Toro 900 a potrebne vybaveni
- j.e.n.i.k.82
Se taky pridam :-)
Packovani trenuj treba na FMS, sice se nechova moc realne, ale z hlediska reakci na kniply ve smyslu pleteni stran je k nezaplaceni, da se do nej najit i par samokridel.
Az do toho pujdes naostro, tak rychle do bezpecne vysky a pak teprve zkouset nejaky kreace - osobne vsem doporucuju, ze nejlip pro zacatek uplne bez motoru (ten zapinat jen na vytazeni nahoru) a snazit se plachti a plachtit, nez si na to zvyknes.
Odhazovat se da Toro bez problemu za trup, kdyz nezapens motor, pokud ho hodis proti vetru (jak jinak) a budes ho drzet trochu natazeny, doplachti peknej kus. Az po odhozu bezpecne prehmatnes na stanici, tak misto toho kluzu pustis plyn a hura nahoru - furt lepsi chvili hazet, nez to rovnou pod plnym rvat to zeme.
Stejne je nejlepsi, pokud ulovis nejakyho dozora :-)
Packovani trenuj treba na FMS, sice se nechova moc realne, ale z hlediska reakci na kniply ve smyslu pleteni stran je k nezaplaceni, da se do nej najit i par samokridel.
Az do toho pujdes naostro, tak rychle do bezpecne vysky a pak teprve zkouset nejaky kreace - osobne vsem doporucuju, ze nejlip pro zacatek uplne bez motoru (ten zapinat jen na vytazeni nahoru) a snazit se plachti a plachtit, nez si na to zvyknes.
Odhazovat se da Toro bez problemu za trup, kdyz nezapens motor, pokud ho hodis proti vetru (jak jinak) a budes ho drzet trochu natazeny, doplachti peknej kus. Az po odhozu bezpecne prehmatnes na stanici, tak misto toho kluzu pustis plyn a hura nahoru - furt lepsi chvili hazet, nez to rovnou pod plnym rvat to zeme.
Stejne je nejlepsi, pokud ulovis nejakyho dozora :-)
Toro 900 a par dalsich poletuch ... - Optic 6 Assan
Ja se jen zeptam.Nezda se vam do minitornada odber 15A trosku moc???doba letu na 1300li-pol 8minut???
Ja v nem kdysi mel motor AXI 2212/xx (uz si nepamatuju presne pocet zavitu) a 1250 li-polky-prumerna doba letu 20-25 minut max cca 50minut pod plnym plynem to startovalo kolmo nahoru
Ja v nem kdysi mel motor AXI 2212/xx (uz si nepamatuju presne pocet zavitu) a 1250 li-polky-prumerna doba letu 20-25 minut max cca 50minut pod plnym plynem to startovalo kolmo nahoru
Naděje umírá až po nás.
-
were
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam v Toru AXI 2208 Silver line (zavitove cislo si taky nepamatuju), baterka LiPo Ray 1600 a motorovy chod se pri pohodovem poletovani pohybuje kolem 24 minut mereno casovacem na plynu. 1300mAh sem pouzival driv (ale to sem musel dovazovat cumak) a s temi byl motorovy let urcite kolem 15ti minut, takze tech 8 mi prijde na MiniTornado taky podezrele malo - mozna kdyby se to hnalo celou dobu na plny pecky s predimenzovanou vrtuli... ale nevim
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
- j.e.n.i.k.82
Umístění elektroniky bude dle návodu. Tak by ti mělo vyjít přibližně správně těžiště. Pokud bude těžiště vzadu, posuneš baterii dopředu. Pokud už dopředu baterka posunout nepujde, budeš muset dovážit. Nejni to nic složitýho, zmákneš to lehce... Jen to nesmíš ojebat, poněvadž mít správně těžiště je zásadní pro úspěšný let.
Poloha teziste je napsana v navodu. Odmeris to od cumaku. Udelej si na trupu (nebo kridlech) znacky, pak plne osazenej model podepres na urovni tech znacek (staci na prstech) a podle toho, kam se preklapi, dorovnas teziste, idealne staci jen posunutim baterky.j.e.n.i.k.82 píše:... spravne nastavene teziste a jak ho nastavim? To asi umistenim baterie ...
Toro 900 a par dalsich poletuch ... - Optic 6 Assan
-
garfield
- Kontaktovat uživatele:
diablotin píše:Ja se jen zeptam.Nezda se vam do minitornada odber 15A trosku moc???doba letu na 1300li-pol 8minut??? ...
Na mém Toru, při větroňovém stylu létání kdy je motor buď vypnutý nebo běží na 100%, mám motorvý čas 5minut a 20 vteřin a do baterky 1250mAh pak dobíjím cca 1100 mAh.
=== VŠECHNO JDE, JEN HADI SE PLAZÍ ===Optic 6 PLL 40 MHz, kanál 53Challenger Pitts (ORACLE) |
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
diablotin:
Odber si veľmi jednoducho vypočítaš podľa času letu a dobitej kapacity. Takže ak je motorový čas 5:20 a dobíja 1100mAh, vychádza mi priemerný odber niečo málo cez 12A. A to sa mi zdá naprosto adekvátne ak teda s tým lieta "vetroňovým" štýlom, to znamená digitálny plyn 0/100 %.
Ja som mal Toro 900 a motor 2408/21, vrtuľu GWS 8x4HD a max. odber bol okolo 15A. To je na Toro akurát
Odber si veľmi jednoducho vypočítaš podľa času letu a dobitej kapacity. Takže ak je motorový čas 5:20 a dobíja 1100mAh, vychádza mi priemerný odber niečo málo cez 12A. A to sa mi zdá naprosto adekvátne ak teda s tým lieta "vetroňovým" štýlom, to znamená digitálny plyn 0/100 %.
Ja som mal Toro 900 a motor 2408/21, vrtuľu GWS 8x4HD a max. odber bol okolo 15A. To je na Toro akurát
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
- j.e.n.i.k.82