Hitec HFS 05MS
HFS 05 MS a "Feather" se dost zasadne lisi. Feather vyuziva shift registr pro dekodovani signalu. To znamena, ze jakykoli rusivy signal muze posunout dekoder a pak se stane, ze se cela sekvence kanalu na jednu nebo nekolik period posunou. Kdybyste se podivali do MFS05, najde t nem jako dekoder kvalitni procesor PIC16F676. To je u teto cenove kategorie dost prekvapujici. Nemyslim si, ze by to byl spatny prijimac samozrejme umerny sve velikosti a ucelu ke kteremu byl navrzen.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Jenomze ceny malych jednocipovych procesoru jsou dnes uz smesne, srovnatelne s tim shiftregistrem. Je pravda ze procesorove zpracovani umi odfiltrovat cast "svinciku" ktery leze z maximalne zjednoduseneho a osizeneho vf dilu, ale zadny velky zazrak to taky neni. Ale urcite lepsi nez Feather, to je pravda.
Btw, 6ti kanal z ciny za 17$ chodi taky velice slusne (momentalne ho testuji v combatove EPP P51) a stoji polovinu co HFS 05 (a ma taky procesor). Samozrejme porovnavam ho s dalsimi malymi levnymi Rx (treba Rex 5 MPD, Potensky FM a pod.).
Btw, 6ti kanal z ciny za 17$ chodi taky velice slusne (momentalne ho testuji v combatove EPP P51) a stoji polovinu co HFS 05 (a ma taky procesor). Samozrejme porovnavam ho s dalsimi malymi levnymi Rx (treba Rex 5 MPD, Potensky FM a pod.).
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle - http://www.himodel.com/radios/40MHz_6_C ... ystal.html
BlueArrow mi nejak moc pripominal jeden podobnej, kterej nedavno prodaval Pelikan a ten byl hodne mizernej, kolega z prace ho koupil do EPP akrobata a na vic nez 20m to akrobatilo samo od sebe, jeste ze to byl houbolet...
BlueArrow mi nejak moc pripominal jeden podobnej, kterej nedavno prodaval Pelikan a ten byl hodne mizernej, kolega z prace ho koupil do EPP akrobata a na vic nez 20m to akrobatilo samo od sebe, jeste ze to byl houbolet...
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Prasopes píše:Zdravim,,, mám dotaz na Hitec HFS 05MS 35FM - jeden mám a dostal se mi do ruky další , docela jsem se vyděsil když jsem zjistil že na mým původním HFSku je jen poloviční antena (56cm černej drát) , ten novej má anténu 104cm zelenej drát..... .
Takže novější přijímač má delší anténu? Mě by se zatím hodila spíš ta půlmetrová. Je možný že by v obchodě měli přijímače s různejma anténama, abych si mohl vybrat? Nevim jestli je to správně, když vlaje za modelem 0,5 m antény
Moje modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=137
Modely v provozu: Tracy, Alfa baby, Piper, Stíhačka
Modely ve stavbě: Spitfire Mk. IXC, Sopw. Camel, Hanriot HD 1,
Modely v provozu: Tracy, Alfa baby, Piper, Stíhačka
Modely ve stavbě: Spitfire Mk. IXC, Sopw. Camel, Hanriot HD 1,
-
runner111
- Kontaktovat uživatele:
Nevím,jestli ty delší jsou novější, já sem před vánoci kupoval jeden v SCZ model a má tu černou anténu-krátkou.Fatality píše:Prasopes píše:Zdravim,,, mám dotaz na Hitec HFS 05MS 35FM - jeden mám a dostal se mi do ruky další , docela jsem se vyděsil když jsem zjistil že na mým původním HFSku je jen poloviční antena (56cm černej drát) , ten novej má anténu 104cm zelenej drát..... .
Takže novější přijímač má delší anténu? Mě by se zatím hodila spíš ta půlmetrová. Je možný že by v obchodě měli přijímače s různejma anténama, abych si mohl vybrat? Nevim jestli je to správně, když vlaje za modelem 0,5 m antény
Letový deník- http://runner-cz.blogspot.com