Walkera 4G3

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Yoshi.CZ »

mitec píše:V Easycopteru asi nedostávají zdaleka tolik zabrat jako v 4G3 :)

Ta 4G3 klade opravdu velká nároky na motor, slyšel jsem že ani s tím brushless to není úplně ono, já osobně bych rád na ní zkusil v budoucnu taky něco z 3D a na to by to chtělo ještě silnější motor. Yoshi prosím, jestli bys byl ochotný pak s tím brushless motorem to někde nad vysokou trávou zkusil z místa otočit na záda jestli to půjde :)
Li-polky Zippy z HC jsou lepší a je ověřené, že pomáhá také výměna původních Molex konektorů na "baterkách" od walkery.

Ta verze přestavby, kterou navrhuje gamer007 je asi nejlevnější možná varianta na trhu (a která skutečně funguje). Ted jenom jaký motor použít.. já mám vyhlídnutý tento: http://wowhobbies.com/turboaceblmotor81 ... ion-3.aspx ale je trochu dražší.. no je to trochu luxus, ale musí s tou helinou slušně mávat! :D

Zero:
a nebo kdyby se ti chtělo se v tom trochu dýl vrtat, tak by byla možnost koupit na wowhobbies.com walkerácký motor na 4G3 za 16 USD + nějaké ty listy, zadní motor a vrtulku - mají to tam levné A ten esc s konvertorem, jak navrhuje gamer, dát to dohromady.. ale jak to tak v hlavě počítám, tak to pořád nebude levnější než koupit na tom miracle martu tu verzi za 195 USD..

Zkusím ... ale moc si od toho neslibuju ... mimochodem je mi divný že na netu lítá jen to jedno PROMO video 3D ... jinak asi 4 normální (standartní polítáníčko) a jinak nic ... ale je fakt že se s tím na tu akrobačku necítím ... mám v tělocvičně sice vysoký stropy ... ale po stranách moc místa není ... a ven bych se s tím bál ... je to moc živý ... a kdyby zafoukalo tak bych to zbytečně rozmixoval ... ale jak říkám ... udělám co je v mých silách 8)
Yoshi.CZ

Heli: T-REX 250 v2, 450 HKGT, T-REX 600E, Gaui 330X
Plane: Toro900, 4site F3P
TX - JR DSX9
Zero
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Zero »

vrtat se v tom nechci,chci lítat :) už mě nebaví se furt v tom vrtat(v maxiru nebo HKčku),než to dycky sešteluju aby všechno chodilo jak má(ještě se mi to nepovedlo),hlavní problémy mám s gyrem,rpostě to asi neumim nastavit,teď mi zas odešlo ještě servo vrtulky....
Ta walkera vypadá dost odolně oproti trexu nebo maxiru :) díly na to nejsou taky nějako drahý.Tak to teda vidim asi na ten metal brushless.
Tak kdyby bylo videjko...budu moc rád :) :wink:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Yoshi.CZ »

gamer007 píše:Yoshi, chápu to dobře že ta "blba" vysílačka má v tom 3D modu nastavenou rovnou křivku plynu a jen meniš stoupání a klesání náběhem listů? Je teda možný s ní lítat 3D?
... no asi takhle ....

používám výhradně tovární nastavení ... a v podstatě jenom "Stunt" mod ... i kvuli otáčkám ... vrtí to rychleji a lépe to drží ... ale 3D nevím ... zkoušel jsem jenom LOOP ... a bylo to dost na hraně abych to pak dohonil doklidu ... :oops: polítání ale ujde :-)

P.s.: fakt nevím co tam ten číňan má ... ale standartní nastavení a základní díly tam asi nebudou ... :twisted:

Kód: Vybrat vše

http://www.youtube.com/watch?v=MdjaidupDuo&feature=PlayList&p=32ADDD2B324B6D01&index=15
Yoshi.CZ

TX - JR DSX9
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Yoshi.CZ »

Zero píše:vrtat se v tom nechci,chci lítat :) už mě nebaví se furt v tom vrtat(v maxiru nebo HKčku),než to dycky sešteluju aby všechno chodilo jak má(ještě se mi to nepovedlo),hlavní problémy mám s gyrem,rpostě to asi neumim nastavit,teď mi zas odešlo ještě servo vrtulky....
Ta walkera vypadá dost odolně oproti trexu nebo maxiru :) díly na to nejsou taky nějako drahý.Tak to teda vidim asi na ten metal brushless.
Tak kdyby bylo videjko...budu moc rád :) :wink:

Tak to tě musím zklamat WAKLERA je rozhodně mnohem horší než MAXIR !!! a to v podstatě každá :wink:

štelovat štelovat štelovat štelovat a zase jen štelovat :P

pokud chceš létat kup si 600 T-REX Nitro a Helicommand 3D 8)

bez tréninku a trpělivosti to prostě nepůjde ... ale jinak je 4G3 asi nejlepší Walkera stroječek co mi prošel rukama ... a pár jich už bylo ... jen TX by mohlo být lepčejší :idea:

třeba to jejich 8-kanálový nevypadá zle ....
Yoshi.CZ

TX - JR DSX9
Zero
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Zero »

ale u walkery když něco sešteluju blbě,třeba se bude točit vrtulkou jak prase,tak je to lehký,gumový,celkem nic se tomu asi nestane když to přepnu do autorotace(je tam na tom tx vůbec? :D ),u maxira by to bylo horší,to by byla škoda aspoň za 800,a u maxira když něco nedotahnu tak mě to může docela zranit,i když je to ještě docela malý,u walkery bych se asi tolik nebál,hovno to točí,je to lehký.K dispozici mám menší tělocvičnu,tákže beru tu metal brushless.prosím nerozmlouvat :D že mám maxira tak nepotřebuju walkeru :) prostě ji chci,něco malýho do haly,s maxirem tam nezalítám.
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Yoshi.CZ »

Zero píše:ale u walkery když něco sešteluju blbě,třeba se bude točit vrtulkou jak prase,tak je to lehký,gumový,celkem nic se tomu asi nestane když to přepnu do autorotace(je tam na tom tx vůbec? :D ),u maxira by to bylo horší,to by byla škoda aspoň za 800,a u maxira když něco nedotahnu tak mě to může docela zranit,i když je to ještě docela malý,u walkery bych se asi tolik nebál,hovno to točí,je to lehký.K dispozici mám menší tělocvičnu,tákže beru tu metal brushless.prosím nerozmlouvat :D že mám maxira tak nepotřebuju walkeru :) prostě ji chci,něco malýho do haly,s maxirem tam nezalítám.

nerozmlouvám ... :D jen uvádím fakta :D :D :D

:wink:
Yoshi.CZ

TX - JR DSX9
mitec

#52 Příspěvek od mitec »

Tu 2801 vysílajdu jsem nezmiňoval proto, abych byl zajímavej, ale asi to fakt má něco do sebe. Jak píše Yoshi, s tou helinou bude až tak dost starostí , tak ještě si je přidělávat s vysílačkou je blbost.. Ta možná bude umět i tu autorotaci! :D

No zajímalo by mě, jak to dělá ten chlápek v tom videu, jak s tím metá nahoru dolu, určitě to nějak jde, ale chce to mít hodně v ruce a to člověk, který si koupí první mikro walkeru mít jen tak nebude, takže pořád si myslím, že jestli s tím chceš zkusit i 3D, tak by to chtělo tu 2801. Na 2D 2601 určitě stačí, jak potvrzuje Yoshi.
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od gamer007 »

Yoshi.CZ píše:
gamer007 píše:Yoshi, chápu to dobře že ta "blba" vysílačka má v tom 3D modu nastavenou rovnou křivku plynu a jen meniš stoupání a klesání náběhem listů? Je teda možný s ní lítat 3D?
... no asi takhle ....

používám výhradně tovární nastavení ... a v podstatě jenom "Stunt" mod ... i kvuli otáčkám ... vrtí to rychleji a lépe to drží ... ale 3D nevím ... zkoušel jsem jenom LOOP ... a bylo to dost na hraně abych to pak dohonil doklidu ... :oops: polítání ale ujde :-)

P.s.: fakt nevím co tam ten číňan má ... ale standartní nastavení a základní díly tam asi nebudou ... :twisted:

Kód: Vybrat vše

http://www.youtube.com/watch?v=MdjaidupDuo&feature=PlayList&p=32ADDD2B324B6D01&index=15

A můžeš to jen třeba v ruce vyzkoušet? Přepnout na idle a sledovat otáčky a náběh listů při pohybu pákou plynu? Fakt by mě to zajímalo jak je to tam nastavený. Kdyby to bylo tak jak říkam, stačila by mi i ta hloupá vysílačka, nějaký nastavování by mi bylo u tohodle prcka jedno....
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
mitec

#54 Příspěvek od mitec »

To je hrozný jak tu helinu pořád shazujete, že je to prcek! Přitom je stejně obratná a precizní na ovládání jako ty velký.. :D
Ne tak já to chápu, zatím nemám nic většího, tak proto je mi to proti srsti ;) asi uražená ješitnost..
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Yoshi.CZ »

mitec píše:To je hrozný jak tu helinu pořád shazujete, že je to prcek! Přitom je stejně obratná a precizní na ovládání jako ty velký.. :D
Ne tak já to chápu, zatím nemám nic většího, tak proto je mi to proti srsti ;) asi uražená ješitnost..

Odpovím na víc věcí najednou ... Určitě stačí ta obyč vysílačka ... a určitě to lítá :D

Např. klučíkovi v německu :

hhttp://www.youtube.com/watch?v=uOfLZkd ... re=related

P.s.: by mě zajímalo kde soudruzi z NDR udělali chybu :D :D :D

Ale vidno že i se standartním TX to lítá ... a to že se trochu točí kolem osy ... kdy by takovou věc řešil u stroječku za 2.500,- ....
Yoshi.CZ

TX - JR DSX9
Zero
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Zero »

Chachááááá,vole čum! :lol: http://www.ehirobo.com/shop/product_inf ... ts_id=7556 stříďák na vrtulce.... :wink:
kuci myslíte fakt že tam verze v kovu s tou plechovkou bude tak strašná??? :( :roll:
mitec

#57 Příspěvek od mitec »

Najednou ehirobo!! :D proč ne miracle mart?? :D
Jestli je ten ocasní brushless motor známý dvougramový, tak sice nevydrží navěky jako ten 2,9 g, ale rozhodně min pár měsíců zuřivého létání by měl :)
Zero
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od Zero »

na miracle mart ho nemají se stříďákem na zadku :wink:
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od gamer007 »

Zero píše:Chachááááá,vole čum! :lol: http://www.ehirobo.com/shop/product_inf ... ts_id=7556 stříďák na vrtulce.... :wink:
kuci myslíte fakt že tam verze v kovu s tou plechovkou bude tak strašná??? :( :roll:

Zjoo, tak to je super konečně to někdo prodává sériově. Bude to paradní... Ty stejnosměrný motorky, no nevim jak u 4G3 ale u 4-3 jsou fakt špatný, kolikrát mi odešel do 10-ti baterek, teda ten hlavní, zadní moc neodcházej.... Ale přestavbu na BL si můžeš udělat sám, není to nic složitýho a asi to vyjde levnějš....
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
mitec

#60 Příspěvek od mitec »

Zero píše:na miracle mart ho nemají se stříďákem na zadku :wink:

no právě!! :D

Koukněte na tohle VIDEO (v high quality): http://www.youtube.com/watch?v=fEoKJJLa5Io

Nejde o to, že by to měla být nějaká super akrobacie, ani o to, že tam skoro není nic vidět, ale jaká pohoda z letu je tam znát... :)
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“