Obal na vrtulníky! Kdo chce?
zdzd píše:Gidy píše::lol: A pokud tu desku zespoda (je tam překližka) polepíš omyvatelnou tapetou a na trojnožku to hodíš obráceně, máš stolík na kafe, knížku a pišingry. Žena bez toho na letišti nepřežije...
Ahoj Zdeňku, prosímtě jak máš ten stolek přidělaný ke stativu? Chtěl jsem k němu přibastlit zespodu matici odpovídajícího rozměru, ale teď jsi mi nasadil brouka do hlavy s tím otáčením, to mi tam bude překážet a nepřidělam to opáčně
Diver (Sniper, Ricco, T-rex 600ESP, Rotorshape, Y-ufo, MaxirSE, 2Cool, EasyGlider, Toro 900, LongShot)
Napadá mně, že nejcitlivější jsou v tom obalu pádla a vždycky když heli někam umísťuju, tak se tím řídím. Tohle by chtělo do boku všít nejaké výztuhy třeba z plastu nebo lina, či něco takového. Aby to mohlo v klidu ležet třeba na platě v kufru auta.
Jinak měl bych doma jedno pouzdro na kytaru, to by bylo tak na T-rexe 600
)))
Jinak měl bych doma jedno pouzdro na kytaru, to by bylo tak na T-rexe 600
Když se zdá, že jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem.
diver píše:zdzd píše:Gidy píše::lol: A pokud tu desku zespoda (je tam překližka) polepíš omyvatelnou tapetou a na trojnožku to hodíš obráceně, máš stolík na kafe, knížku a pišingry. Žena bez toho na letišti nepřežije...
Ahoj Zdeňku, prosímtě jak máš ten stolek přidělaný ke stativu? Chtěl jsem k němu přibastlit zespodu matici odpovídajícího rozměru, ale teď jsi mi nasadil brouka do hlavy s tím otáčením, to mi tam bude překážet a nepřidělam to opáčně.
Nějak mi ten dotaz uniknul, tak odpovídám až teď - je to na šrouby, počkej chvíli, nafotím.
Naposledy upravil(a) zdzd dne pon 18.05.2009 7:28, celkem upraveno 2 x.
stolek
dokonalý, děkuju 
Diver (Sniper, Ricco, T-rex 600ESP, Rotorshape, Y-ufo, MaxirSE, 2Cool, EasyGlider, Toro 900, LongShot)
boZZda píše:Tak mám konečně cenu.
Vyšlo by to asi na 1000,- Kč.
Všem, kteří mi napsali PM tak odepíšu. Otázka zní, jestli by jste i za takovou cenu měli zájem...
To je dobrá cena. Kdy to budeš objednávat?
Když se zdá, že jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem.