Easy Star & greenhorn

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Marcos »

Sorry, uklepl jsem se, je to 175 dolaru a je to pevna castka (z osobni zkusenosti) - jak pise jirad

Votes: Vysilacku si spis z nejakeho anglickeho shopu. Je tu o tom tema - DX6i - kde nejlevněji koupit?
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Vates

#32 Příspěvek od Vates »

Hmm tak ty dolary neresim .. pro me je smerodatna cena v eurech. Kazdopadne to co rikas ty si protireci s :

JirkaA píše:Mystifikuješ lidi!! Jde o hodnotu 150 EUR včetně dopravy, celnice stejně jako všechny státní orgány vycházejí při přepočtu z kurzu ČNB.

Samozrejme, ze by bylo vhodnejsi to pocitat bez dopravy, ale pokud to k tomu patri, tak to asi jinak nepude no. Co na to ostatni ?
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Marcos »

Pujde. Popisoval jsem to tu:
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... 895#231895
(O zadny prepocet podle kurzu tedy rozhodne neslo, rekl bych, ze tech 175USD je pevne stanoveny limit)
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Vates

#34 Příspěvek od Vates »

Tak jsem si precetl to vlakno a zda se, ze to maji opravdu takto nastavene. V tom pripade by asi nebyl problem s obema zasilkami. Obe jsou pod $175 a pro vlastni potrebu, tudiz do ceny se nezapocita postovne. Kazdopadne diky za informace. Zkusim se ale pro jistotu jeste podivat na jejich web, nebo tak neco :wink: .
kratas
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od kratas »

Přikládím se k Marcosovi. Platit DPH a clo za dopravu mi přijde přinejmenším divné. Když si vezu věci v letadle, tak mi k tomu taky nepřipočtou cenu letenky. Počítá se to z ceny balíku a doprava se do toho nezapočítává. Nicméně na celnici mají takovou loterii a občas tam spadne i malý balík (kontrola musí být). Oni si to prověří a pošlou dál.
SOVA is YouR CO-pilot
http://rc-sovy.blogspot.com
http://www.rcsovy.cz
Dr.LuckyLuke
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Dr.LuckyLuke »

Slibil jsem tu, ze napisu, jak dopadla cesta zasilky, takze tady to je.

Balik s letadlem a dalsima vecma odesel 8.6. z HC, 10.6. prisel do CR, v patek 12. to prislo na celnici, vcera (pondeli) se tim zacali bavit a dali to do skladu. Tak jsem jim mailem poslal vypis z PP (na stejnou castku, jako byla napsana na baliku - takze pod 150 EUR) a popis obsahu zasilky - necekal jsem, jestli prijde nejaky doporuceny dopis - a dneska rano to poslali celnici dale k postovni doprave aniz by k tomu davali danovou slozenku. Tak ted jen cekam, az mi to prijde domu a bude klid.

Obsah zasilky je:
1x AXN Floater-Jet / Ready To Fly EP
1x CCPM-ST GTpower Servo Tester
1x ACC6 Turnigy Accucel-6 50W 5A Balancer/
1x LUM-ONF Turnigy Receiver Controlled Switch
2x Z22003S20C ZIPPY Flightmax 2200mAh 3S1P 20C
1x MR5 5 Minute Epoxy Glue
1x Hook-Loop Polyester Hook & Loop Velcro V-STR
1x PS-6 12V 5A Power Supply
1x Magnet-S Strong Rare-earth Magnets (10pcs/s
1x TR_PC TURNIGY BESC Programming Card
2x 900 HXT900 9g / 1.6kg / .12sec Micro S
1x TSSR-3 Turnigy 3 Channel Servo Speed Regu

Obrazek o cene zasilky at si kazdy udela sam, nepritel muze naslouchat.

Jak je videt, problemum se da jednoduse predchazet, tak bych se vubec nebal nakoupit v HC.
Blade mCX a mSR, AXN Floater, MPX TwinStar II, FPV Shark, Spektrum DX7,... Je toho už prostě hodně.
Dufan_sk
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Dufan_sk »

Kúpil som Floater asi 5-krát lietaní, som začiatočník mám asi 10letov ,ale zlé pády avšak stačí dobré lepidlo a letí sa znova.....doporučili ho aj mne a nelutujem,...odporúčam
Teraz hladám náhradné krídlo a trup ak náhodou ešte"tvrdo pristanem"
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“