Nine Eagles Free Spirit - zkušenosti?

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
Padouch

#241 Příspěvek od Padouch »

Diky super leta suprove
JM

#242 Příspěvek od JM »

Na RCzoně už je v nabídce kompletní kovový tuning a také kompletní střídavý tuning, takže hurá na ně!!! :wink:
off
Kontaktovat uživatele:

#243 Příspěvek od off »

No, ještě to není tak horké, zatím je reálně k dispozici střídavý upgrade (což zase není taková novinka) a kovová cyklika. Hlava a spol. bude snad o prázdninách...
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#244 Příspěvek od Jetson »

off píše:No, ještě to není tak horké, zatím je reálně k dispozici střídavý upgrade (což zase není taková novinka) a kovová cyklika. Hlava a spol. bude snad o prázdninách...

Píšou skladem!
off
Kontaktovat uživatele:

#245 Příspěvek od off »

Jetson píše:Píšou skladem!

No nevim jak kde, ale u hlavy a spol. přímo uvádi, že bude od 30.6. (ověřeno telefonicky), a po dosavadnich zkušenostech bych navíc ani tohle nebral tak úplně závazně (že to bude "za měsic" se dozvídám tak cca od února :-) ) ale zaplať pánbůh aspoň za tu naději, však se dočkáme :-)
https://www.rczona.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1436&category_id=128&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26&lang=cz
Naposledy upravil(a) off dne čtv 04.06.2009 12:19, celkem upraveno 1 x.
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#246 Příspěvek od Jetson »

Aha, já kouknul na tu cykliku, protože u té byl obrázek a dál to nekontroloval. :oops:
JM

#247 Příspěvek od JM »

off píše:No nevim jak kde, ale u hlavy a spol. přímo uvádi, že bude od 30.6. (ověřeno telefonicky), a po dosavadnich zkušenostech bych navíc ani tohle nebral tak úplně závazně (že to bude "za měsic" se dozvídám tak cca od února :-) ) ale zaplať pánbůh aspoň za tu naději, však se dočkáme :-)

No mě šlo hlavně o tu naději :lol: U takovýchto projektů to často končí pouhým plánováním výroby, ale tady to vypadá, že to opravdu spěje ke zdárnému dokončení, což je pro Free Spirita super! Byla by škoda tak povedený základ nevyužít k dalšímu vývoji :!:
crysman

ceny kov. upgr.

#248 Příspěvek od crysman »

Tak jsem koukal na rcmanii, jak že to je s těma upgrade na FS. Nechápu, jak můžou nabízet "Kompletní kovový upgrade FS" za 960 Kč, když cyklika stojí 550, hlava 400 a úpony 480, což je celkem 1430 Kč - a to je jen materiál!?

Každopádně je fajn, že už mají skladem ocasní vrtulky :)

Střídavý upgrade + co jde do kovu by tak mělo vyjít na 2000 Kč. Základní cena 3200 Kč. Otázkou pro mě tedy je, jak je na tom vrtulník FSEU (Free Spirit Exstensively Upgraded) za 5200 Kč v porovnání s jinými vrtulníky této kategorie. 5000 už totiž není žádná sranda, to už nejsme na úrovni "hračky za tři"...
aktuálně: <i>EasyCopter V6</i>
dříve: <i>Hot leopard</i>
off
Kontaktovat uživatele:

Re: ceny kov. upgr.

#249 Příspěvek od off »

crysman píše:Tak jsem koukal na rcmanii, jak že to je s těma upgrade na FS. Nechápu, jak můžou nabízet "Kompletní kovový upgrade FS" za 960 Kč, když cyklika stojí 550, hlava 400 a úpony 480, což je celkem 1430 Kč - a to je jen materiál!?

Cyklika nepatří do setavy hlavy, to je zvášť...
JM

#250 Příspěvek od JM »

crysman píše:...5000 už totiž není žádná sranda, to už nejsme na úrovni "hračky za tři"...

To je sice pravda, je to dost-za 5000 už se dá skoro postavit 450kový vrtulník(HKčko apod.)...ale někdo, kdo si Free Spirita oblíbí (jako třeba já :) ) ty prachy navíc za dokoupení tuningu klidně obětuje-u tohoto stroječku už to bude skoro napořád-a taky myslím, že po tomhle vytunění se už jako úplná hračka nechová. Já totiž koupi tohohle vrt'ase neberu jako přestupní mezičlánek k většímu vrtulníku-jak to někteří pořád omílají. Já například přešel z Rexe450 právě na Spirita. Ne, že by mi lítání s Rexem nešlo, ale pořád mi to nějak nebavilo. Chtěl jsem létat tak nějak pro relax, což mi Spirit bohatě splňuje-nepotřebje tolik soustředění a opatrnosti jako dospělejší vrtulníky-můžu s ním dělat vyloženě blbůstky a nemusím se bát, že mi případná rána bude stát tisíce.Né každý se touží tlačit dál a dál k větším strojům a 3D akrobacii, takže nechápu, jak někdo může o něčem tvrdit, že jsou to vyhozené peníze, když nemůže vědět, jaké má dotyčný cíle. Ano, tvrdit se to dá o některých vrtulnících prodávaných na tržnici a jiných nepovedených neseřiditelných potvorách, ale pro Spirita tohle tvrzení rozhodně neplatí.
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#251 Příspěvek od Jetson »

Jojo, zatímco s MiniTitanem je to adrenalin už při visu, tak Kestrel 500SX je na pohodové polítání. V mém případě bohužel degraduje celou sestavu dosah Tx, ale to už výrobce u novějších sérií změnil.
josef kraček

#252 Příspěvek od josef kraček »

Asi by měl mít svuj fan klub a of jeho velitel :) Já jsem s FS také moc spokojen a koupím veškerý tunig co se nabízí
Rotvík

#253 Příspěvek od Rotvík »

JM píše:To je sice pravda, je to dost-za 5000 už se dá skoro postavit 450kový vrtulník(HKčko apod.)...ale někdo, kdo si Free Spirita oblíbí (jako třeba já :) ) ty prachy navíc za dokoupení tuningu klidně obětuje-u tohoto stroječku už to bude skoro napořád-a taky myslím, že po tomhle vytunění se už jako úplná hračka nechová. Já totiž koupi tohohle vrt'ase neberu jako přestupní mezičlánek k většímu vrtulníku-jak to někteří pořád omílají. Já například přešel z Rexe450 právě na Spirita. Ne, že by mi lítání s Rexem nešlo, ale pořád mi to nějak nebavilo. Chtěl jsem létat tak nějak pro relax, což mi Spirit bohatě splňuje-nepotřebje tolik soustředění a opatrnosti jako dospělejší vrtulníky-můžu s ním dělat vyloženě blbůstky a nemusím se bát, že mi případná rána bude stát tisíce.Né každý se touží tlačit dál a dál k větším strojům a 3D akrobacii, takže nechápu, jak někdo může o něčem tvrdit, že jsou to vyhozené peníze, když nemůže vědět, jaké má dotyčný cíle. Ano, tvrdit se to dá o některých vrtulnících prodávaných na tržnici a jiných nepovedených neseřiditelných potvorách, ale pro Spirita tohle tvrzení rozhodně neplatí.

Co dodat,snad už jen ....Ámen :D
JM

#254 Příspěvek od JM »

Rotvík píše:Co dodat,snad už jen ....Ámen :D

Děkuji...a at' je vrtulníkový bůh s tebou milý synu :lol: :lol:
scaly

#255 Příspěvek od scaly »

chtěl bych se zeptat jen pro zajímavost jestli je FS upgrade rovnou ke koupi nebo si to každý majitel musí nakoupit a poté složit :)
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“