CAP 232 930mm HAIKONG MODEL
CAP 232 930mm HAIKONG MODEL
máte již někdo zkušeost se sestavením a provozem ? Éro se prodává na kostkamodelcentrum, ještě tam mají ve stejném duchu (balz. kostra+folie) Extru 300, SU 31 a Mentrora.
Nakadah píše:Kolega michtjaak ho mateda posledne ho rozstrelil ale bude ho opravovat. Ja muzu slouzit zkusenostmi akorat ohledne Su-31.
Po pravde je to maly, nic pro nezkuseneho pilota. Pokud muzes investuj do vetsiho (.25), to uz lita stabilneji. Nak
ja nic jinyho nez takhle maly era nelitam takze s tou velikosti v poho. Nejaky zkusenosti (s litanim i bouranim) uz za tech par lel taky mam. chtel jsem spis vedet neco o provedeni, kvalite dreva popr. nejaky figly apod.
No ono je to stavene v podstate stejne, aspon co sem s nim mluvil. Jak ho uvidim na ICQ tak mu reknu at sem napise.
Sam za sebe doporucuju lepeni centroplanu (prepazky) znovu prelit lepidlem (klidne i epoxy) je to lepene tak nejak slabe. Po havarce se mi vnitrni prepazky rozskakaly od sebe
stacilo to slozit jako lego a poslepovat. Haikong ty era dela stejnym zpusobem. Je to hezky ciste rezane laserem, i kdyz se mi zda ze nektere prepazky zbytecne odlehcuji. Nak
Sam za sebe doporucuju lepeni centroplanu (prepazky) znovu prelit lepidlem (klidne i epoxy) je to lepene tak nejak slabe. Po havarce se mi vnitrni prepazky rozskakaly od sebe
Nakadah píše:No ono je to stavene v podstate stejne, aspon co sem s nim mluvil. Jak ho uvidim na ICQ tak mu reknu at sem napise.
Sam za sebe doporucuju lepeni centroplanu (prepazky) znovu prelit lepidlem (klidne i epoxy) je to lepene tak nejak slabe. Po havarce se mi vnitrni prepazky rozskakaly od sebestacilo to slozit jako lego a poslepovat. Haikong ty era dela stejnym zpusobem. Je to hezky ciste rezane laserem, i kdyz se mi zda ze nektere prepazky zbytecne odlehcuji. Nak
s tim vylehcovanim s tebou souhlasim, vseho moc skodi. Myslim ze to delaji kvuli lepsi prodejnosti protoze to lahodi modelarskemu oku. Navic predpokladam pouziti obyc. 3vrstevne preklizky z bednicek od ovoce. Jeste dotaz na kridlo - kridlo u SU31 je vcelku nebo delene na spojku ?
Je to vlastně némlich to samé co to Sučko, je to hodně křehký, chce to trochu vyztužit ale jinak vcelku dobrý a hlavně hezký ero .Moc jsem s ním nenalítal, lítalo to poslušně,ale letovej projev se mi moc nelíbil ,což neříkam že to musí bejt vina modelu . Dnes ,po tom co jsem si povídal s jedním rc pilotem o profilech akrobatických letadel,bych spíš sáhnul po tom SUčku. To ti nakadah podá daleko detailnější informace než já , je to už zkušený pilot a já jsem začátečník.
Jinak já jsem křídla slepil k sobě epoxidem což je i v návodu.
víc fotografií jsem prozatím nenašel,ještě budu hledat
Jinak já jsem křídla slepil k sobě epoxidem což je i v návodu.
víc fotografií jsem prozatím nenašel,ještě budu hledat
Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/1948372/pr3.rar
KI-61
Fokker DVII
Ohlsson 1934
Fokker DVII
Ohlsson 1934