diver píše:po konzultaci s výrobcem jsem Toro vyztužil uhlíkovým drátem - zespodu zhruba souběžně s náběžnou hranou v 1/3 hloubky křídla, zhora kolmo na podélnou osu cca v těžišti, naříznout EPP, křížovým šroubovákem zatlačit drát a prolít řídkým vteřiňákem, nakonec aktivátor - po úpravě létá řeklbych "přesněji"
nahore je lepsi pouzit obloukove vyztuzeni v miste kde je profil
kridla nejsilnejsi, nariznout tak 3-4mm drazku zatlacit laminatovou tycku
prumeru 2mm a zalit CA
tahle vyztuz je v celku a pres cele kridlo....
j.e.n.i.k.82 píše:Tak konecne je na ceste i samotne Toro a proto se ptam..
Jak lepit? Mam lepidlo NHP 321 Flash Medium 1oz CA z HC.. Potrebuji aktivator? Mam dat vrstvu a jak silnou? Nebo jen body? Diky
Poloviny křídel k sobě slep určitě nějakým kontaktním lepidlem UHU Por nebo LA tmel, spoj bude pak pružný. Zbytek lep podle potřeby vteřiňákem s aktivátorem a určitě ne bodově! Řídký na zalepení výztuh, pák kormidel a všude tam kde potřebuješ aby se lepidlo nasáklo a zateklo do okolního materiálu. Střední využiješ tak maximálně lepení větších ploch třeba směrovek, nebo trupu. Na motorovou přepážku bych doporučil Purex.
=== VŠECHNO JDE, JEN HADI SE PLAZÍ ===Optic 6 PLL 40 MHz, kanál 53Challenger Pitts (ORACLE) |
j.e.n.i.k.82 píše:Jak lepit? Mam lepidlo NHP 321 Flash Medium 1oz CA z HC.. Potrebuji aktivator? Mam dat vrstvu a jak silnou? Nebo jen body? Diky
vezmi to klidne vterinakem, silnejsi vrstvu, jen s tim aktivatorem opatrne...
lepsi je spojit kridla bez aktivatoru, presne spasovat do sebe a teprve potom at ti pomocnik ten spoj strikne aktivatorem a nechas to cele vytvrdnout.
zbytek jak radil garfield (az na ten purex )
Křídla jsem lepil kontaktním lepidlem. Zbytek CA a aktivátorem. Pořád se mi odlamoval trup a uložení motoru. Až když jsem trup přilepil purexem tak od té doby drží.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Moje Toro je lepené dohromady purexem (kromě uší) a drží pohromadě jako býk. Na vyztužení jsem použil uhlíkový pásek (0,5x4 naštorc) na horní straně křídla před elevony - průchozí, překližkový/balsový kastlík na baterku, laminát 1,5 mm v náběžkách, dvě laminátové tyčky 3mm do centroplánu. "Trup" je vyztužený 1mm laminátem a skelnou páskou. Poháním to Turnigy C2830 1050KV s APC 9x6 SF a 3S 1600 mAh. Stroj je podle očekávání hodně robustní, i po tvrdé ráně, kdy létaly ze země šutry a s pár prasklinami jsme úspěšně dokončili misi. Celá věc sice váží 440g, ale nic se nekroutí a nevlní. Zmíněný pohon dává statický tah někde mezi 800-850 gramy, takže z malé rychlosti jde v pohodě přejít do kolmého stoupání se zrychlováním. Maximální rychlost neumím odhadnout, ale projev je celkově "stíhačkový" (subjektivně rychlejší, než 1400kV a 7x5 E, akcelerace z malých rychlostí taky lepší). Kupodivu nemám na maximálce problém s "pitch", ale "roll" je na maximálce hodně pomalý (docela mi to vadí).
Chtěl bych se zeptat znalců, co se stane, když sundám ty uši na koncích křidel ? Nebude to nestabilní ?
I já už mám Toro 900 nějakou dobu v merku, ale čekám, až mi skončí pylová sezóna (někdy koncem září), abych s ním moh vyrazit na louku (s helinou přistanu kde chci, ale pro tohle asi budu často chodit dál a prodírat se vysokou trávou...). Druhá podmínka je ode dneška splněná - dorazil mi přijímač AR6100e.
cthulhu píše:... s helinou přistanu kde chci, ale pro tohle asi budu často chodit dál a prodírat se vysokou trávou...
tak to se pleteš, Toro jde chytat i do ruky Přistání na malém prostoru také není problém a přebytečnou rychlost jde v nejhorším vytratit v několika bezmotorových kroužcích pár metrů před sebou
=== VŠECHNO JDE, JEN HADI SE PLAZÍ ===Optic 6 PLL 40 MHz, kanál 53Challenger Pitts (ORACLE) |
garfield píše: Tak to se pleteš, Toro jde chytat i do ruky...
Tak na to jsem zvědavej. Nikdy jsem s ničím, co má křídla, nelítal, a tak to bude moje první "letadlo". Mám simulátor FMS a nedávno jsem do něj našel Toro 300, ale jistota zatím chybí a v reálu to bude všechno ještě jinak, jako s helinou...
S tim chytanim do ruky jsem si jisty, ze to neni problem, ale zatim jsem nenasel dost odvahy Zatim to mam nacvicene tak do dvou metru prede me a pak motor a dalsi oblet.. Je to sranda..
Ale potrebuji radu - chci udelat jiny trup - ten stavajici je sice vyztuzeny, ale praskaji mi ty nozky/prepazky, pres ktere je prilepeny ke kridlu a take mi vadi, ze se do nej nevleze 3S baterie a prijimac je take docela na rane.. Takze bych chtel trup se zesilenim v predni casti a o neco sirsi, kvuli ochrane elektroniky.. Nedelal jste nekdo neco takoveho?
2Garfield:
Prijimac mam Futabu 7kanal, takze si moc vybirat nemuzu :-/ Jde mi spis o to, ze u nej vystupuji konektory nahoru a jsou zaroven s trupem.. A kdyz nepristanu do ruky, tak je brzy po nich.. Takze jsem myslel udelat rozsireny trup tak, aby se do nej vesel cely prijimac vcetne pripojenych konektoru...
Ohledne baterii - ted letam se Zippy 1300 2S a jeste mam doma Flightmaxy 1300 a 2200 3S, bohuzel ty Flightmaxy tam nedostanu bez kompletniho vykuchani trupu (do kridla dlabat nebudu) a novy trup by mi oba problemy mohl vyresit.
Nebo pokud nekdo ma kus materialu, ze ktereho bych to mohl udelat, tak prosim o nabidku..
j.e.n.i.k.82 píše:... pokud nekdo ma kus materialu, ze ktereho bych to mohl udelat...
Jestli mas nekde v okoli sanci ulovit kus obalovyho materialu od pracky / lednicky / PC / tiskarny, tak pokud to neni zrovna kus polystyrenu (coz snadno poznas), bejva to obcas i EPP, vetsinou teda spis Elapor ruzne hustoty. Reze se to nozem, nebo trafopajkou, ti vybavenejsi na to maj i odporovou pilu (ta by se mi taky libila).
Toro 900 a par dalsich poletuch ... - Optic 6 Assan