Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zdravím Vás potřeboval bych rady při stavění Avie Bh-1.Ani nevím jak jí budu dělat velikou jelikož jí budu stavět podle trojrysu.Prosím jaké koliv rady.Třeba jaké udělat bočnice atd...děkuju
tak to bych udelal bocnice konstrukcni z tvrdy balzy nebo smrku vepredu kousek za motorem z plny lehky. podle rozpeti... kdyby to melo bejt tak metr a pul tak bych dal 3-4 mm. potom spojit 3-4 prepazkama a zbytek vyprickovat... jde o to jestli to ma byt maketa polomaketa nebo jenom letadlo podobne... to by se pak prace dost zjednodusila i kdyz to ero neni slozity
Naposledy upravil(a) lhotas dne ned 10.05.2009 21:49, celkem upraveno 1 x.
jen se zeptam... uz jsi nekdy neco postavil? cimz nemyslim dokompletovani RTF stavebnice? Protoze ten odkaz co jsi dal to je dost vrcholna prace a rozhodne jako prvni letadlo jak na staveni, tak na litani.. nonevim nevim
nechci te odrazovat, jen se ptam...
Koukal jsem na tvoje stranky a moc moudry z nich nejsem
Chtělo by to číst.....sou v rekonstrukci.Jinak já mám 25 letadel...z toho převážně stavím historiky.........např pánům.Raškovi a Marešovi.......A co se týče lítání tak lítám jen pomalolety toť historiky!