Ultimate

Všechno co se týká lehkých modelů, slow a parkflyerů.
Zpráva
Autor
Barny

#16 Příspěvek od Barny »

Tak sem ho rozÅ¡típal . :cry: :( Ve tÅ™ech metrech nad zemí sem v letu na zádech natáh místo toho abych potlaÄ
czernitko

#17 Příspěvek od czernitko »

A u toho prvniho jsi mel krizovej nebo jednoduchej??? na ten prostorovej tedy zatim nedoslo???
Barny

#18 Příspěvek od Barny »

U toho prvního byl svislej vyztuženej smrkem a za letu se to hroznÄ› kroutilo . TeÄ
Pete

#19 Příspěvek od Pete »

Vykašli se na ultimate, a postav to éro jak máš ode mně na něj plánek !!!
Za víken to je hotový, a až stím poletíš tak se budeš olizovat až za ušima... :lol: :D
Barny

#20 Příspěvek od Barny »

Když ja se bojim toho ohybanýho křídla . :oops: Myslíš že by se to éro dalo postavit i z nějakýho jinýho *pronu než je ten cos řikal ???
Pete

#21 Příspěvek od Pete »

To fakt nevím. Já jsem zkoušel ohýbat nějaké zbytky co jsem měl doma a nešlo to.... Vem telefon, zavolej, objednej si jednu desku 3mm extrudovaného polystyrenu, a jedno balení 5mm. A máš éro jak hrom !!!!!!! Jinak, já svůj poslední výtvor postavil za sobotu, a neděli. Večer v pokoji už se viselo...
Barny

#22 Příspěvek od Barny »

Visení zvládam jenom v REAL FLIGHTu ve skuteÄ
hajaja

#23 Příspěvek od hajaja »

2Pete:
stavba šla moc pěkně od ruky a z letových vlastností jsem byl docela paf, takhle stabilní a poslušný éro jsem ještě neměl. Klobouk dolu a ještě jeden velký dík tobě i Herr Amerlockovi

2Barny:
Extruďák od Sarpoor Bohemia koupíš v Bauhausu na Budějárně pod názvem CLIMAPOR 5mm 3 metry čtvereční za 255,- a 3 mm 2 desky za tuším 168,-. jenom to nehledej v izolacích, ale tam kde mají stropní podhledy a tokový ty blbosti. Přes hranu stolu se ohýbá naprosto skvostně
Pete

#24 Příspěvek od Pete »

Hajaja: To jsem strašně rád, že se ti líbí, ovšem dík taky patří Zdeny mu, abych nekřivdil.....

Jinak, to jsi to zmáknul nějak rychle !!! Máš nějakou fotečku ??? Napiš, jaký tam máš vybavení a kolik to s tím váží !!!

Barny: Křídla jsem se taky bál, a je to v poho, jinak měls vidět s jakým "vozembouchem" jsem létal ve Vyškově. S prvním érem se moc nepiplej.... Můj poslední výtvor už mám zalétávání, a s povrchovkou už si trochu pohraju...

Jinak s tím visením, já do nedávna také pořádně nezavisel, ale teď už 5minut v pokoji zavisí. Venku fouká a prší, tak co jiného mi zbývá....
hajaja

#25 Příspěvek od hajaja »

2PETE:
apriory zprostředkovaný dík i Zdenymu
Bodejť bych to nezmákl rychle - celá rodinka ve čtvtek večer zmizela a já zůstal coby hrozně smutný slaměný vdovec celý víkend :lol: :oops:
ještě ve čtvrtek byl překreslený tvůj náčrt do skutečné velikosti a vyřezány všechny díly. Pátek ve znamení noční letecké šichty a v sobotu jsem rozhodně taky neudělal ty práce pro rozkvět rodiného krbu, které jsem si předsevzal, resp. byly mi předsevzaty, ale ve čtyři odpoledne byla poletucha hotová. No, žádná paráda, žádná povrchovka - prostě zkušební prototyp. Teprve potom jsem tady našel ten tvůj návod - v podstatě jsem postupoval intuitivně stejně až na některé detaily - koncový oblouk křídla, zalepení křídla k trupu, diagonální výztuhy.

fotečky bohužel nemám - digiťák jaksi ještě nenašel cestu k naším dveřím

hmotnost 225 g s Mikrotex 20/5/16, LiPol Kokam 2S 340 mAh, rex 5+, HS 55, regl 12A - no, no moc se nesměj, další už bude daleko subtilnější - ja všechno stavím podle své konstituce
Barny

#26 Příspěvek od Barny »

2Hajaja: Dneska sem se byl podívat v tom bauhausu ale obÄ›vil sem tam jenom 3mm desku o rozmÄ›rech cca 80×250 cm za 255kÄ
hajaja

#27 Příspěvek od hajaja »

2barny:
tak to nevím - já tam naposledy nakupoval cca před 14 dny a 3 mm desky měli volně ložený 2 ks za asi 180 Kč a 5 mm byly hned vedle v balíku ( 6 desek o rozměru 1000x500x5 mm za 255,-) a s mnohojazyčnou etiketou - výrobce Sarpoor . Sarpoor bohemia je asi pouze jedna divize. zkus se podívat. Já se tam budu stavovat zítra pro trojku a dám vědět.
Pete

#28 Příspěvek od Pete »

Tak teď jsem tam volal, chtěl jsem si objednat 3mm, tu jsem si objednal, a 5mm už prý nemají !!!! a ani jí mít nebudou.
Barny

#29 Příspěvek od Barny »

Přestali jí vyrábět ??? :? Co ste dělaliz tý 5mm trup ? Jestli trup tak to taková tragédie asi nebude né ?
hajaja

#30 Příspěvek od hajaja »

2Barny
tak nevím kde jsi to hledal :?: dnes jsem tam byl pro trojku a hned vedle ležely balíky pětky tak jak jsem ti je popisoval. je to úplně vzadu jak jsou koberce, veprostřed uličky to leží volně ložené. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Pomalu a v hale“