Nabijecka z airsoftu

Nabíječky, zdroje, přístroje
Odpovědět
Zpráva
Autor
Vates

Nabijecka z airsoftu

#1 Příspěvek od Vates »

Ahoj,
mel bych nasledujici dotaz. Jiz delsi dobu hraji airsoft a zda se, ze se tam pouzivaji stejne akumulatory jako u rc letadel. A protoze k nabijeni pouzivam mikroprocesorovou nabijecku/vybijecku, tak me napadlo, jestli bych ji nemohl vyuzit i pro akumulatory z letadel (ktere tedy zatim jeste nemam :) ) ?

Nabijecku jsem vyfotil. Na obrazcich ji muzete spatrit z obou stran, tedy vcetne charakteristik. Rovnez jsem vyfotil i spojovaci konektor.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Mohli byste se tedy vy zkusennejsi k tomu vyjadrit prosim ? Nerad bych si totiz "oddelaval" baterky z RTF setu, kdyz by se dala vyuzit i jina varianta.

Diky :wink:
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Nakadah »

Inu automaticka nabijecka pro NIxx baterie, nabijeci proud 800mA takze zadna slava. Jo pro niklace z RTF setu to bude stacit 8) Nak
Vates

#3 Příspěvek od Vates »

Diky za odpoved :wink: .

A taky dekuju za podrobnejsi popis na http://nakadah.ic.cz/mix/wildhawk/ . Nakonec jsem se pro zacatek taky rozhodnul pro WH.

Mozna bych se jeste zeptal, jak je to s frekvenci 35MHz v Praze ? Da se nekde v blizkosti Vypichu/Bila Hora na Praze 6 cekat ruseni ? Ma s tim nekdo zkusennosti ?

Diky.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Nakadah »

No ruseni, to zalezi na tom esi bude v okoli nekdo na stejnem kanalu :D

V obytne zastavbe bych jiste nelital, doma si nekdo muze stelovat vysilac, nebo nekdo za rohem koho nevidis bude taky litat ci nedejboze provozovat cinske auticko.

Najdi si misto kde mas prehled. A o Praze se me vazne ptas zbytecne, sem Ostravak ty vole :lol: Nak
Odpovědět

Zpět na „Pozemní elektronika“