FMS a XP-cka

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Epoxy

FMS a XP-cka

#1 Příspěvek od Epoxy »

Ahoj
venku prsi a tak si rikam "zalitam si ve FMS" je tam vzdycky pekne :)
ale ouha nejde nastavit zarizeni na paralelnim nebo seriovem portu jako treba ve W98.
kamos mi poslal odkaz
http://n.ethz.ch/student/mmoeller/fms/faq_e.html
kde o tom neco pisou, ale jestli jsem to dobre pochopil tak XP to nepodporujou a doporucujou tam prevest vysilacku v XP na joystick coz FMS podporuje i v XP-ckach, jenom uz nepisou jak na to :(
v mich starych W98 to slape normalne mam vysilac FC-16 a kablik zbastlenej dle planku na RCwebu.
jestli nekdo litate ve FMS pod XP-ckama poradite :?:
diky
Ondrej

#2 Příspěvek od Ondrej »

Ahoj,
nejsem odborník a vše jsem řešil laicky. Problém s hrama je u XPček všeobecně znám a lépe je se problému vyhnout. Disk jsem rozdělil na třikrát a na poslední oddíl nainstaloval W98 kde není žádný problém. Navíc si člověk nedělá takový nepořádek v systému. Jednou za čas smazat a nainstalovat znovu jen to o co mám ještě zájem. V dnešní době giga hardisku W98 nezabere tolik místa.
Epoxy

#3 Příspěvek od Epoxy »

no jenze me uz neba pokazde kdyz si chci zalitat bootovat z jinyho disku
ale zatim mi nic jinyho asi nezbejva :(
ale nak to prece musi jit i pod XP-ckama ne?
Robert
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Robert »

Ahoj, nevite kde sehnat zapojeni kabelu pro Cocpita od Multiplexu por FMS ???
Robert
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Robert »

Sorry, pro hluchotu nevidim. Uz jsem to nasem na rcwebu.
cernitko

#6 Příspěvek od cernitko »

Diky roberte, zachranil jsi mne od nastupujici deprese a vzrustajici nechuti. uz hodne dlouho hledam zpusob zapojeni pro svuj cockpit, ale nemohl sem nic najit, takze diky, diky, diky!!! mimochodem do noveho roku nejen tobe ale vsem pekne nebe, spoustu novych letadel, beznehodova pristani a malo koliznich stromu :lol:
Kajman

#7 Příspěvek od Kajman »

kdo chce lítat pod oknama XP kupte nebo si sežente časopis LEVEL č.110 s přiloženým DVD.Na něm najdete v sekci TOP 100 FMS Simulator který bez nejmenších problémů chodí na těch zas..... XPčkách!!! :idea:
cernitko

#8 Příspěvek od cernitko »

A funguje i ovladani pres rs232 port pomoci vysilace? jinak sem fms rozchodil taky, staci update ze simulator.home.pages.de
cilek

#9 Příspěvek od cilek »

Pokud chceš používat RS232, musíš mít kabel s mikroprocesorovým interfejsem. Objednal jsem si stavebnici asi za 250, stavba velmi jednoduchá a chodí to se všemi OS. Najdeš to někde na netu.
czernitko

#10 Příspěvek od czernitko »

no, diky, to uz jsem taky zjistil ale momentalne se nak nemuzu prinutit to objednat a navic setrim kazdou korunu na dalsi vybaveni do letadla... jinak jeden interface uz mam ale ten chodi jn pod W98( :evil: ;zjistil sem to ale az po dodelani... :cry: :oops: )
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“