Pomoc pri vyberu li-pol akumulatoru
Pomoc pri vyberu li-pol akumulatoru
Zdravim,velice vas prosim o pomoc,pripadne o doporuceni jake li-pol akumulatory vybrat,jedna se mi o znacku a kterym se velkym obloukem vyhnout.Predem vsem dekuji za pomoc,rady...atd
- jarda_chabry
- Kontaktovat uživatele:
RE
Používám jak tuzemské, tak i China a pokud od nich nepožaduji zázraky (menší modely), přijdou mi všechny stejné. Větší letadla mám na béňo, takže pro větší proudové odběry nemůžu doporučit. Nedávno jsem koupil Flight Max a vzhledem k nízké ceně jsou docela v pohodě.
- lacné (so žiadnymi nemáš istotu, tak nech si môžeš kúpiť druhé..)
- čerstvé ( od minulého roku odležané niekde v predajni v pulte, nebudú žiadna sláva ani keby boli akákoľvek špička čo sa týka značky - vyber si čo včera nemali a dnes už majú skladom)
Ak chceš byť značkový tak Kokam neuškodí, a Hyperion G3 VX by mala byť špička na trhu - ale za tú cenu máš niekoľko lacných inak rovnakých sád, tak záleží na použití.
- čerstvé ( od minulého roku odležané niekde v predajni v pulte, nebudú žiadna sláva ani keby boli akákoľvek špička čo sa týka značky - vyber si čo včera nemali a dnes už majú skladom)
Ak chceš byť značkový tak Kokam neuškodí, a Hyperion G3 VX by mala byť špička na trhu - ale za tú cenu máš niekoľko lacných inak rovnakých sád, tak záleží na použití.
Znackovy byt nemusim
,jde o to aby chvilku vydrzeli.Jednou jsem koupil li-poly a vydrzeli sotva 30nabiti.
Pouziti na moje prvni EDF Twister od Multiplexu.
Pouziti na moje prvni EDF Twister od Multiplexu.
Naposledy upravil(a) RIDER dne ned 28.06.2009 10:45, celkem upraveno 1 x.
a co tato znacka ????
http://www.topmodelcz.cz/index.php?&des ... il&id=3688
http://www.topmodelcz.cz/index.php?&des ... il&id=3688
-
were
- Kontaktovat uživatele:
Jde asi o to jake na ne mas naroky - ja mam dva packy Ray obycejnych (2s 1600) a maximalni spokojenost, dlouho sem nemel balancer a tak jsem je poprve balancoval asi az po 40ti cyklech a clanky k memu prekvapeni ani nebyly rozjete (jeden pack vubec a jeden minimalne), litam je ale v MiniMagovi, v Toru a v elektrovetroni, takze zadne velke naroky na odber...
Ja bych ale k tomu dmychadlu sel spis cestou bud koupit levne clanky, treba ty Zippy Flightmax z HC, bud to utahnou nebo ne a pokud jo tak jich aspon muzes nakoupit tunu a litat do omrzeni, a nebo naopak koupit nejakou kvalitni znacku, ve vetsich modelech litam treba DualSky - jde taky o to jestli nehrozi, ze s tim trisknes o zem, pak na prvni pokusy rozhodne ty Zippy
Jinak Twistera jsem nekde na videu videl litat na LiFe, kdyz ho nechal trochu rozjet dolu tak letel docela hezky
Ja bych ale k tomu dmychadlu sel spis cestou bud koupit levne clanky, treba ty Zippy Flightmax z HC, bud to utahnou nebo ne a pokud jo tak jich aspon muzes nakoupit tunu a litat do omrzeni, a nebo naopak koupit nejakou kvalitni znacku, ve vetsich modelech litam treba DualSky - jde taky o to jestli nehrozi, ze s tim trisknes o zem, pak na prvni pokusy rozhodne ty Zippy
Jinak Twistera jsem nekde na videu videl litat na LiFe, kdyz ho nechal trochu rozjet dolu tak letel docela hezky
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
-
murphytravex
- Kontaktovat uživatele:
Já mám pouze ray (2čl i 3čl) a nemám zatím problémy. 3čl. odhadem asi 50 cyklů (po asi 25 čárkách na baterce mě to přestalo bavit značit). Jednou jsem udělal čárku před nabíjením pak zase po nabíjení, pak jsem zapomněl tak udělal příště dvě čárky apod. Však to znáte ne? 
Jdi do toho s vervou!
"1.stíhací peruť Ing.Jana Kašpara"
"1.stíhací peruť Ing.Jana Kašpara"