Creata má proti W60B horší tohle:
- Hlava H1 je háklivější na mechanickou přesnost provedení přepákování. Více kloubů = více vůlí. V provedení tohoto výrobce tam ty vůle prostě všude větší či menší jsou.
- Dolní servo kolektivu je umístěno akorát tak na rozbití už při tvrdším přistání, o nehodě nemluvě.
- Dále toto servo musí chodit naprosto přesně a jemně (ne krokovat) jinak je kolektiv jedovatý a nepříjemný (i když v těch vůlích se ledaco ztratí). Jemný krok bez vůle v uložení páky, přesnost a trvanlivost jsem zatím nepozoroval u ničeho od Walkery co jsem měl v ruce nebo viděl v provozu.
- Měkký rám v horní i dolní části který si kreata nese od W60 se kterou je až na systém hlavy shodná bude dělat neustálé problémy v seřízení kolektivu, protože na něm je umístěno jeho servo. Ta montáž navíc na mně dělá dojem nouzového provizoria.
- Když uvážím co bude z RTF setu nutno brzy a nutně vyměnit a cenu ND Walkery porovnám s osvědčenými konstrukčně i materiálově o dvě šprušle vyššími kvedlačkami tak to může koupit leda ten kdo neumí ani kupecké počty nebo o kvedlačkách neví ňyc
Když už nutně Walkeru velikosti 400, tak nejlépe drak W60B (ta je dle mého nejlepší z toho co nabízejí) a vybavit nečím rozumějším - jenže to jsme zase na ceně (nebo těsně pod) mnohem lepších draků. Takže zase špatně.