(btw: ten "jeden s panov pilotov" se mi zobrazuješ zas ty
sháním plány na akrobata od redbulu
Fuzzi to je moc pěkný, ale tím že lítáš málo, je na tom hrozně znát ta nejistota. Hrozně hrozně. A tu vidí bodovač, konkurence, i kůň na sousední louce. Lítej klidně s EPP, ale lítej, lítej a lítej
A pokud s tím zalítáš na co si vzpomeneš, zkus třeba hezky prořízený jeden výkrut do kruhu, výkrut ve visu a tak
)
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
-
Fuzzi
- Kontaktovat uživatele:
mal som napisany prispevok ale ak toto je tvoje video beriem spat
http://www.youtube.com/watch?v=IaDVkXxeOlE
Je vidiet ze si vylietany jednoducho mas cas dret na tom.
Ja ho uz nemam
Som odkazany na nedelne polietanie a aj to nie vzdy.
Vsetko je to o drine a case stravenom na letisku.
Co sa tyka lietania s epp to ma nenaplna a nemam z toho radost ako lietanim so spalovakom.
Ja to mam ako adrenalinovy sport ked mi moje polrocne uspory lietaju ponad hlavu
Tuto sezonu ja nemam ani v plane cvicit na hudbu potrebujem sa otukat najskor s novym erom.
sorry za ten zly odkaz
tochto mam ja rad a ktorych ty?(HONZAS))
http://www.youtube.com/watch?v=vtGI9NyIkUc
http://www.youtube.com/watch?v=KpSeH2u5 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=wTIOvrRh ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=IaDVkXxeOlE
Je vidiet ze si vylietany jednoducho mas cas dret na tom.
Ja ho uz nemam
Som odkazany na nedelne polietanie a aj to nie vzdy.
Vsetko je to o drine a case stravenom na letisku.
Co sa tyka lietania s epp to ma nenaplna a nemam z toho radost ako lietanim so spalovakom.
Ja to mam ako adrenalinovy sport ked mi moje polrocne uspory lietaju ponad hlavu
Tuto sezonu ja nemam ani v plane cvicit na hudbu potrebujem sa otukat najskor s novym erom.
sorry za ten zly odkaz
tochto mam ja rad a ktorych ty?(HONZAS))
http://www.youtube.com/watch?v=vtGI9NyIkUc
http://www.youtube.com/watch?v=KpSeH2u5 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=wTIOvrRh ... re=related
Naposledy upravil(a) Fuzzi dne stř 27.05.2009 22:25, celkem upraveno 2 x.
Funtana X50 - ASP 4T 15ccm - Hangar9
Fanta - MVVS 8ccm+lad.r(konštrukcia Jozef Kucek)
pluto - OSmax 6,5ccm(prasknuty karburátor)
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str
Hele, teď nevim, jestli to myslíš jako provokaci nebo ne
to video je mizerný, nebyl čas trénovat, a to starý letadlo (přes rok) taky už neni co to bývalo
Jinak, já můžu cokoliv od Gernota, hezký videa má Donatas, od Kyla se mi líbí jeho sestava z TAC 2008. On lítá svým trošku jiným stylem, docela pěkné...
Jinak, já můžu cokoliv od Gernota, hezký videa má Donatas, od Kyla se mi líbí jeho sestava z TAC 2008. On lítá svým trošku jiným stylem, docela pěkné...
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
-
Fuzzi
- Kontaktovat uživatele:
HonzaS píše:Hele, teď nevim, jestli to myslíš jako provokaci nebo neto video je mizerný, nebyl čas trénovat, a to starý letadlo (přes rok) taky už neni co to bývalo
![]()
Myslel som to ako konpliment.
Ja sa v epp nevyznam a pravdu povediac ma to ani nezajima. Nepovazujem lietanie s epp za nejaku extranamahu . Pochvalil som celkovy dojem.
Ak mas novsie video daj sem kuknem mne ste tiez skritizovali stare v ktorom som poriadne nevedel lietat
Kyle lieta halvne nizko myslim ze v TAC2006 skrkol az o zem
Naposledy upravil(a) Fuzzi dne čtv 28.05.2009 7:38, celkem upraveno 1 x.
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str
-
Fuzzi
- Kontaktovat uživatele:
EPPmaniac píše:ja som sem dal video ae asi si ho nevidel.prihlas sa na yiutube pod menom srajni123 aheslo srajni123.pozri si tam video s tou extrou v aerofly.ma to cca rok .nove video priprawujem s 1.9m yakom.a inac jaka som si cvakal saam=)
No mas tam iba epp a simulator.
pockam si radsej na to s normalnym lietadlom
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Fuzzi píše:mal som napisany prispevok ale ak toto je tvoje video beriem spat
A to si ešte nevidel video jak lieta s Blastom na poli.
Zavesím to na net a dám link.
Honzík nám zmaturoval a teraz ak sa nebude venovať Jitke, tak bude mať hóoódne času na trénovanie. Plichta sa má na čo tešiť
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
-
Fuzzi
- Kontaktovat uživatele:
Dostal som myslim celkom dobry napad
Co takto otvorit sekciu 3d na zaciatku sezony a na konci.
Kazdy natoci video zo zaciatku sezony. Pozor ale z jedneho lietania pretoze na viac krat natacane video skresluje objektivnu hodnotu zaberov. (Nejde o to zostrihat len podarene zabery a robit zo seba nieco co nieste.)
Iba 3D piloti (aj zaciatocnici a nie epp)
A potom na konci sezony sa zase popridavaju nove videa a uvidime kto robi ake pokroky.
Co vy na to?
Ja tento vikend dokoncim zabeh motoru a buduci by som vedel nieco natocit
Kazdy natoci video zo zaciatku sezony. Pozor ale z jedneho lietania pretoze na viac krat natacane video skresluje objektivnu hodnotu zaberov. (Nejde o to zostrihat len podarene zabery a robit zo seba nieco co nieste.)
A potom na konci sezony sa zase popridavaju nove videa a uvidime kto robi ake pokroky.
Co vy na to?
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str
LV píše:Fuzzi píše:mal som napisany prispevok ale ak toto je tvoje video beriem spat
A to si ešte nevidel video jak lieta s Blastom na poli.
Zavesím to na net a dám link.
Honzík nám zmaturoval a teraz ak sa nebude venovať Jitke, tak bude mať hóoódne času na trénovanie. Plichta sa má na čo tešiť
Jitke se věnovat budu, ale až večer, ona má přes den školu, a pak trénink (sportuje, což považuji za masochismus
Fuzzi píše:Dostal som myslim celkom dobry napad
Co vy na to?
Preco nie ,
to by slo,
ja doladim este tazisko a vyosenie motora na yakovi a tiez mozem natacat.A neurobim to tak ze natocim len nejaky zaber ale natocim cely nezostrihany 6minutovy let;)
Fuzzi píše:Dostal som myslim celkom dobry napad
Co vy na to?
Myšlenka dobrá, ale z tvého "a nie epp" mi za chvíli jebne
3Dčkovat pár lidí učím, a jeden z nich (svého času taky odpůrce "těch vašich kuliček") si po prvním roce EPP hrozně pochvaloval. A hlavně je to na něm hrozně znát, jak se zlepšil. A vezmi si přední český piloty, Dan Hrachovec lítal soutěžně halu, dodnes lítá s deproňákem na odreagování/poblbnutí, David Kyjovský, taťka naší halový akrobacie, a vůbec člověk co přitáhl EPP do čech... Boris Guič... Fuzzy ty fakt nevíš, kolik lidí to naučilo lítat v podstatě od nuly do stavu, velmi pokročilých pilotů