sháním plány na akrobata od redbulu

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
SrAjni

#91 Příspěvek od SrAjni »

hm neviem kolko to vazi ale cez 5kg to bude.
ALe to je zvlastne, myslis ze by to slo aj na 7s ? Ja tam mam ale Dualsky motor, vrtulu rovnaku...
Ale moj Yak je uz teraz podla mna strasne lahky , nvm si predstavit jak lieta potom ten tvoj. :)
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
HonzaS

#92 Příspěvek od HonzaS »

No na 7s to jde, ale chce to jinej motor... raději zůstaň u 10s, jenže mě to v Itálii převáží, a kdo bude nad 5 kg, dostane do držky a pak ho disknou :D . Takže já jsem do 5kg na 7s ze soutěžních důvodů. na závodech v čr/sk se vážit asi nebude, pochybuju o tom... nikdo tak jeblý tam snad neni...
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od EPPmaniac »

HonzaS píše:No na 7s to jde, ale chce to jinej motor... raději zůstaň u 10s, jenže mě to v Itálii převáží, a kdo bude nad 5 kg, dostane do držky a pak ho disknou :D . Takže já jsem do 5kg na 7s ze soutěžních důvodů. na závodech v čr/sk se vážit asi nebude, pochybuju o tom... nikdo tak jeblý tam snad neni...

Ja som nad tym tiez rozmyslal koli sutaznym dovodom aby som sa zmestil do kategorie F6A...
Kazdopadne si tiez myslim ze tu take prisne naroky nebudu.Viem ty tam mas asi iny motor, ja tam mam ten co ma LV v Katane;)
Mohol by si mi potom este zdelit kde mas to tazisko ? ;) díks
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“