?
Safari H41, T-Rex 450S, el. CESSNA 480 Pelikan, Futaba 7C 2.4
Dělá mi to u "starých" baterek, které jsem už nabíjel mnohokrát. Konektor aku jsem proměřil - na všech článcích bylo á 3,74V.
Naposledy upravil(a) midar dne sob 09.05.2009 17:30, celkem upraveno 1 x.
Tak jsem na to možná přišel. Vypadá to, že je to v adapteru k balanceru. Neznám sice přesné zapojení, ale jeden pin nemá propojení na konektor - což je asi špatně. V pondělí si zkusím půjčit na prodejně adapter, jestli je to tím. Dík za trknutí.
Nic nepomohlo, takže jsem bohužel nabíječku musel odnést do SCZ model v Ostravě, kde jsem ji koupil. Posílají to Hořejšímu a ten údajně přímo Hyperionu. Takže budu měsíc nabíjet na kolegově nabíječce Mystery
scarabeus píše:Co se tyce balancni koncovky, v te to neni. Mam ten samy nabijec doma a stejnou hlasku jsem dostal pouze pri spatnem propojeni silovych kabelu. Proste nedolehaly.
Kabel jsem proměřil a teď přes něj i nabíjím z kolegovy nabíječky a vše je O.K.