Ahoj Petře, je na webu Free Airu. Viděl jsem prototyp u Borise v garáži a je fakt hustej. Asi to bude obratnější než Blade, ale fakt nevim. Taky to, co to méro zaletí záleží dost na pilotovi (Borisovy s reflexama mutanta dovede opravdu hodně) .
Ahoj
Honza
Tak sorry,
freeair tam píše,že je obratnější než Blade,něco na tom bude.Já bych spíš věřil ověřenýmu Blade.Ten dvouplošník ve mně nebudí důvěru.Ale bude létat pomalu,asi Možná bych bral radši toho Bladea.
Nazdárek, tak mě napadá, měls v rukách Lukášovího Pythona??? Jestli ne tak to potom chápu o čem se tady bavíš... Ten můj malej dvouploch je sice extrémě obratnej na křidílka, ale to e tak vše... Plošníky sou plošníky...
Zdeny: Jasně, Lukášovo éro jsem v rukou měl, sám jsem si něco podobnýho postavil, ovšem křídlo je s profilem z epp. Profil je tenký, takže k desce nemá daleko. Létá dost podobně. Mám v něm také pythona 60. Je to perfektní mrňavá poletucha. Ale s větrem moc nekamarádí...
Zdeny: Budu dělat ten větší Lukášův Design ale z EPP. Chtěl bych se vejít do 200g letové hmotnosti. Potom budu dělat opět Magpie 2. Ale už musím odlehčit. Vlastně Magpie to nebude, ale Breeze.