Pro zasmání
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
-
were
- Kontaktovat uživatele:
A jeste jeden - pri nocnim vojenskem cviceni nacvicovaly Cobry autorotaci. Jedna z nich to nezvladla, zavadila ocasem o zem, urvala ho, kecla si na lyziny a klouze po plose v efektnich hodinach.
Vez: "Posadko, nepotrebujete pomoc?"
Cobra: "Zatim nevime, jeste jsme nedokoncili havarii..."
Vez: "Posadko, nepotrebujete pomoc?"
Cobra: "Zatim nevime, jeste jsme nedokoncili havarii..."
Naposledy upravil(a) were dne pát 29.05.2009 20:47, celkem upraveno 1 x.
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
-
were
- Kontaktovat uživatele:
to petrpetr: Jeee, dalsi modelar pobliz
Ja nejsem primo z Kunratic, bydlim v tech novych domech za IKEMem - Zelene udoli - oficialne to ale spada pod Kunratice
Nejezdis nahodou s temi helinami na Opatov? Obcas tam potkavam nekoho, kdo porad visi vzhuru nohama a seka travu kolem parkoviste ci podobne psi kusi pri kterych mi pada celist
Nejezdis nahodou s temi helinami na Opatov? Obcas tam potkavam nekoho, kdo porad visi vzhuru nohama a seka travu kolem parkoviste ci podobne psi kusi pri kterych mi pada celist
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
-
Pepe_Lopez
- Kontaktovat uživatele:
Taky něco přidám:
Velká letecká výstava, všichni výrobci světa představují svoje nejlepší letadla a Češi, samozřejmě, vystavují Čmeláka. Jeden z českých konstruktérů se večer děsně ožere a začne na celou hospodu vykřikovat, jak je Čmelák skvělý letadlo a že ty americký stíhačky jsou proti tomu jenom šrot a kdesi cosi. Amíci si to nedaj líbit, slovo dá slovo a že si teda druhý den dají závody. Ráno se Čech probere z vopice a uvědomí si, co to udělal za pitomost. Chvíli přemýšlí, jak by z toho vyklouzl a nakonec přiváže Čmeláka za americký Tomcat. Je odstartováno, Tomcat vzlétne a hlásí na kontrolní věž :
- "Tady Tomcat Bravo 01. Úhel křídel 68 stupňů, rychlost Mach 0,75. Čmelák stále za námi."
- "Tady Tomcat Bravo 01. Úhel křídel 44 stupňů, rychlost Mach 1,82. Čmelák stále za námi."
- "Tady Tomcat Bravo 01. Úhel křídel 20 stupňů, rychlost Mach 2,34. Čmelák stále za námi, zatahuje podvozek a začíná měnit geometrii křídel."
Letí letadlo a najednou se otevřou dveře pilotní kabiny, vyleze letuška a povídá:
"Není mezi cestujícími náhodou doktor?"
ze zadního sedadla se zvedne chlápek a jde do pilotní kabiny.
Za chvíli se znovu otevřou dveře , vyleze letuška a povídá:
"Není mezi cestujícími náhodou pilot ?!!!"
Velká letecká výstava, všichni výrobci světa představují svoje nejlepší letadla a Češi, samozřejmě, vystavují Čmeláka. Jeden z českých konstruktérů se večer děsně ožere a začne na celou hospodu vykřikovat, jak je Čmelák skvělý letadlo a že ty americký stíhačky jsou proti tomu jenom šrot a kdesi cosi. Amíci si to nedaj líbit, slovo dá slovo a že si teda druhý den dají závody. Ráno se Čech probere z vopice a uvědomí si, co to udělal za pitomost. Chvíli přemýšlí, jak by z toho vyklouzl a nakonec přiváže Čmeláka za americký Tomcat. Je odstartováno, Tomcat vzlétne a hlásí na kontrolní věž :
- "Tady Tomcat Bravo 01. Úhel křídel 68 stupňů, rychlost Mach 0,75. Čmelák stále za námi."
- "Tady Tomcat Bravo 01. Úhel křídel 44 stupňů, rychlost Mach 1,82. Čmelák stále za námi."
- "Tady Tomcat Bravo 01. Úhel křídel 20 stupňů, rychlost Mach 2,34. Čmelák stále za námi, zatahuje podvozek a začíná měnit geometrii křídel."
Letí letadlo a najednou se otevřou dveře pilotní kabiny, vyleze letuška a povídá:
"Není mezi cestujícími náhodou doktor?"
ze zadního sedadla se zvedne chlápek a jde do pilotní kabiny.
Za chvíli se znovu otevřou dveře , vyleze letuška a povídá:
"Není mezi cestujícími náhodou pilot ?!!!"
I pád je druh přistání .... když tak o tom přemýšlím ... ... přistál já jsem někdy vůbec normálně?Můj hangárOptic 6 Sport - 40 MHz/50 kanál, Optic 6 - Assan // 40 MHz/50 kanál
kf píše:To jsme zase takhle jednou letěli s kolegou v devětatřicítce ( L - 39 Albatros ) ...
Tak to je taky dobrý... furt jsem čekal komu se pálí sedačka či co, ale myš mě nanapadla
Tady zas nějaká sranda:
"Mluví k vám kapitán letadla. Jménem celé posádky vás vítám na palubě naší letecké společnosti na lince New York-Londýn. Nyní plynule letíme 10 tisíc metrů nad Atlantickým oceánem. Když vyhlédnete z okének na pravoboku letounu, můžete vidět, že oba motory na pravoboku hoří. Když vyhlédnete z okének na levoboku letounu, zjistíte, že levé křídlo se utrhlo. Když se podíváte dolů směrem k Atlantickému oceánu, uvidíte malý žlutý záchranný člun se třemi lidmi, kteří na vás mávají. Jsem to já, druhý pilot a letuška. Toto hlášení posloucháte ze záznamu."
Pilot: "Dobré jitro Vídeň-Ground, můžete mi sdělit přibližnou časovou informaci?" Ground: "Dobré jitro pane, dnes je úterý."
Žák během výcviku má problémy s přistáním, nějak se mu nevedou. žák: "finále 18 pravé, žádám touch and go" TWR: "touch-touch-touch-touch and go povoleno"
Gulfstream III letí z Atlanty do Daytona (DAB), druhý pilot je Francouzka, která má menší problémy s angličtinou.
ATC: 400LH zpomalte na 220 knots a klesejte 2000 feet. Přejděte Daytona App. 125,7 naslyšenou
LH400 Daytona app, 125,7, naslyšenou
LH400: Daytona app, LH400, dobrý den, klesáme z FL 100 do 2000 feet.
Daytona app: Potvrzuji, kurz 050, klesejte a udržujte 2000 feet, očekávejte ILS přiblížení 07L
Posádka měla dráhu v dohledu a rozhodla se pokračovat VFR.
LH400 Je možné zrušit IFR a pokračovat visuálně ?
Daytona App. Potvrzuji, IFR zrušen, kurz 065 pro visuální přiblížení, dráha 07L, přejděte vež 120,7, naslyšenou.
LH400 Daytona vež, Gulfstream 400LH, visuální přiblížení na dráhu 07L.
Daytona Twr. Přiblížení 07L, jaké jsou vaše úmysly ?
Pilotka se udiveně podívala na kapitána a než odpověděla, vež zopakovala dotaz
Daytona Twr. 400LH, jaké jsou vaše úmysly, madam?
LH400 Chtěla bych být dopravním pilotem....
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
were píše:A jeste jeden:
B 52ku dopovazi F15ka. Posadky kecaji a zacinaji se hecovat, nakonec pilot F15 prohlasi: "Rikejte si co chcete, ale vsechno co muzete udelat vy muzu ja udelat taky"
Pilot B52ky rekne "Ok" a dal pokracuje v letu. Pilot 15ky chvili ceka co se stane a pak uz to nevydrzi a rika: "Tak uz neco udelejte, at to muzu zopakovat."
Na to B52ka: "Uz jsem to davno udelal - zhasnul jsem dva motory..."
tenhle je ale perfektní
toto vlákno se mně líbí
něco z aerowebu...
Neplánovaný vyhlídkový let delší počtení ale dobře napsané
něco z aerowebu...
Neplánovaný vyhlídkový let delší počtení ale dobře napsané
Zkoušel jsem hledat nějaké modelářské vtipy, ale moc jsem toho na netu nenašel...
Co neradi slyšíme po havárii:
- Hej, to bylo super... můžeš to udělat ještě jednou!
- já ti to říkal.
- kolik že tě to stálo?
- přístě ti to půjde líp...
- Jéé, podívej kam až ty kousky balsy letěli...
- ty si spadnul?
- viděls tu havárku?... Tos byl ty?
- mohl bych si vzít tenhle kousek... budeš to ještě potřebovat?
- myslel jsem, že víš co děláš.
- aspoň že to udělalo pěknou díru...
- myslím, že ti spadlo letadlo; Ne, moje je stále vysoko ve vzduchu; Aha... tak to bylo moje... tvoje spadlo už před chvílí támhle do toho roští...
A na co se někteří "civilisti" mohou ptát nebo říkat při lítání?
- Oni: Jdete s tím lítat? Pilot: Ne, jdu to zasadit do země, zalévat to a čekat, jestli to vyroste do skutečných rozměrů...
- jéé. podívejte na tu hračku, kolik to stálo?... "8200,-" Tak to bych za to nedal. u nás v Tescu to mají za 500,-
- jééé, hele éro... a najednou se všude motá spousta dětí...
- Já bych se bál že s tím spadnu...
- to je pěkná hračka, kde se to dá koupit?
- Můžu si s tím zalítat? Půjčíte mi to?
- no moc vám to nejde. To já na simulátoru(hře) lítám líp.
- nechci vyhazovat peníze za letadlo, můžu se naučit na tom vašem?
- matka s malým dítětem (okolo 5 let) přistoupí k chlápkovi, co lítá s akrobatem... "Může si to pak kluk taky zkusit?".
Co neradi slyšíme po havárii:
- Hej, to bylo super... můžeš to udělat ještě jednou!
- já ti to říkal.
- kolik že tě to stálo?
- přístě ti to půjde líp...
- Jéé, podívej kam až ty kousky balsy letěli...
- ty si spadnul?
- viděls tu havárku?... Tos byl ty?
- mohl bych si vzít tenhle kousek... budeš to ještě potřebovat?
- myslel jsem, že víš co děláš.
- aspoň že to udělalo pěknou díru...
- myslím, že ti spadlo letadlo; Ne, moje je stále vysoko ve vzduchu; Aha... tak to bylo moje... tvoje spadlo už před chvílí támhle do toho roští...
A na co se někteří "civilisti" mohou ptát nebo říkat při lítání?
- Oni: Jdete s tím lítat? Pilot: Ne, jdu to zasadit do země, zalévat to a čekat, jestli to vyroste do skutečných rozměrů...
- jéé. podívejte na tu hračku, kolik to stálo?... "8200,-" Tak to bych za to nedal. u nás v Tescu to mají za 500,-
- jééé, hele éro... a najednou se všude motá spousta dětí...
- Já bych se bál že s tím spadnu...
- to je pěkná hračka, kde se to dá koupit?
- Můžu si s tím zalítat? Půjčíte mi to?
- no moc vám to nejde. To já na simulátoru(hře) lítám líp.
- nechci vyhazovat peníze za letadlo, můžu se naučit na tom vašem?
- matka s malým dítětem (okolo 5 let) přistoupí k chlápkovi, co lítá s akrobatem... "Může si to pak kluk taky zkusit?".
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
Lindbergh píše:"""- matka s malým dítětem (okolo 5 let) přistoupí k chlápkovi, co lítá s akrobatem... "Může si to pak kluk taky zkusit?"."""
Tak to mě fakt pobaviloPaní byla asi blond
Stalo se mi ze se osamoceny asi 9ti lety kluk (kde se vzal, tu se vzal) zacal domahat pujceni mojeho flashe, kterej byl ve vzduchu, tak, ze mi zacal regulerne brat radio z ruky a nechtel pochopit, ze mu to pujcit nechci... v zivote jsem se nepopral a nikdy jsem nepotreboval pouzit nasili, ale tady jsem k tomu fakt nemel daleko, neco tak drzyho, voprsklyho a nevychovanyho jsem do ty doby fakt nepotkal....