Nine Eagles Free Spirit - zkušenosti?

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
off
Kontaktovat uživatele:

#196 Příspěvek od off »

Rotvík píše:No prosím tě,jak si to představuješ ?? Ty si klidně poletuješ venku a přitom v jiném vlákně jiný uživatel píše že koupě F.S. na ven je vyhození peněz...

Jezisi sorry beru zpet, to je toceny v atelieeeeeru :-) no a mimochodem dneska jsem o FS malem prisel, pac jsem lital za barakem kam tolik nefouka, ale nejak jsem to prehnal a vyhoupl se nad strechu... v tu ranu byl Spiritek 100 metru v haji pres ulici za stromama a barakama, tak jsem pustil cykliku vzal za kolektiv, on se fakt zpoza tech baraku vyhoupl ale samozrejme o to radostneji upaloval dal, nakonec z toho bylo tak trochu nouzove pristani na (sikmou) strechu + pad ze tretiho patra, nastesti do kytek, tak se po dvaceti minutach prolezani zahradek u sousedu a peti minutach oprav (upadly zadni motorek) litalo vesele dal :-)
josef kraček

#197 Příspěvek od josef kraček »

ahoj chlapi spálil jsem zadní motorek nevíte někdo kde by se dal koupit na RC Zona není Možná by šel z něčeho jiného
off
Kontaktovat uživatele:

#198 Příspěvek od off »

Tak zase dva přírustky do videogalerie :-) Pravda, trochu foukalo, ale dalo se i tak...

http://www.lkpr.info/heli/FreeSpirit_3.mpg

No a aby vám to třeba nebylo líto, tak jeden móc pěkný crashík :-) vypadá to dost hrůzostrašně, ale pohoda, za pět minut se lítalo dál, veškerá škoda = zlomený list (a to se ví, že byl slepen a recyklován :-))

http://www.lkpr.info/heli/FreeSpirit_4.mpg
Rotvík

#199 Příspěvek od Rotvík »

Škrtanec lyžinou? Kestrel by po tomhle byl na hadry 8O .Líbí se mi víc díky té kastli ale odolnost té ocasní poloviny je katastrofální.Stačí lehčí zakopnutí o trávník a už je napůl.Budu muset do ní splašit nějakou,třeba uhlíkovou trubičku.
Musím uznat že máš ateliér velký jako kráva. :lol:
crysman

recenze, náhradní díly Brno

#200 Příspěvek od crysman »

Koho by to zajímalo, našel jsem recenzi na FS. Myslím, že se dost shoduje se zde publikovanými názory, což je fajn - pokud to teda samo není všechno zaplacené :wink:

Teď už jen koupit a zjistit, kde mají náhradní díly v Brně.. (?)
aktuálně: <i>EasyCopter V6</i>
dříve: <i>Hot leopard</i>
off
Kontaktovat uživatele:

Re: recenze, náhradní díly Brno

#201 Příspěvek od off »

crysman píše:pokud to teda samo není všechno zaplacené

Jasně že je! Je to všechno koupený, a co není koupený, to je prodaný :lol: :!:
Padouch

#202 Příspěvek od Padouch »

offe ty tam mas stridavy motor zejo? a jinak videa moc pekne rekl bych ze s FS uz jsi profesional :wink:
off
Kontaktovat uživatele:

#203 Příspěvek od off »

Padouch píše:offe ty tam mas stridavy motor zejo?

Jojo :-) jinak diky za pochvalu ale pripadam si spis jako Rampa Mc Kvák :-)
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#204 Příspěvek od JirkaA »

Nojo, to se člověk může divit, že americký filmový společnosti přesunují výrobu do Maďarska, když si Off zabral celý Barrandov pro FS.. ;)
OK2WY
off
Kontaktovat uživatele:

#205 Příspěvek od off »

No a co jsem jako měl podle tebe dělat, když není na ven??!
off
Kontaktovat uživatele:

#206 Příspěvek od off »

Jako odškodné za víkendové eskapády jsem Spiritkovi koupil novou originál kabinku (přece jen je nejlepší!) v naději, že ji tentokrát nerozflákám tak snadno, jako tu minulou (přece jen stojí skoro 400, to si nemůžem dovolit moc často!). Podlepil jsem ji v kritických místech pevnostní páskou (viz obr. + kolem zadních úchytů), tak uvidíme!
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) off dne úte 19.05.2009 11:36, celkem upraveno 1 x.
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#207 Příspěvek od Jetson »

Lidi, je možné, že jsem asi na 50m ztratil signál? Mám tu první verzi, vím že se to někde řešilo, ale opravdu cca jen 50m a najednou šel Kestrel z asi 15m k zemi, naprosto bez šance na zásah do řízení. Tomu bych docela nevěřil. :cry:
Rotvík

#208 Příspěvek od Rotvík »

Jetson píše:Lidi, je možné, že jsem asi na 50m ztratil signál? Mám tu první verzi, vím že se to někde řešilo, ale opravdu cca jen 50m a najednou šel Kestrel z asi 15m k zemi, naprosto bez šance na zásah do řízení. Tomu bych docela nevěřil. :cry:

Nechci to tvrdit ,,na beton " ale mám za to že jsem někde četl že náš Kestrel ,,umí" cca 30m.Já ho radši dál nepouštím,navíc v hale to ani moc dál nejde :D .
Jaké byly škody? Já zatím dvakrát řešil zadní část.
Listy,vrtulka,podvozek atp. co řeší jiní jsou u mého asi z karbonu :)
off
Kontaktovat uživatele:

#209 Příspěvek od off »

A skara... upřímou soustrast... ale že by to byl ztráta signálu kvůli dálce, to se mi taky nezdá...
Rotvík

#210 Příspěvek od Rotvík »

off píše:No a co jsem jako měl podle tebe dělat, když není na ven??!

Njn. co naděláš,budeš s s tím muset smířit že to venku prostě nejde a vyhodil jsi prašule :) :)
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“