Walkera 4G3

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
malcomx

#31 Příspěvek od malcomx »

malcomx píše:zkousel nekdo ladit parametry?
hlavne menit zisk gyra na vysilaci?

tak si odpovim sam...
je dobre nesahat na tovarni nastaveni,
da to dost prace to nastavit zpet....
Zero
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Zero »

tak asi do ní přeci jen půjdu...cena je víc než lákavá
http://www.miracle-mart.com/store/index ... ts_id=2844
poštovný asi 30usd,k tomu náhr. listy za 5usd což dělá celkem něco pod 4tis,a to se vyplatí :) :wink: máte někdo zkušenosti s tím shopem?
Máte někdo vlastní video týhlw walkerky?např Yoshi.CZ :) :?:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

4G3

#33 Příspěvek od Yoshi.CZ »

Zero píše:tak asi do ní přeci jen půjdu...cena je víc než lákavá
http://www.miracle-mart.com/store/index ... ts_id=2844
poštovný asi 30usd,k tomu náhr. listy za 5usd což dělá celkem něco pod 4tis,a to se vyplatí :) :wink: máte někdo zkušenosti s tím shopem?
Máte někdo vlastní video týhlw walkerky?např Yoshi.CZ :) :?:

S tím shopem ... žádné zkušenosti nemám ... a Video 4G3 jsem také žádné zatím nenatočil 8) ... není zatím moc co točit :roll: na normálním letu a sem tam "loop" není nic k vidění ... ale pokud by jste jako moc chtěli tak někomu řeknu ať to teda natočí :D :D :D
Yoshi.CZ

Heli: T-REX 250 v2, 450 HKGT, T-REX 600E, Gaui 330X
Plane: Toro900, 4site F3P
TX - JR DSX9
Zero
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Zero »

ale jooo 8) já bych byl rád :wink: bůhví co tam všici ti amíci na YT mají naroubovaný nebo nemají naroubovaný :D však to asi znáte.... :wink:
mitec

#35 Příspěvek od mitec »

Zero:

Ta cena je opravdu hodně lákavá, dejme tomu, že si zvykneš na to trochu nekomfortní ovládání s TX 2601, ale na brushed hlavní motor si určitě nezvykneš!! Odchází opravdu často, za týden oddělat jeden nebo dva není problém, je možné udělat dodatečně přestavbu na brushless, ale je to drahé (min 80 USD).
Takže radím, kup radši tu za 195 USD a ušetříš si problémy :)
Zero
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Zero »

asi to bude lepší no,jak výkonově tak výdrží,stejnosměrnej jsem měl jen jednou v letadle,a to v setu,jinak je mám jen v autech.
za těch 195 jis myslel na miracle martu že? :) no uvidím,podle toho jak ne/budou money....ale co jsem četl tak prý u 4g3 to není tak strašný jako u 4-3
malcomx

#37 Příspěvek od malcomx »

kup verzi metal brushless, jinak budes nastvanej.... 8)
jinak to radio je "pouzitelny"....
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

Motor

#38 Příspěvek od Yoshi.CZ »

K tomu motoru ... určitě se vyplatí koupit verzi se stříďákem a rozhodně i kvůli kovovému rotoru ... všechno jsem musel postupně stejně dokoupit (ale v té době kdy jsem to kupoval ta brushless verze neexistovala)

Výhody :

Stříďák se nepřehřívá !!! ( na stejnosměrném motoru se po jedné baterce nedá udržet ruka) a je hodně lidí kterým už odešel (po velmi krátké době)

Kovový rotor a cyklika - mám tu od AIRA a je super (je celokovová) v té verzi brushless (originální) je kovové jen něco !!! Původní plasový rotor a cyklika má velmi ... VELMI velké vůle ... a tím je to VELMI špatně řiditelné a seřiditelné !
Yoshi.CZ

TX - JR DSX9
Zero
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Zero »

to fakt ty motory odcházej tak často?v easy copteru mi vydržely rok...jinak na miracle mart je to za těch 150 v kovu,čili by tam vůle být neměly.
No,tak jen doufat že budou prachy na brushless :D
jo a ještě něco,lítá to s im stříďákem aspoň dýl?
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

Motory

#40 Příspěvek od Yoshi.CZ »

No asi takhle ... mě osobně neodešel ... ale hodně lidí se mě ptá přes SZ a je vidět že kus od kusu je to bída !!! navíc mě se teda hřeje fest :( ale od té doby co jsem to zjistil tak jsem létal jen jednu baterku ... a pak hodinka pauza (pro jistotu) ... jinak létaní na začátku na jednu baterku 5 MINUTEK .... a teď už jen 3 min. .... ty baterky jsou taky "SHIT" ... ale co se dá dělat ...

Jinak stroječek teď čeká na servis (už mám ten stříďák) tak až to implantuju tak dám vědět jak to vrtí :-))))
Yoshi.CZ

TX - JR DSX9
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od gamer007 »

mitec píše:Zero:

Ta cena je opravdu hodně lákavá, dejme tomu, že si zvykneš na to trochu nekomfortní ovládání s TX 2601, ale na brushed hlavní motor si určitě nezvykneš!! Odchází opravdu často, za týden oddělat jeden nebo dva není problém, je možné udělat dodatečně přestavbu na brushless, ale je to drahé (min 80 USD).
Takže radím, kup radši tu za 195 USD a ušetříš si problémy :)

Hele a nešlo by použít to samý co na 4-3? Myslim kovenrtor, esc a střídáček? Nebo rovnou ten BL kit z HC, ale mě zlobil. Můžu sehnat konvertor za nějakejch 180,- Kč rovnou s konektorem( žádný pájení do rx) a esc Trgy 7A na 1S asi za 400,-, pak jen koupit motor třeba losi nebo jakej chceš....
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
mitec

#42 Příspěvek od mitec »

V Easycopteru asi nedostávají zdaleka tolik zabrat jako v 4G3 :)

Ta 4G3 klade opravdu velká nároky na motor, slyšel jsem že ani s tím brushless to není úplně ono, já osobně bych rád na ní zkusil v budoucnu taky něco z 3D a na to by to chtělo ještě silnější motor. Yoshi prosím, jestli bys byl ochotný pak s tím brushless motorem to někde nad vysokou trávou zkusil z místa otočit na záda jestli to půjde :)
Li-polky Zippy z HC jsou lepší a je ověřené, že pomáhá také výměna původních Molex konektorů na "baterkách" od walkery.

Ta verze přestavby, kterou navrhuje gamer007 je asi nejlevnější možná varianta na trhu (a která skutečně funguje). Ted jenom jaký motor použít.. já mám vyhlídnutý tento: http://wowhobbies.com/turboaceblmotor81 ... ion-3.aspx ale je trochu dražší.. no je to trochu luxus, ale musí s tou helinou slušně mávat! :D

Zero:
a nebo kdyby se ti chtělo se v tom trochu dýl vrtat, tak by byla možnost koupit na wowhobbies.com walkerácký motor na 4G3 za 16 USD + nějaké ty listy, zadní motor a vrtulku - mají to tam levné A ten esc s konvertorem, jak navrhuje gamer, dát to dohromady.. ale jak to tak v hlavě počítám, tak to pořád nebude levnější než koupit na tom miracle martu tu verzi za 195 USD..
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od gamer007 »

Yoshi, chápu to dobře že ta "blba" vysílačka má v tom 3D modu nastavenou rovnou křivku plynu a jen meniš stoupání a klesání náběhem listů? Je teda možný s ní lítat 3D?
Futaba T8FG,GT3C
Ladul
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Ladul »

preklik sry :(
Naposledy upravil(a) Ladul dne pon 11.05.2009 16:22, celkem upraveno 2 x.
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od gamer007 »

Ladul nejspíš ses překlikl na jiný téma....

Koukám že na tom miracle mart je asi fakt nejlevnější, taky má rx 2605A což znamená že je na BL připravená a není třeba convertoru. Začínam o ní taky přemejšlet. Dalo by se pak koupit BL kit i u nás. Dnes mi přišel email od tochcimit.cz že maj orig wlakera BL kit za 790,- Kč + pošta zdarma, což není tak moc na tento shop. No uvidim, až co na to Zero....
Futaba T8FG,GT3C
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“