Po rozbaleni krabice me velmi prekvapilo, ze soucasti je i 1300mAh Li-Pol, balancer a Y-Kabel. (To kdybych vedel tak jsem usetril 3000,- za dobyjecku a baterii).
Co se tyce krabice, tak ta bohuzel neni konstruovana k preprave, coz se taky projevilo na Tulixovi. Hrany kridla jsou mirne promackle a pod kokpitem mam nejake tri skrabance. Jo a zespodu krabice je dira (na prodejne jsem si toho nevsiml
Sestaveni modelu, nalepeni nalepek, sparovani a nastaveni vysilacky mi zabralo asi 3 hodiny (jsem amater, musel jsem procist vsechny manualy). Jinak pokud je vysilacka nastavena a vse zapojene, tak prisroubovani kridel a vyskovky nezabere vic jak pet minut.
No a ted k dotazum. Chtel bych se vas zeptat ohledne serv. Kdyz vychýlím pácky kridelek do krajnich pozic tak v servech jakoby cvaka (je to takovy neprijemny zvuk). Vyskovka ani smerovka to nedela. Dela to nekdy i velke servo pro vyklapeni motorku. Je to v poradku? Nevite cim by to mohlo byt?
Co se tyce toho vyklapeciho mechanismu, tak se mi podari zasunout pohonnou jednotku do trupu vzdy az tak na dvacaty pokus, pokazde se mi vzprici vrtule a nejde zaklopit. (Mam zapojeny jejich mixer na to vyklapeni). No kazdopadne v manualu rikaji ze je to v poradku, ze ve vzduchu to bude pry fungovat. Prosim vas jake s tim mate zkusenosti, mam z toho celkem strach.
Neni prosim vas nahodou nekdo z Brna nebo od Luhacovic kdo by si ho chtel vyzkouset a zaletat mi ho?
A jeste takova lamacka otazka. Nastavil jsem mix na DX6i na brzdy ale kdyz je zapnu tak se mi kridelka daji nahoru. Nemelo by to byt obracene?
Omlouvam se za lamacke dotazy a dekuji za odpovedi.