mitec píše:V Easycopteru asi nedostávají zdaleka tolik zabrat jako v 4G3
Ta 4G3 klade opravdu velká nároky na motor, slyšel jsem že ani s tím brushless to není úplně ono, já osobně bych rád na ní zkusil v budoucnu taky něco z 3D a na to by to chtělo ještě silnější motor. Yoshi prosím, jestli bys byl ochotný pak s tím brushless motorem to někde nad vysokou trávou zkusil z místa otočit na záda jestli to půjde![]()
Li-polky Zippy z HC jsou lepší a je ověřené, že pomáhá také výměna původních Molex konektorů na "baterkách" od walkery.
Ta verze přestavby, kterou navrhuje gamer007 je asi nejlevnější možná varianta na trhu (a která skutečně funguje). Ted jenom jaký motor použít.. já mám vyhlídnutý tento: http://wowhobbies.com/turboaceblmotor81 ... ion-3.aspx ale je trochu dražší.. no je to trochu luxus, ale musí s tou helinou slušně mávat!![]()
Zero:
a nebo kdyby se ti chtělo se v tom trochu dýl vrtat, tak by byla možnost koupit na wowhobbies.com walkerácký motor na 4G3 za 16 USD + nějaké ty listy, zadní motor a vrtulku - mají to tam levné A ten esc s konvertorem, jak navrhuje gamer, dát to dohromady.. ale jak to tak v hlavě počítám, tak to pořád nebude levnější než koupit na tom miracle martu tu verzi za 195 USD..
Zkusím ... ale moc si od toho neslibuju ... mimochodem je mi divný že na netu lítá jen to jedno PROMO video 3D ... jinak asi 4 normální (standartní polítáníčko) a jinak nic ... ale je fakt že se s tím na tu akrobačku necítím ... mám v tělocvičně sice vysoký stropy ... ale po stranách moc místa není ... a ven bych se s tím bál ... je to moc živý ... a kdyby zafoukalo tak bych to zbytečně rozmixoval ... ale jak říkám ... udělám co je v mých silách