Co by jste doporucili po Easy Gliderovi
Co by jste doporucili po Easy Gliderovi
Zdravim, chci si koupit neco noveho. Mam v planu zase vetrone, akorat trochu sviznejsiho. Diky za rady
Nevim jestli to byla dobra volba, ale ja jsem koupil po ASW-28 pelikan proxima II od reicharda. Zatim jeste neni dostavena, takze zalet jeste neprobehl. Ale kdyz se podivas do rc galerie uzivatele fora M2, tak tam jsou moc pekne fotky a hlavne tam ma popis, jak se s timhle letadlem leta. Pry je to tovarna na vztlak a do vyvrtky se musi nutit, tak sem na to zvedavy. Urcite dam info po zaletu, tak do tydne. Jeste chyby zalepit servo vyskovky a koupit baterii
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem pote, co jsem uspesne na zasekle servo vyskovky rozlestil premotorovanyho EG poridil od Reicharda Variant III. Mel jsem z toho obavu, ale s nastavenim podle navodu je to uplne hodny ero, az moc. Posunoval jsem po kouskach teziste dozadu a pridaval vychylky na kridelkach, ted to lita v pohode velky rozsah rychlosti a nema snahu padat po kridle pri pretazeni, jen se zhoupne a leti dal. Cena lidova, sice je na tom dost prace na dodelani ale vvvvo tom to je 
OK2WY